• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba Arkadaslad size bi sorum olacak. Ben bir Ay sonra tup bebek tedavisi icin yurtdisindan gelecegim. Hazirliklar icin bana dogum kontrol hapi onerildi adetim icin planli olsun diye. Bugun 30 agustos basladim. Ekimin Ilk haftasi adetim olabilir mi? Son adet gunum 17 agustos basladi. Ve nezaman o dogum kontrol hapini birakmam gerekiyor ? Yurtdisindaki doktorlara guvenmiyorum. Ve Biraz ters gittiler Orda neden tup bebek yaptirmiyorum diye net bir Cevap vermediler. Cevabiniz icin Simdiden Cok Tesekkur ederim saygilar..
Günaydın cnm doğum kontrol hapı içinde 21 tane var 20 si civarı ilaç biter ve bittikten 2 ile 5 gün içinde adet olursun yani Eylül'ün sonlarında olursun sonraki soru için allahin izniyle çıkış olmuşsa içerde üretim var demek şansınız yüksek inşallah iyi haberler bekliyoruz haberdar et bizi rabbim yolunuzu açık etsin :anneadayı::KK36:

KIZLAR MRB esim azosprmi 2 sene boyunca çocuğumuz olmadı tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım yalnız esimin ilk eşinden 12 yaşında bi kızı var sonradan damar tıkanmış bu şekilde olan var mı bu damarlar acılmazmı ameliyatla bilgisi olan lütfen yardım
Canim esin ilk once normal yoldan mi cocugu olmus kac yil sonra azospermi olmus teseyle mi hamile kaldiniz

Günaydın cnm doğum kontrol hapı içinde 21 tane var 20 si civarı ilaç biter ve bittikten 2 ile 5 gün içinde adet olursun yani Eylül'ün sonlarında olursun sonraki soru için allahin izniyle çıkış olmuşsa içerde üretim var demek şansınız yüksek inşallah iyi haberler bekliyoruz haberdar et bizi rabbim yolunuzu açık etsin :anneadayı::KK36:
Canım cevapların için teşekkür ederim emin oldum :) hatırlıyorum seni. Yine soru soran bendim cevaplayan sen. Bir kaç ay önce.. haberdar edeceğim sizlere.. inşallah olurda bu durumda olanlara umut olur..

Herkese merhaba.Benim de eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Denemediğimiz bitkisel takvi,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Ayrıca varikosel de var eşimde maalesef.Doktor varikosel tedavisi için geç kalındığını düşünüyor.Micro tese de birşey çıkmayabilirmiş.Bu durumda olup varikosel ameliyatıyla eşinde sperm çıkışı olan var mı aranızda?
%85 aynı durumdayız .. Can'ım ne yapacağız bilmiyorum bize iltihap var diyorlar ama bilemiyorum bayram ziyaretine gitsen olmuyor gitmesen olmuyor en sevdiğim zamanlardı giyinip süslenip ev gezmeleri şimdi kaçıyorum herkesin ya karnında ya kucağında şıp diye oluyor nasip duadan başka bişey yok isyankar çlmekten Allah korusun

Canım cevapların için teşekkür ederim emin oldum :) hatırlıyorum seni. Yine soru soran bendim cevaplayan sen. Bir kaç ay önce.. haberdar edeceğim sizlere.. inşallah olurda bu durumda olanlara umut olur..
Rica ederim canım bildiğim bir şeyse memnuniyeyle cevaplarim inşallah sende umut olanlardan olursun rabbim yolunuzu açık etsin bizde Ocak gibi tekrar düsünüyoruz bakalım nasip rabbim kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin

Günaydın canlar kaderdaşlar bayramınız mübarek olsun hayırlısı ile çocuklarımızla eslerimizle sağlıkla geçireceğimiz nice nice bayramlara:KK68:

Herkese merhaba.Benim de eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Denemediğimiz bitkisel takvi,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Ayrıca varikosel de var eşimde maalesef.Doktor varikosel tedavisi için geç kalındığını düşünüyor.Micro tese de birşey çıkmayabilirmiş.Bu durumda olup varikosel ameliyatıyla eşinde sperm çıkışı olan var mı aranızda?
Canim tam olarak esinin problemi neydi ? Yani neden kaynakli azo?

%85 aynı durumdayız .. Can'ım ne yapacağız bilmiyorum bize iltihap var diyorlar ama bilemiyorum bayram ziyaretine gitsen olmuyor gitmesen olmuyor en sevdiğim zamanlardı giyinip süslenip ev gezmeleri şimdi kaçıyorum herkesin ya karnında ya kucağında şıp diye oluyor nasip duadan başka bişey yok isyankar çlmekten Allah korusun
Haklısınız canım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız.Hakkımızda en hayırlısını Allah bilir.Allah hepimize dayanma gücü versin.Biz bayram ziyareti yapmadık.Kapımıza biliyormuş gibi çocuklar gelmedi bu bayram.Kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor.Gece olupta başımı yastığa koyduğumda yüreğimdeki acıyı hissediyorum.Sabah yine aynı acıya uyanıyorum.Her gün yeniden güneş doğuyor ay batıyor yıldızlar gökyüzü aydınlatıyor ama benim için zaman durdu sanki.Günler öyle geçip gidiyor.

Günaydın kızlar. Uzun süredir takip edemedim sayfayı var mı guzel gelişmeler
Biz hala tedavi başlamadık eşimle sadece doğal şeyler deniyoruz şu anda.

