Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Daha geçen gün haberlerde 13 yıl çocukları olamamış tüp bebek ile olmuş çocuk 3,5 yaşına girmiş rabbim evlerden uzak trafik kazasında vefat etmiş. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Aminnn allahımmm aminn çok acı çok

Merhaba arkadaşım, Ben birşey sormak istiyorum. Yapılan testlerde 1 2 tane de olsa sperm çıkmışmıydı ilk zamanlar. Yoksa sıfır spermden mi yeni çıkış başladı. Cevaplarsan çok sevinirim.

Merhaba arkadaşım, Ben birşey sormak istiyorum. Yapılan testlerde 1 2 tane de olsa sperm çıkmışmıydı ilk zamanlar. Yoksa sıfır spermden mi yeni çıkış başladı. Cevaplarsan çok sevinirim.
CANIM BİZİM TESEDE DAHİ SPERM ÇIKIŞIMIZ OLMADI SIFIRDI ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR TEK TÜK OLSADA BASLADI

Canım hangi iğneleri kullandınız

Canım benim inan öyle çok sevindim ki..Bizde sizinle aynı durumdayız..Tese de spermatid vardı %12 oranında..Celalettin hocayla başlıyoruz şimdi tedaviye.Onun gönderdiği yerdede %28 oranında spermatid bulundu.5. Sete başlattı bakalım inşallah,bizde o günleri görürüz :)

arkdslar genelde celalettin bey onermis herkes ama izmirde onerebilceginiz yerler hekimler yokmu.yokmu izmirli arkadslar aranizda.

HORMANLAR NORMALDI CANIM Bİ SEBEB YOKTU YANİ
Canım maşallah çıkışınızın başlaması çok güzel Rabbim daha da arttırsın en kısa zamanda size ve burdaki herkese evlat kokusunu evlat sevgisini tattırsın. Siz tedaviye başladığınızda bu kadar kısa sürede çıkacağını söylemişmiydi peki mesela bize en az iki sene dedi size ne demişti tedavi süreci hakkında

amin inşallah canım isteyen herkeze nasip ettin rabbim kucagımızı evimizi bos bırakmasın bize 1 yıl içinde dedi canım

canim bizde %23 ilk spermatid oranı ikinci %28 üçüncüdeçıkışlar basladı artık canım rabbim herkeze nasip etsin inşallah

amin inşallah canım isteyen herkeze nasip ettin rabbim kucagımızı evimizi bos bırakmasın bize 1 yıl içinde dedi canım
Ne güzel erkenden başlamış çıkışlar darısı bize ve tüm isteyenlere olsun inşallah tüp bebek sürecindeki gelişmelerinide yaz canım inşallah herşey yolunda gider

Merhaba ; azosperm ile ilgili ege can şerefoğluna giden varmı ? Bahçeci umutta kendisi

Merhaba ; azosperm ile ilgili ege can şerefoğluna giden varmı ? Bahçeci umutta kendisi

Canım merhaba.Biz Emre Bakırcıoğlunda tese olduk,sperm bulunamadı sadece spermatid vardı..Ameliyattan 1-2 ay sonra Ege Can Şerefoğlu’na gittik..Acayip sevdik,halini,tavrını..Kendisi bize yapacak pek bir şey yok hani herhangi bir ilaç tedavisi önermedi zaten o zaman çok erkendi..Ama sağolsun uzun uzun konuştuk,herşeyi açıkladı.Eşimde bende çok güvendik ve sevdik..Ama herhangi bir tedavi süreci geçirmedik kendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…