Şuan tedavi görmiyormusunuz kimse ile ?
Canm bn ege beyde tedavi görüyorum esim mikrotese olcak bn cok arastrdim en iyisi o oldgnu dusunuyrm
canım siz şuan hangi aşamadasınız ? kaç ay oldu c. hocaya başlayalıBiz Celalettin Peru’dayız canım..Ege bey de tekrar tese yönünde konuşmuştu o yüzden farklı bi yol izlemeye karar verdik,bakalım hayırlısı.Ama dediğim gibi mutlaka herkesin konuşup danışması gereken sağolsun çok yardımcı biri..
Inhıbın b testini ne ile alakali biz yaptırdıkmı hatırlamıyorum burda sürekli duyuyorum ama inşallah hepimiz için hayirlisi olurbenım esımde sertoly cell cıktı.kaan beye gıttık 6 ay tedavı oldu ama ılerleme olmadı.sımdı c.peruya gıdıcez bızde en yakın zamanda tahlıl ıstemıstı onu beklıyoruz sonucunu ınhıbın b testının bakalım hayırlısı olun herkes ıcın
Anladim tesekkur ederim ben az once celalettin beyin asistaniyla konustum calistigi hastaneyi degiştirmiş pazartesi esenler ensar hastanesine basliyomus muayene ücreti 250 tl dedi bide ayrica hastane 100 tl bi para daha aliyormus bizde tahlileri yaptirip randevu alicaz insallah hayirlisi olurcelalettın bey ıstıyor yanınızda olsun dıye bıde 5 tane hormon testı ıstemıs ona gore tedavı uyguluyor.inhıbın b testı sanırım kandakı yumurtlama oranını gosterıyor.ve hoca bu testı yaptırmadan mıkro tese yapılmasına cok karsı.bu en ıyı gostergesı dıye bakıyor sanırım sperm cıkıp cıkmayacagının.oyle yanı
Kesinlikle katılıyorum bizim doktor bunların hiçbirini yapmadan bizi tese yaptı inandık güvendik artık akıllandım ama biz doktorlara güvenemeyecekmiyiz neden kimse işini doğru düzgün yapmıyor o kadar üzülüyorum ki şimdi işimiz daha zor bizde celalettin peru ya gideceğizbakın tese olmadan önce çok dikkatli araştırın. detaylı sperm testi yaptırın. inhibin b testi yaptırmadan kesinlikle tese olmayın. detaylı sperm testinde germ hücreler yuvarlar hücreler herşey görünüyor. özellikle bunlar yoksa mikrotese de birşey bulamazlar. boşuna dokulara zarar vermeyin. biz bu hataya düştük çünkü.
Anladım canım bize bunların hiçbiri yapılmadan tese yapıldığı için yeni yeni öğreniyorum meğer ne çok şey varmış peki bu doktorlar neden bunları yapmadan tese yapıyorlar hayatlarımızla oynuyorlarCnm fish testi diye bir şey sanırım haploit hücreye bakışıyormuş
Merhaba, 25 ve üzerinin olumlu olduğunu duymuştum.Bizim inhibin b testi 30 çıkmış kızlar.bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?