Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm bizim ilk tahlilde cikti 19 adet sonra baska bir yerde verdik. Nadir immotil cikti ve simdi durdu tedavi devam ediyor bakalim ne olacak
nasıl yani durdu mu bizim ki de mi öyle olacak ki ..Kafamda büyüyor gittikçe Rabbim Hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin...çıkmadı mı çok zor çıktı mı da Allahın izniyle ne olacak korkusu Rabbim sen büyüksün Hayırlısını nasip et..

Malesef sonuç negatif parçalar patolojik gitti
Rabbim büyüktür canım bu durum ne demek iyi biliyorum ama sabret bizimde ameliyatta çıkmadı 2008 de ama bak şimdi kendiliğinden çıkış başladı tabi tamamına erdirirse ...Sabret Allah ummadığın anda açar kapılarını ...Çok geçmiş olsun eşine destek ol ,sarıl onun şimdi sana çok ihtiyacı var ...

Evet sonra durdu ama rabbim büyüktür insallah tekrar olur sende endise etme inşallah devami gelir .

Bizimkisi biraz zor kemoterapi geçmişimiz var

Arkadaslar bişi soracam benim komşumun cocugu olmuyor sorun eşinde bana Tahlillerini gösterdi sperm sayısı 0 yani hepsi 0 bu azosprem mi oluyor bunun ilaç tedavisi yokmu tüp bebek yapmaya gittiler eşini ameliyata aldılar sperm bulamadılar bu böyle mi devam edecek tedavisi yokmu

Evet canım malesef azosperm oluyor. belli başlı ilac ve iğne tedavileri var kimisi kısa sürede birsekilde mutlu sona ulasıyor kimisi de yıllarca umut pesinde kosuyor.
Onemli olan komşunuzun eşinin neden kaynaklı azosperm oldugunu bulmak gecmiste gecirdigi hastalıklar, kromozom delesyonları, tıkanıklık, hormon eksikliği veya yetmezliği gibi durumlar olabilir. yapacağınız şey iyi bir doktora tahliller ile gorunmek

Arkadaslar okuyabildiğim kadar msjlarinizi okumaya calisiyorum hayal1963 cnm adiniza cok üzüldüm suan ne desek bos biliyorum teselliler her zaman sacma cümlelerden oluşmuştur adını bile sevmem o derece bu yüzden sadece diyebildigim tek sey umudunuzu kaybetmeyin simdi icinizden bazi arkadaslar sizde sperm var nasil olsa rahatsiniz diye icinizden gecirebilirsiniz ama inanin ki malesef hersey spermle bitmiyor beni taniyanlardanda en azindan bi tüp bebek denemesi yapabildin en azndan diyebilir ama bunun bende ne kadar büyük bi yara biraktığını bilen arkadaslarimda var bazen keske denemeseydim hiç diyorum bu yazimi okuduğunuzda saçmalamış cıksada en azindan bizde oralara kadar gelebilsek diyen arkadaslar da olabilir ne bicim konusuyo diyenler hatta daha nicesini dusunen veya benm gibi dusunenlerde olabilir evet bir negatif tüp denememin üzerinden tam tamina 7 ay 16 gün gecti ama ben hala o ilk gündeyim negatif kagitlarinin ellerimin arasina sıkıştırıldığı günde belki cok takiyosun diyenlerde olabilir unutmayalim ki her bünye bir değil simdi neden denemiyosun diye düsünenlerin sorusunuda cevaplayaym MUHTEŞEM bir KORKU yüzünden ha diceksniz ki cümlenin basinda umuttan pes etmemekten bahsediyodun smdi korkudan pes etmedim etmiyorum etmicem umudumu hiç kaybetmedim negatif kagidini elime verirken dalga gecenlere ilerleyen zamanlarda gidip bir gün olacak o iğrenç kahkalarinizin yerini benim mutluluk kahkaham alacak ve işte o gün tüm biz tüp bebek anneleri adına sizleri ezdiğim gün olacak diye cikarak umudumu da aldim ellerim arasına biliyorum meleğim bir gün annesine gelecek zafer benim olacak şu içimdeki korkuyu yendiğim bahanelerimin arkasindan cıktığım gün sizlere evladimla geldiğim gün olacak insallah ilerde bu post kapanmamış olur ve ben bebegime bu yazilari okutarak annesinin ve teyzelerinin hicte pes edici bireyler olmadığını ne olursa olsun pes etmemesini özelliklede buradaki umutlari göstererek umutlarini yitirdiği günü öldüğü gün olarak kabul etmesi gerektiğini ve kendsini göstererek yüce yaradanın edilen dualarini geri cevirmediğini anlatacağım olurda o günleri ben göremezsem evladina kavusan siz anneler cocuklariniza umutlarini kaybetmemeleri gerektigini kucuk yasta aşılayın ve onların birer umut karsiliginda size geldiklerini anlatın hepinizi cok seviyorum en güzel dualarla selam olsun hepinize.

Bizim 2 kere başarısız tüp bebek tedavimiz oldu bizdede sperm çıkıyor ama tutmuyor kaderimiz bu ozaman bizde intaharmi edelim daha sen ilkinde umudunu yitirmişsin sabret canim ve takma herşey çocuk değil hayatını yaşa biz aynen böyle yapıyoruz kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…