2 kere tese olduk en son testi kaan yaptı fish testi çok maliyetli geldiği için 2 kere yaptırdık bir daha yaptırmadık sonra centrum tüp bebek merkezine gittik ahmet hakan haliloğlu hocada tedavi görüyoruz şuanSiz Tese oldunuz mu peki lım değeriniz kaçtı bizim TESE öncesi PCna değerimiz 50 lerde idi şuan Tese de alınan dokularda 19 çıkmış.hangi hoca da tedavi oluyorsunuz peki.çok soru sordum ama neler kullanıyorsunuz
TESE’leri kim yaptı canım.2 kere tese olduk en son testi kaan yaptı fish testi çok maliyetli geldiği için 2 kere yaptırdık bir daha yaptırmadık sonra centrum tüp bebek merkezine gittik ahmet hakan haliloğlu hocada tedavi görüyoruz şuan
Kızlar merhaba benimde eşimde azoperm vardı ilk sperm testinde 1 tane cıkmıştı o zaman öğrenmiştik 2017 TEMMUZ ayında ve horman değerleride normal değildi. Chrimon iğne kullandı yaklaşık 4 ay falan sonra hiç test yaptırmadan aniden bahçeci umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik DR EGECAN ŞEREFOĞLU ile tanıştık :) bir süre daha iğnelere devam etti proxeed plus kullandı ve 28 NİSANDA ameliyat oldu ameliyat esnasında sperm bulamadı ama doku örneği aldım ordan çıkacağına umut ediyorum dedi ve birkaç saat sonra sperm cıktgını öğrendik:) çok şükür :) kaç tane çıktığını bir türlü öğrenemedik ama 11 yumurtamdan 2 tanesi döllendi biri şuan benimle beraber içimde kalbimde nefesimde yani transferim yapıldı :) cumartesi tutup tutmadığını öğrenicem ikinciyi dondurduk inşallah oda kardeşi olur ilkimin :)
Kızlar merhaba benimde eşimde azoperm vardı ilk sperm testinde 1 tane cıkmıştı o zaman öğrenmiştik 2017 TEMMUZ ayında ve horman değerleride normal değildi. Chrimon iğne kullandı yaklaşık 4 ay falan sonra hiç test yaptırmadan aniden bahçeci umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik DR EGECAN ŞEREFOĞLU ile tanıştık :) bir süre daha iğnelere devam etti proxeed plus kullandı ve 28 NİSANDA ameliyat oldu ameliyat esnasında sperm bulamadı ama doku örneği aldım ordan çıkacağına umut ediyorum dedi ve birkaç saat sonra sperm cıktgını öğrendik:) çok şükür :) kaç tane çıktığını bir türlü öğrenemedik ama 11 yumurtamdan 2 tanesi döllendi biri şuan benimle beraber içimde kalbimde nefesimde yani transferim yapıldı :) cumartesi tutup tutmadığını öğrenicem ikinciyi dondurduk inşallah oda kardeşi olur ilkimin :)
Insallah tutunur canım sana hamileyim diye duyuyorsun bize. Siizn azo sebebiniz neydiKızlar merhaba benimde eşimde azoperm vardı ilk sperm testinde 1 tane cıkmıştı o zaman öğrenmiştik 2017 TEMMUZ ayında ve horman değerleride normal değildi. Chrimon iğne kullandı yaklaşık 4 ay falan sonra hiç test yaptırmadan aniden bahçeci umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik DR EGECAN ŞEREFOĞLU ile tanıştık :) bir süre daha iğnelere devam etti proxeed plus kullandı ve 28 NİSANDA ameliyat oldu ameliyat esnasında sperm bulamadı ama doku örneği aldım ordan çıkacağına umut ediyorum dedi ve birkaç saat sonra sperm cıktgını öğrendik:) çok şükür :) kaç tane çıktığını bir türlü öğrenemedik ama 11 yumurtamdan 2 tanesi döllendi biri şuan benimle beraber içimde kalbimde nefesimde yani transferim yapıldı :) cumartesi tutup tutmadığını öğrenicem ikinciyi dondurduk inşallah oda kardeşi olur ilkimin :)
Maşallah. Ne hayırlı arkadaşmışsınız siz. Takdir ettim.Merhaba ,
bu konu beni çok derinden etkilediği için yazmak istedim.. çok yakın arkadaşımın tek dert ortağı bendim tüm süreci biliyorum
