Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok zor bişey bu hastalıkla uğraşmak psikolojil açıdan insanı mahvediyo bi yandanda biz bir kere tese olduk ama bulunmadı ne yazıkki yakn zamanda olduk 1 sene oldu şimdi gene tedavideyiz ocak ayında bir ameliyat daha diyor doktor aslında ağustosta yapıcaktı ama istemedik o zaman ocak ayına alalım siz düşünün dedi başka çarenizde yok zaten dedi %15 şans veriyor bize bir mucize yani ben umudum yok hiç korkuyorum ilk ameliyatta bulunmadı dediğinde nasıl çöktüğümü anlatamam size ne yapıcamı bilmiyorum doktorlara bile güvenmiyorum artık bir umut yokken boşuna bize ümit veriyorlar gibi geliyor çok yıprattı bizi bu hastalık

Cnm birçok kişi celalettin peruya gidiyor bunun için sizde araştırıp bir deneseniz?

Bence hemen yine tese olmayın celalettin peruyla bi görüşün derim en azından bi fikir alın

%15 lik şansı kaan hoca mı veriyor. Bize de öyle demişti yaptığı testte haploid çıkmamasına rağmen tese dedi bir ihtimal bazen testte çıkmayabiliyor dedi. Ve biz neredeyse 1 yıllık tedaviyi sonlandırdık. Okadar iğne ilaç boşa... anlamadığım bir şey bizimle aynı durumda olan bir arkadaşa donasyon yada evlatlık edinin demiş bize de tese demişti anlamadım neden. Seni çok iyi anlıyorum canım ama zaman herşeyin ilacı gerçekten. Tese den sonra dünyamız başımıza yıkıldı ne gülebildik ne yiyip içtik ne bir yere gittik. ama belli bir süre sonra bu sınavın bile bana neler kazandırdığını nelerin farkına vardığımı öğretti bazı şeylere vesile oldu yani. Demek Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur. Ben böyle düşünerek güçlü duruyorum canım. sizde sakın tedavinizi umutsuzluğa kapılıp birakmayın.Tedbiri alın taktir Allah'ın güzel kardeşim

Bişi sorcam kader arkadaşlarım. Bizim spermiyogramda yuvarlak hücre sayısı diye bi yer var önceki testlerde yoktu sanırım dikkatimizi çekmemişti ya da vardı da sıfır yazdığı için önemsememiştik. Her ay testi yapıp Dr a resim atıyoruz. Bugün resimlere bakarken rastgele dikkatime takıldı 1.300.000 yazıyodu yuvarlak hücre sayısına. Diğer resimlere de baktım 5 milyon, 700bin yazıyodu onlarda da. Nasıl olsa herşey sıfır sıfır çıkıyo diye hiç dikkat etmemişiz ona. Onlar nedir bilgisi olan var mı. Dr da bişi demedi ona atıyoruz resimleri her ay. Bakıyo ilaçlara devam edin diyo bi yorum yapmıyo. Bu arada durumumuz 6 yıllık evli, bir tese olduk 4 yıl önce hiç bişi çıkmamıştı. Hormonlar gen testi fln hepsi normal. %20 lik açıklanamayan sebepsiz grup varmış biz onlardanmışız

siz şimdi napıyosunuz ya güvenemiyorumki her tese ameliyatı olduğunda şansı yok oluyo ama kaan hoca öyle bir şey yok diyo başka çareniz yok ameliyat olcaksınız diyo ben kararsız kaldım eşim kararsız bi umut olmak istiyor tabi ama benim umudum yok hiç sizin sorun ne bizde olgun sperm hücresi yok olgunlaşmıyo yani hiç ama bi şans diyo %15 veriyo bizim bi sebebimiz yok doğuştan azosperm

Bizimde sperm olgunlaşmıyor. Bize de dedi %15 şans diye. Dünyanın neresine gidersen git bu böyledir %15 dir dedi. Biz tese olmak istemediğimiz için tedaviyi bırakıp celalettin hocaya başladık. ilk gittiğimizde olduğumuz testte düşük spermatidler vardı. 3 ay sonra tekrar gidip test olduk elongeler gözüktü. iğne ilaç vitamin kullanıyoruz ayrıca ben birkaç ek bişeyler daha veriyorum. Bizde durum böyle canım. ol deyip olduran Allah doktorlar sadece aracı.

ek olarak ne veriyosun

canım bizde %40 haploid hücre olmasına rağmen tesede haploid ya da olgun sperm hücresi görülüp görülmediğine dair hiç bir vermedi Kaan Bey. Teseden sonra direk sperm bankası ya da evlatlık dedi. Tabi yıkıldık. Allah aklı fikri para olan insanlardan korusun. Sizin için çok önemli olan onlar için bir hiç. İlk tesede bir şeyler var ama bunları kullanmayalım. Tüp bebekte tutmaz derken ikincisinde hem bazı hücreler var bunlar dondurulunca olgunlaşma ihtimali var dedi. Bizden bir de 850 tl dondurma parası aldılar. Ancak ondan sonra kimse durumun gidişatı hakkında bilgi vermedi. Ulaşamadık kendilerine...!

Canım yuvarlak hücre spermin kuyruksuz hali imiş. Buna haploid de deniliyor. Bu sayı çok iyi. Tedavi ile bunların normal sperme dönüşme ihtimali de var. Biz de haploidlerle bir tüp bebek denemesi yaptık. Ancak bunları laboratuvar ortamında ayırt edecek bir teknoloji olmadığı için bizim yumurtalar döllenmemişti. Kaan Bey bize bu şekilde açıklamıştı.

25 üzeri guzel demek kok hucrenın varlıgını tedavı edıldıkce cıkıs baslyacagını gosterırmıs celalettın bey oyle soylemıstı

aynen oyle kendımden ornek vereyım senınle hıkayemız aynı bizim inhibin 32 cıktı ve immotıl cıkıs var 3 adet de osla o yuzden sabırla tedavı ıyı sonuclar alabılmek ıcın

Valla yıllardır bir umut edip, iyi bişeyler olsun diye çabalayıp her seferinde hayal kırıklığana uğramaktan bıktım bu yüzden umut etmekten de hayal kurmaktan da korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…