• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor erkek yumurtalıklarında sertoli ve germ hücrelerinin bulunduğunu ve germ hücrelerinin sperm ürettiğini söyledi.Eşimde sertoli hücresi varmış sadece.Germ hücreleri olmadığından sperm üretimi yok yani kısaca sperm üretecek fabrika yok dedi.Kök hücreden başka tedavisi yokmuş.Yurtdışında kök hücre üzerinde çalışılıyor.Bu tedavinin yürürlüğe girmesini bekleyen 100 hastam var.Bu tedavi uygulanana kadar birşey yapmadan bekleyin diyor doktor.Tıbbın yapacağı birşey yokmuş bizim durumumuza şuan.
hormon tedavılerıyle sperm uratecek fabrıka dedıgınız yerler uyarılıyor. hıc germı olmayanlardada germ cıkıyor ve bu gelıstırılmeye calısıyor. doktorun dedıgı gıbı oturup beklemeyın. dogru doktoru dogru tdavıyı bulmaya calısın. bu konu altındakı eskı mesajlara bakarsanız gorceksınız.

Herkese merhaba.Daha önce eşimin mikro tese sonucunda hiçbirşey bulunmadığını burada sizlerle paylaşmıştım.Patoloji sonucunda sertoli cell only sendromu çıktı ve doktor hemen hiç çocuğunuz var mı dedi?Eşim de yok dedi tabi.Bu konuda kök hücreyi bekleyin kök hücre uygulanana kadar hiçbirşey yapmayın dedi.Eşinde sertoli cell only sendromu olan var mı aranızda?Çok zor bir durum.Dünden beri ne yapacağımı bilmez haldeyim.Doktor hiçbirşey yapmadan bekleyin diyor bu da çok zor benim için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
2 tese ameliyatı sonrasında bizde aynı durumdayız allah yardımcımız olsun canım elden bişey gelmiyor bizim doktorumuz Tansel hoca sizinki kimdi.

2 tese ameliyatı sonrasında bizde aynı durumdayız allah yardımcımız olsun canım elden bişey gelmiyor bizim doktorumuz Tansel hoca sizinki kimdi.
Levent peşkircioğlu'ydu doktorumuz.Allah yardımcımız olsun.İnsan zaman geçtikçe alışırım atlatırım diye düşünüyor ama hiç öyle olmuyor maalesef.

Levent peşkircioğlu'ydu doktorumuz.Allah yardımcımız olsun.İnsan zaman geçtikçe alışırım atlatırım diye düşünüyor ama hiç öyle olmuyor maalesef.
Canım biz yaklaşık 7 yıldır savaşıyoruz yapacak birşey yok kabullenmek zorundayız biz ne kadar çabuk kabul edersek eşlerimizde o kadar çabuk kendine gelir.onların elinden bişey gelse şüphesiz yaparlar zaten

Canım biz yaklaşık 7 yıldır savaşıyoruz yapacak birşey yok kabullenmek zorundayız biz ne kadar çabuk kabul edersek eşlerimizde o kadar çabuk kendine gelir.onların elinden bişey gelse şüphesiz yaparlar zaten
Bundan 5 yıl önce micro tese,tese tesa ve benzeri işlemler yoktu.Bizlerde bir işe yaramamış olabilir.Ama bu işlemler sayesinde çocuk sahibi olan binlerce çift var.Ben kabullenmiyorum bu durumu eşim çocukken ateşli hastalık geçirdi diye baba olamayacak yani.Tıpta her gün yeni gelişmeler oluyor.Bizde sabırla kök hücreyi bekleyeceğiz.Sizin için de çok zor biz daha yolun başında bu kadar yıprandık.Sizin durumunuzu tahmin edemiyorum.Allah sabır versin, dayanma gücü versin.Bence siz de dua ile kök hücreyi beklemelisiniz.

feraheymen feraheymen tatlım nasılsın nasıl gidiyor çok oldu görüsmüyoruz var mı bir gelişme
Canımmm iyiyim şükür sen nasılsın bitanem. Bizde aynı durumlar Kaan bazen bizi sinir etse de tedaviye devam daha hiç bi test yaptırmadık baZı takviyelere başladık. Bakalım Rabbimiz büyük bize de mucizesini yollar inşallah. Sizde durumlar nasıl varmı bi gelişme

Canımmm iyiyim şükür sen nasılsın bitanem. Bizde aynı durumlar Kaan bazen bizi sinir etse de tedaviye devam daha hiç bi test yaptırmadık baZı takviyelere başladık. Bakalım Rabbimiz büyük bize de mucizesini yollar inşallah. Sizde durumlar nasıl varmı bi gelişme
İyi olmana sevindim cnm benim hakkınızda hayırlısı olsun beklemek çok zor çok yoruyor insanı beklemek bizde de aynı bekliyoruz işte eşimde durum ne hiç bilmiyorum çıkış devam ediyor mu durdu mu bilmiyorum gelecek ay eşime tedavi için başlıyaxaz bizde Sperm kalitesi kötüydü diye 3 4 aylık tedavi uygulanacak tabi Sperm kaldıysa :KK43:3 4 ay sonra da tekrar tüp bebeğe basliyacaz kısmetse bu defa umut yok bende ama eşim garibim umutlu ne diyim hayırlısı ben kaç gündür eşimi evlat edinmek için ikna etmeye çalışıyorum ama adamda tık yok istemiyor şimdi daha erken diyor bikaç defa daha deneyelim diyor ama bende bikaç defa değil 1 defa daha deneyecek güç yok rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun peki eşin tekrar ne zaman tese olacak basetmedi mi dr

