Evet kullanıyoruz eşimin ailesi şu an köyde olduğu için oradan eşime doğal petek bal ayrıca bi şişe de bal ve polen arı sütü karışımı gönderdiler onu kullanıyoruz bide ben o balın içine siyah kuru üzümü iyice ezip karıştırdım onu da yoyir eşim kesinlikle aksatmıyorsoyle bi durum var tedavı harıcınde ek gıda kullanıyor msuusnuz arı sutu+polen+ambalajsız urunler vs dıkkat edılmesı gerekıyor
Çok teşekkür ederim cevabın için:) sayıyı görür görmez buraya yazmıştım herşeyi burda paylaşıyoruz. Sonra internetten araştırdım biraz ben de. Umutlandımmmmmmm. Ama kafamı karıştıran Dr un hiç bi yorum yapmaması. Eylül ayında tese yapalım dedi.Canım yuvarlak hücre spermin kuyruksuz hali imiş. Buna haploid de deniliyor. Bu sayı çok iyi. Tedavi ile bunların normal sperme dönüşme ihtimali de var. Biz de haploidlerle bir tüp bebek denemesi yaptık. Ancak bunları laboratuvar ortamında ayırt edecek bir teknoloji olmadığı için bizim yumurtalar döllenmemişti. Kaan Bey bize bu şekilde açıklamıştı.
Rica ederim. Hepimiz benzer sıkıntıları yaşıyoruz ki burada olma amacımız da zaten bilgi paylaşımı değil mi? Biz 6 Ağustos'ta Celalettin hocaya gideceğiz. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.Çok teşekkür ederim cevabın için:) sayıyı görür görmez buraya yazmıştım herşeyi burda paylaşıyoruz. Sonra internetten araştırdım biraz ben de. Umutlandımmmmmmm. Ama kafamı karıştıran Dr un hiç bi yorum yapmaması. Eylül ayında tese yapalım dedi.
merhaba emre beye nasıl randevu aldınız birde ücreti nedirMerhaba kızlar, Celalettin Peru çok uzak tarihe mi veriyor randevuları. Biz öğreneli 1,5 ay oldu ve ilk öğrendiğimizde benim kadın doğumcu doktorumun önerdiği Prof Dr Emre Akkuş'a gittik, o da bizden hormon ve genetik testleri istedi. Genetik test sonuçları bugün tam 28. gün ve hala çıkmadı. Düzen lab'da yaptırmıştık, bu haftasonuna kadar çıkar dediler inşallah. Eşim bu Emre Akkuş hocayı çok sevdi ona tekrar gitmek istiyor o yüzden önce Emre Bey'e tekrar gidelim dedim ama yine de Celalettin Hocaya da bir görünmek istiyorum. Eğer randevuları haftalar sonraya veriyorsa şimdiden asistanını arayalım mı?
Ben celalettin peru'yu şiddetle öneririm hem çok ilgili güler yüzlü hem de işini hakkıyla yapıyor..Nişantaşında muayenehanesine gittik. Telefon numarasını vermişti o zaman benim doktorum, direk asistandan randevu almıştık.
Malesef biraz pahalı her cerrahpaşa öğretim üyesi prof'u gibi muayene ücreti 500 TLTelefon numarasını tekrar bulduğumda yazarım isterseniz kartviziti yanımda değil şuan. Yalnız doktorsitesinden araştırdığımda başlıca ilgi alanları arasında infertilite yok. Çok iyi bir dr olduğuna eminim, ismini söylediğimizde eşimin pek çok arkadaşının da çeşitli üroloji muayeneleri hatta varikosel ameliyatları için bu hocaya gittiklerini öğrendik. Sadece infertilite alanında da o kdr prof mu emin değilim. Ama eşim çok sevdi ondan kesin buraya gideceğiz bir kez daha.
Umarım bu 2. gidişimizi kontrol amaçlı geliş diye düşünüp tekrar muayene ücreti almaz:)
Ben celalettin peru'yu şiddetle öneririm hem çok ilgili güler yüzlü hem de işini hakkıyla yapıyor..
Merhaba Kızlar, Ensar hastanesi ile hocanın yönlendireceği eczane arasında ne kadar mesafe var? Sorum şu bizim Sabiha Gökçen'de 20.30'a dönüş biletimiz var. Hocaya ilk muayeneye 16'da gireceğiz. Hoca ne kadar sürede muayene ediyor, eczane ne kadar zaman alıyor? Bizim en az 19.30'da Sabiha Gökçen'de olmamız gerekiyor. Yetişebilir miyiz? Daha önce giden arkadaşlara soruyorum.
Canım biz testi Cumartesiden vereceğiz. Pazartesi 16'ya çoktan çıkmış olur test. Hoca ile görüşürüz. En kötü eczane ile telefonda görüşüp ilaçları kargo yaptırırız. Onlar arkadan gelir. Bir şey daha soracağım eczane, muayene, test ne kadar tutuyor? Ona göre hazırlıklı olalım.Merhaba yetişmeniz biraz zor gibi bugün sperm testi verdiyseniz zaten 5 5,30 gibi çıkar hoca en az yarım saat konuşuyor ensar hastanesi esenlerde bildiğim kadarıyla akşam saatlerinde trafik var hocayla telefondada görüşebilirsiniz uçağı kaçırmayın bence
Merhaba Kızlar, Ensar hastanesi ile hocanın yönlendireceği eczane arasında ne kadar mesafe var? Sorum şu bizim Sabiha Gökçen'de 20.30'a dönüş biletimiz var. Hocaya ilk muayeneye 16'da gireceğiz. Hoca ne kadar sürede muayene ediyor, eczane ne kadar zaman alıyor? Bizim en az 19.30'da Sabiha Gökçen'de olmamız gerekiyor. Yetişebilir miyiz? Daha önce giden arkadaşlara soruyorum.
Aynen canım. Oraya kadar gidip hoca ile görüşmemek olmaz zaten. Bu yüzden testi Cumartesi vereceğiz. En kötü dediğin gibi eczane ile telefonla hallederiz. Bir de hastaneden direk Sabiha Gökçen é taksi tutan var mı? Ücret olarak ne kadar tutuyor. Ona göre olmadı araba kiralayalım?canım hoca ile gorusup yola cıkın eczaneye ugramasınızda olur adem beye yonlendırıyor ama telefonla gorusunce ucretı havale yapınca butunılacları tarınıza kargoluyor zaten eczane kısmında sıkıntı olmuyor hoca ıle gorusun ve oncelıgıgınızı ve ucagınızı belirtin yardımcı oluyorlar yuzyuze gorusmek her zamn daha ıyıdır hoca cok konusuyor sadece bıraz detyalısekılde anlatıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?