Slmlar arkadaslar sertoli cell olupta tedavi olup sperm bulunan arkadaslar vardi acaba tedavileri ne durumda sonuç ne oldu hamile olan oldumu. ..yaa zaman geçiyor allahim ne olacak yas 34 geldi cok korkuyorum menopoza girecem diye.kafayi yiyecem kadin doğum dr gittim yumurta kaliteme baktirim diye stresten artık yumurtlarim gelişmemis...ayrica dr bana kimden kaynakli diye sordular eşimden dedim senden olsaydi coktan gönderirlerdi dedi. .biz bayanlar cekiyoruz kader diyoruz ama erkek ayni sekilde yaklasmiyor .yanasmiyor..kendi adima söylüyorum bunları.suan öyle bekliyoruz...arkadaslar tese ile mikro tese arasindaki farki söyler msnz

Slmlar arkadaslar sertoli cell olupta tedavi olup sperm bulunan arkadaslar vardi acaba tedavileri ne durumda sonuç ne oldu hamile olan oldumu. ..yaa zaman geçiyor allahim ne olacak yas 34 geldi cok korkuyorum menopoza girecem diye.kafayi yiyecem kadin doğum dr gittim yumurta kaliteme baktirim diye stresten artık yumurtlarim gelişmemis...ayrica dr bana kimden kaynakli diye sordular eşimden dedim senden olsaydi coktan gönderirlerdi dedi. .biz bayanlar cekiyoruz kader diyoruz ama erkek ayni sekilde yaklasmiyor .yanasmiyor..kendi adima söylüyorum bunları.suan öyle bekliyoruz...arkadaslar tese ile mikro tese arasindaki farki söyler msnz
TESe ile mikro tese aynı şey.

Tekrar Merhaba hanımlar. Ben Numan Bayazıt eşim Emre Bakırcıoğlunun hastası. Bu haftasonu adet olacağım ve pazartesi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Çok heyecanlıyım ilk kez olacak. Heyecanımı Ve stresimi kimseyle paylaşamıyorum. Eşime azosperm teşhisi konuldu. Ama bi ara tek tük çıkmaya başlayınca gidip Emre Beyin yanında tekrar tahlil verdi o zaman 100bin sperm çıktı bu durum bizi çok sevindirdi o çıkanlar donduruldu. Şimdi eğer yumurta toplama günü eşimden yine taze sperm çıkarsa ne ala çıkmazsa o dondurulmuş spermler çözdürülerek kullanılacak. Ama ya onlar Çözdürülünce ölürse diye korkuyorum daha birsürü şeyden korkuyorum bilemiyorum çok karmaşık bi duyguymuş Allah kimseyi bu hallere düşürmesin düşerse bile herkesin beklentisi gerçekleşsin Ve o müjdeli haberi duysunlar inşallah. Bu durumda olan herkes için dileğim budur.

Tekrar Merhaba hanımlar. Ben Numan Bayazıt eşim Emre Bakırcıoğlunun hastası. Bu haftasonu adet olacağım ve pazartesi tüp bebek tedavisine başlayacağız. Çok heyecanlıyım ilk kez olacak. Heyecanımı Ve stresimi kimseyle paylaşamıyorum. Eşime azosperm teşhisi konuldu. Ama bi ara tek tük çıkmaya başlayınca gidip Emre Beyin yanında tekrar tahlil verdi o zaman 100bin sperm çıktı bu durum bizi çok sevindirdi o çıkanlar donduruldu. Şimdi eğer yumurta toplama günü eşimden yine taze sperm çıkarsa ne ala çıkmazsa o dondurulmuş spermler çözdürülerek kullanılacak. Ama ya onlar Çözdürülünce ölürse diye korkuyorum daha birsürü şeyden korkuyorum bilemiyorum çok karmaşık bi duyguymuş Allah kimseyi bu hallere düşürmesin düşerse bile herkesin beklentisi gerçekleşsin Ve o müjdeli haberi duysunlar inşallah. Bu durumda olan herkes için dileğim budur.
Nasıl çıktı ?kaç yıl sonra ne gibi tedaviler ?

Nasıl çıktı ?kaç yıl sonra ne gibi tedaviler ?
Bi tedavi uygulamadık doktor birşey önermedi nedensiz infertiliteye Bi tedavi öneremem dedi. Ama biz bi 4 6 Ay beslenmeye dikkat ettik. Kür falan kullanmadık işte bol yeşillik sebze falan yedi eşim çok abur cubur yerdi onları azalttı bal polen keçiboynuzu Vs her sabah kullandı ama doktorlar öyle balla polenle olacak iş değil bu mesele dedi. Bir ay bi choriomon 5000kuşlanmıştı belki onun etkisi diyecem ama hiç sanmıyorum. Sebebini bilsem sürekli uygularım. Şimdi spermleri ne durumda bilmiyorum geçen baktırdı yine 1 adet bulundu. Bakalım önümüzdeki hafta adam akıllı bi laboratuvarda bakılacak belki daha fazla çıkar.

Arkadaşlar merhaba.... kardesim 2 gün önce amaliyat oldu kaan hocaya... hiç kuyruklu sperm bulunamamış ama hücre bulunmuş şimdi labaratuvar da inceleniyor.. 20 gün sonra sonuç çıkacakmış tüp bebekte kullanılıp kullanılmayacagı. . Böyle olup güzel sonuç alan var mı acaba...

Back
X