sayes belgın cım yanı genetık bozukluk bız eryasu medıne umutolsun klenefelterlıyız maalesefffffffffff
arkadaşlar...umut olsunda çıktığına göre spermler inşallah sizde de çıkacak..rabbim ol deyince ne genetik ne bişi mani olamaz...
kafam karışık diye tuttuturdum ya eşim geldi konuştuk biraz daha bişeyler kullanalım kendimizi ayarlayalım dedi... Galiba ramazan sonrasına kalacak bizim iş belki ben de öyle olmasını istiyordum ama bir türlü karar veremiyordum sanki hayırlı vakit gibi gelmedi temmuz herşey çok sıkışıcaktı zaten epi topu 3 ay fark edecek. Belki tatile falan gideriz biraz rahatlarız ne biliyim sanki içime de daha çok sindi Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla şu dertten kurtulmayı nasip etsin hepimize ....:
yaaa kimse cevap vermicek mi bana, nerdesin komşu kızları huuuuu
yolcu canım bırde klenefeltrlılerde fsh cok cok kat kat fazla oluyr 40 ın ustu oluyr canım
Amin sayesçim biz de bayram sonrasını düşünüyoruz. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsada Allah'ım şifasını versin. Gönlümüzden geçenle buluştursun bizleri.:Saruboceq:
bizim fsh 43 zaten canım.ama görünüş olarak dediğin gibi gayet normal yani, bilmiyorum bakalım ne çıkacak sonuç, daha 6 ay var ya meraktan da çatlıcam hergün.
bu fsh yi düşürmek için ne yapabiliriz, k.boynuzu kürü işe yarar mı acaba.
afiyet şeker olsun canım.ben buralardayım
klenefelter olduğu nasıl anlaşılıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?