arkdaşım da 2 yıllık evliydi benim kızım yeni doğmuştu ve yanıma gelmişti bizden 2 ay önce evlemişti onlarda.. Bana 6 7aydır korunmuyoruz ve olmadı nereden başlamalıyız dedi ben yumurta takibi için doktora gidiyordum biliyordu biraz bilgim vardı. önce kendi gitti doktor sıkıntı yok küçük bi kist var ama bu engel değil demişti.. 2 3ay deneyip eşininde gitmesi gerektiğini söyledim.. ve bi telefon hıçkırıklar ne oldu dedim bizim çocuğumuz olmayacakmış dedi.. kızdım ve sorun ne neden bu kadar umutsuz konuşuyorsun dediğimde eşinin testinde hiç sperm olmadığından bahsetti.. Hemen toplanıp araştırma yapmaya başladım evet kötü sonuçlar vardı ams umut verici sonuçlarda vardı burayı okuduk ağladık heyecanlandık.. Eşi emre beye başladı bi süre ilaç tedavisi gördü testler yine aynıydı bu arada hormonlar normaldi ve tese ameliyatı oldu.. kalbimiz ağzımızda bekledik sonucu 4 5 tane canlı sperm bulundu havalara uçtuk hemen doldurdular arkadaşım tüp bebek için emre beyin yönlendirdiği hastanede tedaviye başladı oda iyi geçti ve 4 yumurta da döllendi 2 tanesi transfer edildi 10 gün sonra sonuç negatifti çok üzüldük ama hep destek oldum bu süreci aileler î bile bilmiyordu eşim ben ve 1 kişi daha.. arkadaşım çok üzüldü ve maddi olarakta yıpranmıştı onun üzülmesine içim gidiyordu kızım â bakıp onlarda bu duyguyu yaşasın diye dua ediyordum.. 6ay sonra tekrar denediler 2 dondurulmuş la 10 gün sonra test yaptılar ve sonuç pozitif allahım mucize olmuştu sonra takip edildi.ve düzenli artış oluyordu acaba ikisi mı tuttu dedik muayene de bi kese boştu olsun diğeri tutunmuştu ve orada bende sürpriz bi şekilde emzirirken hamile kalmıştım şuan aramızda 3gün var herşeyi birlikte konuşuyoruz Allahım â hep dua ettim , olmasaydı çok üzülürdüm bebeğime sevinemezdim buruk olurdum
bu niye anlattım hepinize umut olsun biz de.çok okuduk burayı
allaha emanet olun
Elimden gelen tek şey motive etmek dualarına ortak olmaktı, çok şükür rabbim utandırmadı.. çok mahçup olurdum çünkü ona hep olacağını bu sürecin geçici olduğunu anlattım rabbim büyüktü ve ol dediMaşallah. Ne hayırlı arkadaşmışsınız siz. Takdir ettim.
Sağol canım inşallah umarım rabbim hayırlısı ile benimle beraber isteyen herkese verir :) azospermin sebebi yoktu bütün testleri yapmıştık hepsi temizdi ne genetik bir şey cıktı tıkanıklık ne de varikosel sebebi yoktu küççükken ciddi bir ateşli hastalık falanda gecirmemişti bizde anlam verememiştik gerçekten ama önce Allaha sonra Egecan beye güvendik :) iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum çünkü ilk ameliyatta bizi mutlulukla birleştirdi hemde ameliyat esnasında değilde sonradan aldıgı dokuda bulabildiler yani iyi bi yerden doku almış ki çıkabildi sperm:) Allah herkesin yardımcısı olsun üzücü yıpratıcı bazen kıskançlık krizlerine girdiren bir süreç :) Herşey Allahın takdirinde dua edin ve sık sık Allahı anın :)Insallah tutunur canım sana hamileyim diye duyuyorsun bize. Siizn azo sebebiniz neydi
Ben de ege beyle tansel bey arasında kalmıştım. Tansel beyle başladık insalah hayırlısıdır. Allah hepimizn yardımcısı olsun . Çok zor çok...Sağol canım inşallah umarım rabbim hayırlısı ile benimle beraber isteyen herkese verir :) azospermin sebebi yoktu bütün testleri yapmıştık hepsi temizdi ne genetik bir şey cıktı tıkanıklık ne de varikosel sebebi yoktu küççükken ciddi bir ateşli hastalık falanda gecirmemişti bizde anlam verememiştik gerçekten ama önce Allaha sonra Egecan beye güvendik :) iyi bir doktor oldugunu düşünüyorum çünkü ilk ameliyatta bizi mutlulukla birleştirdi hemde ameliyat esnasında değilde sonradan aldıgı dokuda bulabildiler yani iyi bi yerden doku almış ki çıkabildi sperm:) Allah herkesin yardımcısı olsun üzücü yıpratıcı bazen kıskançlık krizlerine girdiren bir süreç :) Herşey Allahın takdirinde dua edin ve sık sık Allahı anın :)
İnşallah Allah size mucizenizi nasip eder.Hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruz.Darısı buradaki tüm kardeşlerimizin başına olur inşallah.Kızlar merhaba benimde eşimde azoperm vardı ilk sperm testinde 1 tane cıkmıştı o zaman öğrenmiştik 2017 TEMMUZ ayında ve horman değerleride normal değildi. Chrimon iğne kullandı yaklaşık 4 ay falan sonra hiç test yaptırmadan aniden bahçeci umut tüp bebeğe gitmeye karar verdik DR EGECAN ŞEREFOĞLU ile tanıştık :) bir süre daha iğnelere devam etti proxeed plus kullandı ve 28 NİSANDA ameliyat oldu ameliyat esnasında sperm bulamadı ama doku örneği aldım ordan çıkacağına umut ediyorum dedi ve birkaç saat sonra sperm cıktgını öğrendik:) çok şükür :) kaç tane çıktığını bir türlü öğrenemedik ama 11 yumurtamdan 2 tanesi döllendi biri şuan benimle beraber içimde kalbimde nefesimde yani transferim yapıldı :) cumartesi tutup tutmadığını öğrenicem ikinciyi dondurduk inşallah oda kardeşi olur ilkimin :)
