Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayes belgın cım yanı genetık bozukluk bız eryasu medıne umutolsun klenefelterlıyız maalesefffffffffff

arkadaşlar...umut olsunda çıktığına göre spermler inşallah sizde de çıkacak..rabbim ol deyince ne genetik ne bişi mani olamaz...

canım ben sperm bulunmayacagından acıkcası korkmuyorum.oyle yada boyle bulunur rabbımın ıznıyle fakat gelıncık umutolsun ve baska tanıdıklarımda oldugu uzere genetık bozuk oldugu ıcın ve doktorların soylemesıne gore de maaalesef dusukle sonuclanıyor yada tutmuyor.benım en buyuk korkum bu.bız prof larla konustuk kaan bey ve emre bey dısınnda kımse umıt vermedı.bulunsa bıle duser dedılerr

Amin sayesçim biz de bayram sonrasını düşünüyoruz. İnşallah gerek kalmaz ama kalırsada Allah'ım şifasını versin. Gönlümüzden geçenle buluştursun bizleri.:Saruboceq:

s yolcu canım kandan sızın yabtnz gıbı kromozom analızınden anlasılıyr.aslında dıs gorunusten de bılınır de bazen hıc alakası olmuyr mesela benım esımde dıs gorunus cok cok normal
yanı.47xxy lılerde kol bacak ınce ,gobeklı kumral kılsız erkekler bır de testısler cok cok ufak olurmus.fakat bızde hıc alakası yok esmı normal yanı

hımmm anladım canım, ya sürekli bişiler düşünmektn işte oluyor bunlar, illa herşeyi öğrenmek istiyor insan.ama keşke öğrenmesek herşeyi sonra insanın canı sıkılıyor.acaba öyle mi böyle diye düşünmekten

hayır canım bence tam tersı meraklanmak ogrenmek lazım.bak ben buradan bır suru kur, bıtkı ve bılgı ogrendım

yolcu canım bırde klenefeltrlılerde fsh cok cok kat kat fazla oluyr 40 ın ustu oluyr canım

bizim fsh 43 zaten canım.ama görünüş olarak dediğin gibi gayet normal yani, bilmiyorum bakalım ne çıkacak sonuç, daha 6 ay var ya meraktan da çatlıcam hergün.

bu fsh yi düşürmek için ne yapabiliriz, k.boynuzu kürü işe yarar mı acaba.
afiyet şeker olsun canım.ben buralardayım

bak canım bizim 24 FSH aslında çok yüksek kabul etmiyorum ben:)))) Ama FSH'yı düşürmek için eşin bol bolsüt ve süt ürünleri, Hayıt Bitkisini ( Biz suyunu kullanıyoruz) bir de Arı sütü+Bal+Polen kullanmayı tavsiye ediyorlar..Biz de kullanıyoruz. Başka bir sitede okudum ben... İstersen deneyebilirsin....

JKLM..anlıyorum canım ben böyle olduğunu bilmiyordum..yani genetikte tutması zor oluyor öylemi...peki bu genetik özelliğin çocuk olursa geçme ihtimali nedir?yada varmı canım?rabbim heppimize yardım etsin hepimizin derdi ayrı ama neticede hepimizin istediği sağlıklı bir evlat...rabbim bizlerin uğraşlarını boşa çıkarmasın inşallah...

eşimde ürolog olacak neredeyse dün konuştuk ya araştırmış bayağı:)))))))O kadar karmaşık ki diyo erkek yapısı bu spermler nerede takılıyo neden çıkmıyo veya oluşmuyo anlamak çok zor bence diyo erkek testisinde kanalların uzunluğu bile 6mt imiş. Düşünün yani ???

demmi..buarada meyve sıkacağın hayırlı olsun...ben 1 aydır kullanıyorum 1 aydır havuç suyu her sabah yapıyoruz bakalım....pek katkısı olmuyo diyolar ama ben bunun dışında hiç bir kür uygulamıyorum...ilaçlar ve havuç suyu...inşallah yeterli olur...korkuyorum birbirleriyle yan etki yapar diye eşimde pek razı gelmiyo kısmet artık gerisi....inşallah sizede sebep olur ve sperm çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…