Tedavi olmadan sakın tese olmayın. Doktorlar desin boşver. Bazı doktorlar çokk umut verir kesin tese de bulunacak sanarsın. Tesede bulunmayınca da yapacak bir şey yok evlatlık edinin ya da donasyon derler. Sen duanı eksik etme. Bizde tese olduk geçen sene sonuç olumsuzdu. Şimdi başka doktorda başka tedavi görüyoruz. Umudunu sakın yitirme eşine destek ol canım. Allah büyük..Meraba arkadaşlar benim eşimde de azosperm çıktı 23 yaşındayım bize de ameliyat ile bakıcaz sperm bulursak tüp bebek bulamazsak yapıcak bişey yok dedi doktorlar ben şimdi korkuyorum ilç raporum haftaya çıkıyo ama korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz ..
arkadaşlara katılıyorum hemen tese olmayın daha iyi bir doktor bulup sebebini araştırın önce belki normal yollarla çıkış olacak tese zaten testislere zarar veren bişeyMeraba arkadaşlar benim eşimde de azosperm çıktı 23 yaşındayım bize de ameliyat ile bakıcaz sperm bulursak tüp bebek bulamazsak yapıcak bişey yok dedi doktorlar ben şimdi korkuyorum ilç raporum haftaya çıkıyo ama korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz ..
amın ınsallah.sızın adınıza cok sevındım RABBIM sonuna kadar gotursun ınsallah bebegı kucagınızda gormeyı nasıp etsınMerhaba arkaslar sizede umut olsun inşallah 2 yıldır bu yolda savaş veriyoruz allaha çok şükür tek tük sperm çıkışlarımız başladı. allahım hepimizi için herşeyin hayırlısını nasip kılsın inşallah
AMİN İNSALLAH CÜMLEMİZE EVLAT TATDIRSIN RABBİMamın ınsallah.sızın adınıza cok sevındım RABBIM sonuna kadar gotursun ınsallah bebegı kucagınızda gormeyı nasıp etsın
Bizde celalettin beyde tadavi olduk canımsız hangı doktorda tedavı goryorsunuz acaba.bız kaan aydosta 6 aydır tedavı goruyorduk ılerlelem kaydedemedık evlatlık dusunu yada kok hucreyı bekleyın yazmıs.bızde celalettın beye gıdıcez bırde orda deneyelım dıye
Bizde haftaya gideceğiz canım celalettin hocaya eşim inmemiş testis hastası yeni tese oldu sperm bulunamadı bende yumurta iğneleri oldum ama boşuna bize de kök hücre deri doktor umutsuz konuştu şimdi celalettin hocaya Mail attım bir gelin umudunuzu kaybetmeyin yazmış işimiz çok çok zor bizim bu durumda olan var mı acabaesenlerde sanırım ensar hastenesıne gecmıs olması lazım. bırde onda denıyecez bızım sertoly sell only problem.bıraz ısımız zor ama olsun umudumuz var Allah buyuktur ol derse olur
bızede yazarmısınız celalettın beye gıdınce ne soyledıgını.Bizde haftaya gideceğiz canım celalettin hocaya eşim inmemiş testis hastası yeni tese oldu sperm bulunamadı bende yumurta iğneleri oldum ama boşuna bize de kök hücre deri doktor umutsuz konuştu şimdi celalettin hocaya Mail attım bir gelin umudunuzu kaybetmeyin yazmış işimiz çok çok zor bizim bu durumda olan var mı acaba
Tansel beye gittik Murad başarın tedavisini beğenmedi ve yanlış tedavi uyguladığını söyledi çok üzüldÜm tansel beyin anlattığı şeyler çok içime sindi bir kaç test istedi inhibin b testi kızlar yaptıran var mı aranızda eğer 5 in altında çıkarsa yapacak birşey uok dedi çok korkuyorumbızede yazarmısınız celalettın beye gıdınce ne soyledıgını.
Evet Arkadaşım bizde geçen hafta yaptırdık doktor 25 ile 225 arası iyi dedi bizim durumumuz içinde 5 in altında olursa bişey yapamam dedi Allahım inşallah yardım et hepinizebız yaptırdık ama daha sonucu cıkmadı 20 gunde falan cıkıyormus beklıyoruz sımdılık.ben 25 ın altı cıkarsa ıyı degıl dıye okumustum ama emın degılım tabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?