Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şuan tedavi görmiyormusunuz kimse ile ?

Biz Celalettin Peru’dayız canım..Ege bey de tekrar tese yönünde konuşmuştu o yüzden farklı bi yol izlemeye karar verdik,bakalım hayırlısı.Ama dediğim gibi mutlaka herkesin konuşup danışması gereken sağolsun çok yardımcı biri..

Canm bn ege beyde tedavi görüyorum esim mikrotese olcak bn cok arastrdim en iyisi o oldgnu dusunuyrm

bakın tese olmadan önce çok dikkatli araştırın. detaylı sperm testi yaptırın. inhibin b testi yaptırmadan kesinlikle tese olmayın. detaylı sperm testinde germ hücreler yuvarlar hücreler herşey görünüyor. özellikle bunlar yoksa mikrotese de birşey bulamazlar. boşuna dokulara zarar vermeyin. biz bu hataya düştük çünkü.

canım siz şuan hangi aşamadasınız ? kaç ay oldu c. hocaya başlayalı

Benim de eşim azospermi bir kere tese oldu ama bişey çıkmadı benimde tüp bebek için hazırlıgım boşa gitmişti üstünden 4 sene geçti şimdi tekrardan tedavi olmak istiyoruz doktor konusunda çok kararsizim eşimin patoloji raporunda sonuc (setoli cell only ) yaziyo bilmiyorum bi tedavisi varmi fsh degeri 49.95 cikti yeni yaptırdıgımız tahlilde burdan emre beyle ve celalettin hocayla ilgili olan yorumlari çok okudum ama çok kararsizim hangisiyle başlamalıyım

benım esımde sertoly cell cıktı.kaan beye gıttık 6 ay tedavı oldu ama ılerleme olmadı.sımdı c.peruya gıdıcez bızde en yakın zamanda tahlıl ıstemıstı onu beklıyoruz sonucunu ınhıbın b testının bakalım hayırlısı olun herkes ıcın

Inhıbın b testini ne ile alakali biz yaptırdıkmı hatırlamıyorum burda sürekli duyuyorum ama inşallah hepimiz için hayirlisi olur

celalettın bey ıstıyor yanınızda olsun dıye bıde 5 tane hormon testı ıstemıs ona gore tedavı uyguluyor.inhıbın b testı sanırım kandakı yumurtlama oranını gosterıyor.ve hoca bu testı yaptırmadan mıkro tese yapılmasına cok karsı.bu en ıyı gostergesı dıye bakıyor sanırım sperm cıkıp cıkmayacagının.oyle yanı

Anladim tesekkur ederim ben az once celalettin beyin asistaniyla konustum calistigi hastaneyi degiştirmiş pazartesi esenler ensar hastanesine basliyomus muayene ücreti 250 tl dedi bide ayrica hastane 100 tl bi para daha aliyormus bizde tahlileri yaptirip randevu alicaz insallah hayirlisi olur

Kesinlikle katılıyorum bizim doktor bunların hiçbirini yapmadan bizi tese yaptı inandık güvendik artık akıllandım ama biz doktorlara güvenemeyecekmiyiz neden kimse işini doğru düzgün yapmıyor o kadar üzülüyorum ki şimdi işimiz daha zor bizde celalettin peru ya gideceğiz

BIZDE TAMALAYINCA TESTLERI GIDICEZ.BIRDE ISTANBULDA DETAYLI SPERM TESTI ISTIYOR KENDI ANLASTIGI YERDEN ODA 250 TL INHIBIN TESTI ORTALAMA 250 TL DIGER HORMON TESTLERI DEVLETTEDE YAPILABILIYOR.MASRAFLI BIRAZ AMA NAPALIM CARE OLSUNDA GIDEN GIDIYOR ZATEN

Cnm fish testi diye bir şey sanırım haploit hücreye bakışıyormuş
Anladım canım bize bunların hiçbiri yapılmadan tese yapıldığı için yeni yeni öğreniyorum meğer ne çok şey varmış peki bu doktorlar neden bunları yapmadan tese yapıyorlar hayatlarımızla oynuyorlar

Sadece şeyi merak ediyorum celalettin hoca instagramdan paylastigi tahlilerin altina neden hastalari etiketlemiyor bide tedavi olan hasta meden tesekkur yorumu yapmiyor bide tahlillerde isimleri kapatiyor etiketleyip yorum yapilmasi doktor icin olumlu olmazmi reklamini yapmiş olur bu konuda çok kafam karişti celalettin hocaya gidipte 6 ay bir sene sonra gercekten elle tutulur sonuc alan hasta yok mu lutfen yazip aydinlatsin artik kime guvenilir bilmiyorum umud edip hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Celalettin beye gidip sertoly cell olan bir hasta 14 ayda çok yol katetmisler. Spermin 4.aşamasına mi ne gelmişler.var yani memnun kalan hastalari

Biz 3 yıldır celalettin hocadayız sıfırdan başladık elonge 2 lere kadar geldi 1,5 yılda fakat ondan sonra bi tık ilerlemedi tese olacaz son çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…