Nasıl güzel bir kalbiniz var sizin.Çok duygulandım yazdıklarınızı okurken.ikinizde evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Sizin gibi bir dostum olabilseydi keşke benim de.Allah dostluğunuzu da daim etsin evlatlarınızla birlikteMerhaba ,
bu konu beni çok derinden etkilediği için yazmak istedim.. çok yakın arkadaşımın tek dert ortağı bendim tüm süreci biliyorum
arkdaşım da 2 yıllık evliydi benim kızım yeni doğmuştu ve yanıma gelmişti bizden 2 ay önce evlemişti onlarda.. Bana 6 7aydır korunmuyoruz ve olmadı nereden başlamalıyız dedi ben yumurta takibi için doktora gidiyordum biliyordu biraz bilgim vardı. önce kendi gitti doktor sıkıntı yok küçük bi kist var ama bu engel değil demişti.. 2 3ay deneyip eşininde gitmesi gerektiğini söyledim.. ve bi telefon hıçkırıklar ne oldu dedim bizim çocuğumuz olmayacakmış dedi.. kızdım ve sorun ne neden bu kadar umutsuz konuşuyorsun dediğimde eşinin testinde hiç sperm olmadığından bahsetti.. Hemen toplanıp araştırma yapmaya başladım evet kötü sonuçlar vardı ams umut verici sonuçlarda vardı burayı okuduk ağladık heyecanlandık.. Eşi emre beye başladı bi süre ilaç tedavisi gördü testler yine aynıydı bu arada hormonlar normaldi ve tese ameliyatı oldu.. kalbimiz ağzımızda bekledik sonucu 4 5 tane canlı sperm bulundu havalara uçtuk hemen doldurdular arkadaşım tüp bebek için emre beyin yönlendirdiği hastanede tedaviye başladı oda iyi geçti ve 4 yumurta da döllendi 2 tanesi transfer edildi 10 gün sonra sonuç negatifti çok üzüldük ama hep destek oldum bu süreci aileler î bile bilmiyordu eşim ben ve 1 kişi daha.. arkadaşım çok üzüldü ve maddi olarakta yıpranmıştı onun üzülmesine içim gidiyordu kızım â bakıp onlarda bu duyguyu yaşasın diye dua ediyordum.. 6ay sonra tekrar denediler 2 dondurulmuş la 10 gün sonra test yaptılar ve sonuç pozitif allahım mucize olmuştu sonra takip edildi.ve düzenli artış oluyordu acaba ikisi mı tuttu dedik muayene de bi kese boştu olsun diğeri tutunmuştu ve orada bende sürpriz bi şekilde emzirirken hamile kalmıştım şuan aramızda 3gün var herşeyi birlikte konuşuyoruz Allahım â hep dua ettim , olmasaydı çok üzülürdüm bebeğime sevinemezdim buruk olurdum
bu niye anlattım hepinize umut olsun biz de.çok okuduk burayı
allaha emanet olun
Çok teşekkür ederim, inşallah sizlere de nasip olsunNasıl güzel bir kalbiniz var sizin.Çok duygulandım yazdıklarınızı okurken.ikinizde evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Sizin gibi bir dostum olabilseydi keşke benim de.Allah dostluğunuzu da daim etsin evlatlarınızla birlikte
AMİNN AMİNNN İNŞALLAHH cümlemize. Her zaman dualarıma çocuk isteyen herkesi katıyorum. Buraya da çok sık girmiyorum ama işler şimdilik yolunda gidince bu durumda olanların hem biraz kalplerini ferahlatmak hemde mutluluğumu paylaşmak istedim :)İnşallah Allah size mucizenizi nasip eder.Hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruz.Darısı buradaki tüm kardeşlerimizin başına olur inşallah.
Arkadaşlar bunu bilen yok mu?Arkadaşlar papanicolau diye bir sperm testi yaptıran Var Mi Eki Görüntüle 2151283
internetten spermatid olarak arattım kaan aydosun bu yazısı var sanırım bir nevi sperm boyama işlemi gibi bişey oku istersenArkadaşlar bunu bilen yok mu?
Merhaba lökositle alakalı msjınızı görünce sormak istedim lökosit probleminizi hallettinz mi,hallettiysenz ne yaptnz bilgi verirseniz sevinirimBizim sperm testinde %100 lökosit yazıyor doktor beyaz kan hücreleri ve lokosit spermi yabancı madde olarak görüp öldürüyor demiş önce lökositi azaltmalıyız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?