tamam canım şuan k.bynuzunu denemeye başladık 2 3 gün oldu.1 ay kullanıp hormonlara bi baktırmayı düşünüyoruz, değişen bişi olmazsa iyi yönde bir de söylediğini deneyelim.deneme tahtasına dönüyoruz ya resmen :))
MEDINE canım hosgeldın. ayın kacındaydı sızın mıkroese hıcbısey kullanmdı dımı esın .haydı ınsaalh sen bıze ornek ve umut ısıgı olacalksın.allah yar ve yardımcın olsun.senınle aynı derttensnız
SYOLCU ben kavun çekirdeği yağı bile aldım çıkarsa allah izin verirse sağlam çıksınlar kaliteli olsunlar dedim. Nasıl inanırsan öyle olur diye düşünüyorum,
tabiki canım inanmadan birşey olmaz ki, allahtan umudu kesmemek lazım çünkü heran ne olacağını kimse bilemiyo,bol bol dua ve hayırlısını istememiz lazım.belki de çok istemek de iyi değildir, allah korusun olmaz olmaz çok istersin sakat olur özürlü olur (allah korusun) ondan sebep herşeyin hayırlısı,bizim imtihanımızda böyleymiş diye yorumlamak lazım.biraz alakasız oldu ama senin yazına karşılık idare et canım, hava çok sıcak ya ondan sanırım daraldım bugün ya ::) ankara çok sıcak bugün
ArkadaŞlar eŞİmİn bugÜn kan tahlİl sonuÇları Çıktı....fsh 11.11 lh 21.67 est62 testesteron 8.33 ÇıkmıŞ.....akŞam emre beyİ arıcam bakalım klomene devam edecekmİyİz??demmİ sanırım aÇıklama yaptıĞın gİbİ fsh ı İnhİbe eden bİr hormon var ve devreye gİrİyor.....fsh 2.5 İken 1 ayda 10 a Çıktı klomenle fakat Şİmdİ 1 ay daha kullandık 11 e ÇıkmıŞ yanİ aŞırı bİr yÜkselme olmamıŞ....doktorla konuŞtuktan sonra yazarım sÖyledİklerİnİ ama fİkİrlerİnİzİ almak İstedİm..arkadaŞlar...
ArkadaŞlar eŞİmİn bugÜn kan tahlİl sonuÇları Çıktı....fsh 11.11 lh 21.67 est62 testesteron 8.33 ÇıkmıŞ.....akŞam emre beyİ arıcam bakalım klomene devam edecekmİyİz??demmİ sanırım aÇıklama yaptıĞın gİbİ fsh ı İnhİbe eden bİr hormon var ve devreye gİrİyor.....fsh 2.5 İken 1 ayda 10 a Çıktı klomenle fakat Şİmdİ 1 ay daha kullandık 11 e ÇıkmıŞ yanİ aŞırı bİr yÜkselme olmamıŞ....doktorla konuŞtuktan sonra yazarım sÖyledİklerİnİ ama fİkİrlerİnİzİ almak İstedİm..arkadaŞlar...
hoşbulduk evet aynı dertteniz rabbim daha büyük dertler vermesin . Kısmetse cumartesi başlıycağız kısa protokol emre bey ilaç vermedi eşim klinefelterli olmasına ragmen hormonları çok kötü değildi ama hastalığın bütün özellikleri mevcut . Herşey kısmet çok heyecanlıyım hepinize dua ediyorum sizde bana edin ne olurameliyat tarihi belli değil benim yumurtalar olgunlaştığı zaman herhalde tedeviye başladıktan en geç 9 gün sonra filan olur .
canım güzel herhalde... Korktuğun gibi olmamış emre iyi şeyler söyler inşallah :))
canım bizim hormonlara göre sizinkiler gayet iyi, inşallah hayırlara vesile olur, ahhh bizde bi düşürebilsek
mrb kızlar.şimdi geldim eve.okuldan sonra sağlık ocağına gittim.il merkezinden doktorlar gelmiş.ne var ne yok herşeye bakıyolr.turp gibiymişim maaşallah:) sadece kan tahlili sonucu hemen çıkmadı.sorun çıkarsa arıcaz dediler.geçmişe bakım geliyom hemen..
bazen kaynıyor topik, ama güzel oluyor burda bişileri paylaşınca kafası dağılıyor insanın
amin MELİSScim bende korktum nazar değdircem kendime diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?