İyi olmana sevindim cnm benim hakkınızda hayırlısı olsun beklemek çok zor çok yoruyor insanı beklemek bizde de aynı bekliyoruz işte eşimde durum ne hiç bilmiyorum çıkış devam ediyor mu durdu mu bilmiyorum gelecek ay eşime tedavi için başlıyaxaz bizde Sperm kalitesi kötüydü diye 3 4 aylık tedavi uygulanacak tabi Sperm kaldıysa :KK43:3 4 ay sonra da tekrar tüp bebeğe basliyacaz kısmetse bu defa umut yok bende ama eşim garibim umutlu ne diyim hayırlısı ben kaç gündür eşimi evlat edinmek için ikna etmeye çalışıyorum ama adamda tık yok istemiyor şimdi daha erken diyor bikaç defa daha deneyelim diyor ama bende bikaç defa değil 1 defa daha deneyecek güç yok rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun peki eşin tekrar ne zaman tese olacak basetmedi mi dr
Saçmalama ya sperm varsa ne diye evlatlık ediniyorsun neden bu kadar çabuk pes ettin ki ?

Saçmalama ya sperm varsa ne diye evlatlık ediniyorsun neden bu kadar çabuk pes ettin ki ?
Ne biliyim o kadar yorgun hissediyorum ki eskiden Sperm çıkınca hersey bitiyor sanıyordum :KK43:ama öyle olmadı işte 4.tedaviye başlıyaxaz 3.de transfere bile gidemedik belki o en çok yıktı beni bilmiyorum ama denemek için gücüm yok maddi manevi çok yiprandik bu deneme için parayı babam veriyor bize kalsa 2 senede anca deneriz bakalım hayırlısı artık kısmet sen ne yaptın cnm tedavi ne aşamada son durumu yazdın mı hatırlamıyorum bu aralar çok unutkan olmuşum :işsiz:

medical park göztepedeki dr.aynu erşahin azaspermi tedavisinde çok başarılı kızlar hatta geçen gün instagramında paylaşmıştı böyle başarı hikayesi bir bakın derim . Lütfen umudunuzu kaybetmeyin tıp her gün gelişiyor ben 6. denememden sonra hamile kaldım , en artık tamam olmaz dediğim an yüzüm güldü darısı herkesin başına bu özlemi çok iyi bilirim

Canımmm herşeyin hayırlısı inşallah çıkış devam ediyordur ve kalitelidirler. Allah büyüktür Canım bence elinden geldiğince dene inşallah kazananlardan olursunuz . Şuan tese olmak gibi bir fikrimiz Yok Canım inşallah doğal çıkış olur Ne diyelim Allah büyüktür ol der oluverir

Canımmm herşeyin hayırlısı inşallah çıkış devam ediyordur ve kalitelidirler. Allah büyüktür Canım bence elinden geldiğince dene inşallah kazananlardan olursunuz . Şuan tese olmak gibi bir fikrimiz Yok Canım inşallah doğal çıkış olur Ne diyelim Allah büyüktür ol der oluverir
Bitanemmmm hayırlısı tabi ki kuzumm hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh bir gün hepimiz bu zorlu sınavı kazananlardan oluruz inşallah hepimiz cennet kokulu meleklerimize kavuşuruz rabbim kimseyi yokluklarıyla sınamasın inşallah

Arkadaslar esim haftaya Çarşamba mikrotese olacak ilk tese daha cok korkuyorum dualarinizi bekliyorum..insallah bulunur olumsuz düşünmek bile istemiyorum
canım sabahım ilk saatlerinde düştün aklıma inşallah hayırlı haberlerle gel. bize umut ol ışık ol. Allahım yüzünüzü güldürsün inşallah.

Bi tedavi uygulamadık doktor birşey önermedi nedensiz infertiliteye Bi tedavi öneremem dedi. Ama biz bi 4 6 Ay beslenmeye dikkat ettik. Kür falan kullanmadık işte bol yeşillik sebze falan yedi eşim çok abur cubur yerdi onları azalttı bal polen keçiboynuzu Vs her sabah kullandı ama doktorlar öyle balla polenle olacak iş değil bu mesele dedi. Bir ay bi choriomon 5000kuşlanmıştı belki onun etkisi diyecem ama hiç sanmıyorum. Sebebini bilsem sürekli uygularım. Şimdi spermleri ne durumda bilmiyorum geçen baktırdı yine 1 adet bulundu. Bakalım önümüzdeki hafta adam akıllı bi laboratuvarda bakılacak belki daha fazla çıkar.
Cnm iğne ile olsa bile 6 ay demek beslenme etkili baya

Bitanemmmm hayırlısı tabi ki kuzumm hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh bir gün hepimiz bu zorlu sınavı kazananlardan oluruz inşallah hepimiz cennet kokulu meleklerimize kavuşuruz rabbim kimseyi yokluklarıyla sınamasın inşallah
Amin Canım benimmm aminnnn.zamanla insan biraz daha sabırsızlaşıyor. Rabbim TEz ve hayırlı vakitte yollasın yavrularımızı inşallahh

Back
X