Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar. İnsallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder (Amin).Önümüzdeki aylarda Tese olmayı düşünüyoruz öncesinde sperm fish testi yaptırmak istiyoruz Ankara da fish testi yaptıranlar varsa nerede yaptırdıklarını ve ücretlerini yazabilir mi? Teşekkürler.

merhaba bız genartta yaptırdık kaan aydos hastasıyız dıyınce nakıt 500 kredı kartı ıle 540 tl.normal de 900 tl demıstı kaan aydos dıyınce 500 dedı.

Kızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?

Kızlar selam..Herkes ne durumda?İnşallah güzel sonuçlar alanlar vardır.Celalettin hoca ayrılacağım demişti Avicenna’dan nereye gideceğine dair bilgisi olan var mı?
bızde yakın bır zamanda gıtmeyı dusunuyoruz sekreterı ıle konustum bılgı aldımda ensar hastanesı dedı sanırım gıtmeden once yıne arıyacam

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için
rıca ederım.bız martta vermıstık ama sonuclarımız ıyı gelmemıstı kaan bey tedavıye devam ettırdı 2 hafta once tekrar test ıstedı 20 gunde falan cıkıyor oda.bakalım ınsallah ılerleme olmustur.degılse celalettın beye gıdıcez en kısa zamanda.

İnşallah iyi gelişmeler olur

merhaba arkadaşlar tedavileriniz nasıl gidiyor kimseden ses çıkmıyor. Neler yapıyorsunuz. Umut verecek bize umut olacak kimse yok mu...
bizim normal yollarla bi kaçtanede olsa çıkışımız var bi kaç kez daha sperm alınıp bakılacak eylülde tüp bebek tedavisine başlıycaz hayırlısıyla inşallah sizler de bir an önce tüp bebek aşamasına gelirsiniz çok zor ve stresli bir süreç

Gerçekten mi inan çok sevindim. Böyle duyunca sanki kendimizin olmuş kadar seviniyorum. İnşallah sonu da güzel biter canım. Sizin sıfır sperm miydi. Yoksa ara ara da olsa çıkış varmıydı. Birde hangi doktorda tedavidesiniz. Son birşey daha ilaç harici sizin ekstra kullandığınız birşeylerde var mı

ilk yapıldığında testte 5 tane çıktı sonra sıfırlandı eşimin hormonlarında vs bi sıkıntı yoktu, çocukken testisleri yukarı çıkmış ve iğneyle düşmüş o arada zarar görmüş olması gerekenden küçük bu yüzden tese falanda yapmak istemediler, tüp bebeğe yönlendirdi doktor koruda bi üroloğa gitmiştik. Tüp bebek için gittiğimiz doktorda bi kere çıkmış yine çıkar seri spermiogram alalım dedi ilkinde 4 motil 10 immotil çıktı bi kaç kez daha alınacak, spermiogram yaptırdığınız yerlere dikkat edin ama embriyolog baksın bizim sıfır çıkanda makine saymıştı

Bu çıkanlar novartta donduruldu Mehmet hocaya gidiyoruz ilaç değilde eşim keçiboynuzu özü içiyor insanlar faydasını görmüş şifa Allahtan tabiki , hepimize naip olur inşallah

Bu çıkanlar novartta donduruldu Mehmet hocaya gidiyoruz ilaç değilde eşim keçiboynuzu özü içiyor insanlar faydasını görmüş şifa Allahtan tabiki , hepimize naip olur inşallah
İnşallah canım. Çok sağol cevabın için. Tez zamanda Rabbim hepimize bu sınavımızdan geçip evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Umudum hep var

Meraba arkadaşlar benim eşimde de azosperm çıktı 23 yaşındayım bize de ameliyat ile bakıcaz sperm bulursak tüp bebek bulamazsak yapıcak bişey yok dedi doktorlar ben şimdi korkuyorum ilç raporum haftaya çıkıyo ama korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz ..

Geçmiş olsun eşinizin neden azosperm olduğu belli mi? İyi bir ürolog ve tüp bebek merkezi mikrotese ameliyatı için önem arz ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…