Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın arkadaşlığınızıda daim kılsın o kadar güzel bi yazı ki.. insan bu süreçte hep bi destek bekliyo çevreden bazen aileden bile göremediğin desteği arkadaşlarından görüyorsun benimde sizin gibi bi arkadaşım var daha bi sene oldu ama her zaman dilinde bana dua eder kendide yaşamış buna benzer sıkıntılat üç evladı var ve çocuklarınada ettirir Allah sizden razı olsun ve sizin gibi arkadaşları başımızdan eksik etmesin

Canım Allahın izniyle pozitif sonucunu görürsün inşallah test yaptınmı aldınızmı sonucu

çok sevindim sizin adınıza :) çok şükür bizimde bu haftasonu normal yollarla çıkışı oldu bi kaç ay sonra başlıycaz tüp bebek için hayırlısıyla oda olur inşallah

tıkanıklık yokmus eşimin yumurtalıkları ya sprem uretmiyormus yada dogustan gelen bi rahatszlık olabilecegini soyluyor doktorlar

25 üzeri olması gerekli sperm üretimi olup olmadıgını ölçüyor ama çogu yerde tek başına geçerli bir test değil yazıyo makalelerde mesela bizim 94 çıktı ama sperm testinde hücre bile yok
Canım sizin azo sebebi neydi benimde pek bilgim yok bu inhibin b testi hakkında ama yüksek çıkmış baya kanal tıkanıklığı felan baktırdınızmı siz

Canım sizin azo sebebi neydi benimde pek bilgim yok bu inhibin b testi hakkında ama yüksek çıkmış baya kanal tıkanıklığı felan baktırdınızmı siz
evet cnm kanal tıkanıklıgı var zaten ultrasonda çıktı tedavi görüyor celalettin peruda eşim belki içerde sperm vardır kanalları açmaya çalışıyor doktor bitkisellerle

Bu inhibin testi için yumurtalıklarda sprem olup olmadığı konusunda bilgi veriyor diye doğru bu konu hakkında bilgisi olan var mı yada şuan tedavide olup doktora sorabilecek var mı ?

evet cnm kanal tıkanıklıgı var zaten ultrasonda çıktı tedavi görüyor celalettin peruda eşim belki içerde sperm vardır kanalları açmaya çalışıyor doktor bitkisellerle
Anladım canım ne güzel en azından sperm oldugunu biliyorsunuz inşallah açılır bitkisellerle kaan aydosa gittinizmi peki birde bu ultrason nasıl bişey bizim gittiğimiz doktorlar hiç bişey yapmıyo araştırma tahlil konusunda tek yaptıkları sperm ve hormon testi bizim tatil başlıyo şimdi ben ne gerekiısa tahlil anlamında yaptırmak istiyorum vaktimiz varken

cnm bizde ultrason baktırmamıştı 1 senedir gittiğimiz doktor celalettin hoca meni 0,9 volüm olunca doppler ultrason yaptırdı makattan girilerek yapılan bir ultrason orda belli oluyor tıkanıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…