Tedavi oldunuz mu peki çünkü bu test önemliymiş sperm üretiminin olup olmadığını gösteriyormuş
Zor vakaya göre 2 yıla kadar süren okumuştum hep spermatid çıkışları var ama hamile kalan var mı acaba bilmiyorumKızlar celalettin beyin tedavisi ne kadar sürüyo en fazla ve sonuç alan yokmu ya genelde hep tedavi aşamalarını okudum ama bu şeklde hamile kalan varmı bizede bi ışık olabilirmi
Kızlar celalettin beyin tedavisi ne kadar sürüyo en fazla ve sonuç alan yokmu ya genelde hep tedavi aşamalarını okudum ama bu şeklde hamile kalan varmı bizede bi ışık olabilirmi
.Canım bizim hormonlar herşeyimiz gayet normaldi.Genetik testler vs..Murad Başara gittik önce ben tavrını,tarzını sevemedim,ısınamadım sonra Emre Bakırcıoğluna gittik..2-3 ay Klomen ve Progeny m kullandık.Aralıkta tese olduk ona.Spermatid düzeyinde buldular sadece.Şimdi ilaçları aldık Celalettin hocada başlayacağız..Arkadaşlardanda duyduğum kadarıyla umutluyum bakalım Allah büyük..
Bizde Murad başarın hastasıydık Murad bey hiç konuşmuyor tese olduk sonuç sıfır ve tedaviyi eksik uygulamış Emre beye gittik sizin çocuğunuz olmaz dedi bizde şimdi tansel beye gidiyoruz ama celalettin Peru’ya da gideceğizCanım bizim hormonlar herşeyimiz gayet normaldi.Genetik testler vs..Murad Başara gittik önce ben tavrını,tarzını sevemedim,ısınamadım sonra Emre Bakırcıoğluna gittik..2-3 ay Klomen ve Progeny m kullandık.Aralıkta tese olduk ona.Spermatid düzeyinde buldular sadece.Şimdi ilaçları aldık Celalettin hocada başlayacağız..Arkadaşlardanda duyduğum kadarıyla umutluyum bakalım Allah büyük..
CANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :sKızlar celalettin beyin tedavisi ne kadar sürüyo en fazla ve sonuç alan yokmu ya genelde hep tedavi aşamalarını okudum ama bu şeklde hamile kalan varmı bizede bi ışık olabilirmi
Benm 24 sizinKızlar bu arada yaşlar kaç?
Süper canım peki teseyi celalettin bey de mi yaptınızCANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
Cnm Peki hormonlar nasıldı sizinCANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
Çıkışların çıkması çok güzel bir haber inşallah tüp bebektede güzel sonuçlar alırsınız sizin sebep ne idi pekiCANIM BİZİM TAM 10 AY OLDU CELALETTİN BEYE BAŞLAYALI 1 KERE TESE OLDUK ÇIKMADI SPERMATİD VAR DI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR EN SON GECEN AY GİTİK SPEM ÇIKIŞI BAŞLAMIS HAREKETLİ SPERMLERİMİZ VARDI TÜP BEBEK MERKEZİYLE GÖRÜŞÜN ARTIK TESTLERİ ORAYA VERİN DEMİŞTİ AMA DAHA GİDEMEDİK EŞİMİN İŞİ NEDENİYLE :s
Ben 27 eşim 33 kızlarKızlar bu arada yaşlar kaç?
YOK BURSADA OLDUK DAHA İLK ÖĞRENDİĞİMİZ KIZDI ZATEN OLMASAYDINIZ DAHA CABUK SONUUÇ ALRDIK DİYESüper canım peki teseyi celalettin bey de mi yaptınız
Aynen kızlar bu arada dua paylaşalım buradan eğer varsa bildikleriniz evlat sahibi olmak için yazarsanız sevinirim ben zaman buldukça yapıyorumArkadaşlar yaşlarınızın çoğunun büyük olmadığını düşünüyorum o yüzden hiç pes etmeyin tıp her gün yeni bir şey buluyor tabi önce Rahman’ın izni ile
HORMANLAR NORMALDI CANIM Bİ SEBEB YOKTU YANİCnm Peki hormonlar nasıldı sizin
Ne güzel olsun bak sperm çıkıyor rabbim bizlere de nasip etsin inşallahYOK BURSADA OLDUK DAHA İLK ÖĞRENDİĞİMİZ KIZDI ZATEN OLMASAYDINIZ DAHA CABUK SONUUÇ ALRDIK DİYE
İNAŞALLAH ALAHIM O DUYGUYU İSTEYEN HERKEZE TATDIRSIN İNŞALLAH SEBEBSİZ CANIMÇıkışların çıkması çok güzel bir haber inşallah tüp bebektede güzel sonuçlar alırsınız sizin sebep ne idi peki
ALLAHIM İSTEYEN HEREKEZE NASİP ETSİN İNŞALLAHNe güzel olsun bak sperm çıkıyor rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?