Valla canim celalettin peru bize keciboynuzundan uzak durun dedi esim ondan kurtuldu ama propolis ari sutu ve epimedyum yiyor su an insallah bu emeklerimiz bosa cikmaz bizim gibilerden güzel haberler bekliyorum umut olsun hepimizeee insallahAynen cnm kimse yazmıyor ama yeni gelişme olsa yazarlardi inşallah herkeste yeni yeni gelişmeler olurda yazar herkes biz Ocak Ayını bekliyoruz eşim 3 4 aylık tedavi görecek mart Nisan gibi de tüp bebege başlayacaz kısmetse ben de 3 gündür eşime keçi boynuzu kürüne başladım hergün de sabah akşam ceviz veriyorum sanırım bi 10 Kilo aldıracam herife
Bize sans olarak /60 dendi ama o kadar yulsek oldugunu sanmiyorum bizim için de tese en son care hic bkr tedaviden yanit alamazsak olmayi dusunuyoruz celalettin peru ya gitmeyi dusunuyoruz bu ara da azfc ne demek oluyor genetik test mi onunla ilgili mi sorun var sizdeBahçecide tansel hocaya tedavi oluyoruz. Tansel hocada ameliyat mikrotese yapacak ama hem ameliyatta bulma şansını artırmak hem de bulunursa kaliteli olması için bu tedaviyi uyguluyor. Sizin gittiğiniz doktor tese başarı oranı hakkında ne söyledi?
Bizde o iğneyi kullanıyoruz canım haftada 1 ve 10 tane verdi fsh yüksek bizim de azospermi nedenimiz ise inmemiş testis doktor yüzde 30-50 şans verdi bu iğne sperm üretimi yapıyor mu acabaBiz bahçeci polikiliniğinde tansel kaplancandayız chorimon 5000 mg iğne oluyoruz haftada 1 ve her ay kontrole gidilecek. Bu 3 ay sürecekmiş daha sonra ameliyat. Tedaviniz ne kadar sürecek? Hoca umut veriyor mu?
Bizde o iğneyi kullanıyoruz canım haftada 1 ve 10 tane verdi fsh yüksek bizim de azospermi nedenimiz ise inmemiş testis doktor yüzde 30-50 şans verdi bu iğne sperm üretimi yapıyor mu acaba
Bizim tahliller tam degilmis hormonlarinizda sorun var dedi vatsaptan gorustugumuzde hipofiz mr inhibin b ve detaylo sperm analizimiz yok onlardan sonra kesin birsey soylerim dedi bi de bizde varikosel çok ilerlemis epididim kist i var onlari da gelin goruselim gerek gorursem olur ameliyat dedi sansimizi daha soylemedi herseyimiz tam degilEvet genetik problem var.
Celalettin hoca ameliyatsız çıkış olacağınımı söyledi 6 ayda?
Evet genetik problem var.
Celalettin hoca ameliyatsız çıkış olacağınımı söyledi 6 ayda?
İnşallah arkadaşım bizde memorial deki murad başar a tedavi oluyoruzBu iğneyi kullanıp sperm çıkışı olanlar olmuş inşaalah bizde de olur. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Biz çok memnunuz murad beydenEvet tansel hoca ayrılmış egecan şerefoğlu gelmiş nasıldır acaba.
Murad Başara tedavi olanlar memnun mu?
Hayır ödemiyoruz canımMurat beye her gittiğinizde muayene ücreti ödüyor musunuz acaba? Tansel hoca bahçeciden ayrılmış çok kafamız karıştı
Öğrendiniz mi sizde mi onda tedavi oluyordunuztansel beyle ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. hangi hastaneye geçti acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?