Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aktarda işe yarar bişiler varmı peki bulabildinizmi canım.ay çokseverdim mubişleri :) kaynanam yüzünden nefret ettim.

iyi akşamlar kızlarrr.........

meliscim inan çok üzüldüm canım allah sabrını versin inşallah bu zor günleri hayırlısıyla atlatırsın umarım..........

ben yine hastanedeyim bakalım bugünde sabah olacakmı neyseki 1 gece daha kaldı pazartesi günü çıkartacak dr bizde kalacak 15 gün benim evim hastanelere yakın herhangi bişey olursa diye ne olur olmaz kalsın adamcağız yanımda evime gidim hiç değilse rahat bir gece uykusu çekerim bundan sonrada karısı beklesin geceleri sabahlarıda ben bakarım

canım ya sağol inşallah allah hepimize sabır versin ve yardım etsin inşallah.
harzemcim sizede büyük geçmiş olsun kendi telaşımdan yazıp yazmadığımıda hatırlamıyorum kusuruma bakma.kayınbabaya bakıcam deken kendini hasta etme hastanelerde.

meliscim üzülme ben kötü sonucu aldıgımda bende bütün akrabalarımızın gelinlerinin yeni bebegi oldugunu ögrendik digerleride hamileydi bi tek ben kalmıştım melis ben kötü sonucu aldıgımda dünyam başıma yıkılmıştı ama 1 aylık tedavi sürecindeki sıkıntıların ve o 12 gün kısıtlanmaın özgürlüğüde insanı bi nebze mutlu edebiliyodu serbestce hareket etmek bile bana tuhaf gelmişti sendede öyle şeyler oldumu

eşim zar zor da olsa konuyu açtı aktara. O da azospermi durumunda en az 6 ay kullanmanız gerek dedi. Ben tesadüf aktarı çocuk istiyorum forumunda da gördüm adam da normal çıkış olmuş. O da söyledi ama yine de garanti yok dedi. Az olsa çaresi var ama dedi bir de tanıdık olduğu halde 230 fiyat söyledi. Eşim de ilkini deneyelim sonra bakarız dedi. Çünkü allah izin verirse zaten 2 ay var az bir süre. Dünyanın şeyini yiyip içiyor inşalla onların faydası olur bakalım allah ne yazdıysa onu görücez işte ne söylesek boşş...

ya işte bizim iç,in hayatımızın dönüm noktası onlar için genel geçer bir durum... niye abartasın maddi manevi çok ağır yükler altına giriyoruz bu yaşımızda ben de boğmak isterdim şahsen... inşallah hayatımız özenerek geçmez allahım duysun bizleri. Zaten ben de insanlardan kaçar oldum sorular yüzünden onlar da tam denk gelmişler... Allah borçlarınızı ödeme kolaylığı versin inşallah hayırlı kapılar açsında size. Bizim de zor vallahi eşim patronundan isteyecek ahhh ahhh ....[/QUOTE]

ah canım amin inşallah cümlemize inşallah.hayatımız bundan sonr a birazda olsa kolaylaşsa bari.

melisicm bizde diger denemenin borcunu yeni bitirmiştik bu defada olursa bi daha paraya gerk kalmaz borclarımızı öderiz diyorduk ama yine olmadı yine para biriktirmeye talim offffffffffffff herşeyde kısmamız lazım kendimizden vazgeciyoruz heran aklının köşesinde bebek kafalrı yememk elde degil melis sende neden ogüne misafir kabul ettin o üzüntüyle iyiki evden kovmadın

haklısın canım 12 günün sonunda bugün sağlık ocağı dışında biyere gittim akşam üstü çıktık eşimle dışarı hava alalım diye kendimi hapishaneden çıkmış gibi hissettim artık ev boğuyo resmen ya şubatta 12 şimdi 12 üst üste çok ağır geldi.ay insanlar sanki tuhaf geliyo ay kafayımı yiyorum acaba ben ya

canım 6 aylık fiyatmı o yoksa aylık falanmı denk geliyo.çokmuş ya.ama en azından tesanıza kadar iyi düşünmüşün allah hastane kapılarından eli boş çevirmesin inşallah allah yüzünüzü güldürür canım ya.

herkese iyi geceler... melishim eşim film seyredelim diye tutturdu... O da biliyordu söylemiştim çok üzüldüm dedi... Allah ım sen bize katından hayırlı evlatlar ver... beklemediğimiz anda yüzümüzü güldür... öpüyorum seni çok çok....

ah daha nelerden vazgeçicez kimbilir canım sırf bu işlerden dolayı 1 yıldır çalışmıyorum şimdi hemen başlayamazsam biyerlere kafayı yerim evde.canım biz annemlerle altlı üstlü oturuyoruz annemlere gelmişlerdi annem evde olmadığı için kız kardeşimle birlikte karşılamak zorunda kaldık hiç insan çekicek havamda değilim aslında bilmeyen herkesi düşmenmış gibi görüyorum çıldırıcam ya.

yok canım bir kavanoz 1-1,5 ay yetiyormuş.. yani 1300 falan oluyor m.tese parası..ama eşim istemedi almıcaz belki arı sütü balı onlara hazırlatırız bitmek üzere çünü kociş çığırıyo ben kaçıyorum :))

canım sağolun sende eşinde kendinize ii bakın.inşallah bitanem inşallah.bende çok öpüyorum iyi geceler.

ıyı geceler kızlar.MELISSCIM arkadasım uzulme desemde bos .kıfayetsız kalır cumlelerım.allahım demekkı hayırlı zaman olarak gormedı canım nasılsa cok buyuk bır sorun yok esınde .tekrara denersızınz arkadasım.kendınızı bır toplayın dedıgın gıbı baska seyleerle mesgul ol.ınankı kendımmınmıs gıbı cok cok ama cok uzuldum.allahım sabr guc ve mutlululk versın sen ve esıne

s.a arkadaşlar ne olur banada dua edin sizlere umut olmak için vakit buldukça giriyorum;kızlar oğlıumun ameliyat olması lazım fıtık varmış bu gün farkettik ne olur dua edin de hayırlısı ile acısız ağısız geçsin inş.hayat gerçekten bşir sınav bir kere daha anladım bu gün onun yerine bana olsa diyorum ama olmuyor işte RABBıM hayırlısı ile atlatmayı nasip eylesin inş...

geçmiş olsun bu kadar zorluğu aştınız inşallah küçük beyimiz sağlıkla kurtulur. Allah şifa versin dermansız dert vermesin fıtık kolay bir ameliyat biliyorum dile kolay anne yüreği iğne yapılmasına bile dayanmaz ama... Sağlıkla evinize dönersiniz inşallah :))

canim gecmis olsun gecen ay benim kiz kardesimin 10 gunluk cocuguda fitiktan ameliyat oldu cok sukur iyi canim yurek dayanmiyor biraz o kan almalara falan ama olmasi gerek hemen cunku allah korusun bagirsak dolasabiliyormus o yuzden hemen yaptirdi kardesim cok sukur iyi hemen toparlandi minik yigenim allah bol sifalar versin yavruna canim cabucak iyilesir insallah

canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir allah yardımcınız olsun

laremcigim gecmis olsun insallah cabucak iyilesir oglun allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…