Hiçbirşey söylemediler mi çıktı ya da çıkmadı diye arkadaşım?nerde oldunuz sen hazırlamadın mi?Tese sonucu yarın belli olacakmış
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız .Tese sonucu yarın belli olacakmış
Teşekkür ederim . O zaman tıkanıklık ile ilgili bir durum söz konusu değil.Yesram obstrüksiyon darlık demek tikaniklikla aynı anlamda kullanılabilir. Non da bir ön ek olumsuzluk eki bihaber kelimesindeki bi hecesi de ön ektir olumsuzluk anlamı verir nitekim bihaber habersiz demektir. Nonobstruktif de darlığa veya tıkanıklığa bağlı olmayan demektir.
Neden öyle, bize hemen aynı gün söyledilerTese sonucu yarın belli olacakmış
Aldıkları parçaları detaylı inceleyecekler sanırım Allah inşallah yardım eder ve bulunur sağlıklı spermler aklıma geldikçe dua ettim gün içinde.Tese sonucu yarın belli olacakmış
Ankara gürgan klinik Müfit günel yaptı. Beni hazırlamadılar bulunursa dondurulacak. Eşimin yanında da değilim çalışıyorum gitmedim ben. Detaylı da soramadım henüz. Birinci tesede hazırlamıştım iptal olmuştu. Bunda da böyle yaptık hayırlısı bakalımHiçbirşey söylemediler mi çıktı ya da çıkmadı diye arkadaşım?nerde oldunuz sen hazırlamadın mi?
İnşallah saolasınİnşaallah güzel sonuçlar alırsınız .
Bilmiyorumki..Neden öyle, bize hemen aynı gün söylediler
İnşallah.. Allah razı olsun sağolunAldıkları parçaları detaylı inceleyecekler sanırım Allah inşallah yardım eder ve bulunur sağlıklı spermler aklıma geldikçe dua ettim gün içinde.
Hayırlısı insalah canimAnkara gürgan klinik Müfit günel yaptı. Beni hazırlamadılar bulunursa dondurulacak. Eşimin yanında da değilim çalışıyorum gitmedim ben. Detaylı da soramadım henüz. Birinci tesede hazırlamıştım iptal olmuştu. Bunda da böyle yaptık hayırlısı bakalım
Sonuç belli oldumu canım ?İnşallah.. Allah razı olsun sağolun
Maşallah canım sevindim senin adına inşallah dondurulanlarla hayırlı güzel sonuçlar alırsınız. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallahKızlaaaaaaarrrrr kader arkadaşlarımmmmmm üç tane sperm bulunmuş dondurulduuuuu ama çok kaliteli değillermiş. Buna da şükür birinci tesede hiç çıkmamıştı. Eşimin hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu bu son diyodu bi daha ameliyat fln olmam Dr a da gitmem diyodu çok şükür bulundu çok kaliteli olmasa da. Bunlarla hamilelik olmasa bile umut oldu bize. Demekki vücut üretebiliyomuş. 4 ay ilaç kullandık. Biraz daha kullansaydı belki daha iyi sonuç alacaktık. Yani burdan çıkaracağımız ders iyi bir tedavi olmadan tese olmuyoruz. Çooook mutluyum sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah
Ayy çok sevindim gözünüz aydın.Rabbim en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlaaaaaaarrrrr kader arkadaşlarımmmmmm üç tane sperm bulunmuş dondurulduuuuu ama çok kaliteli değillermiş. Buna da şükür birinci tesede hiç çıkmamıştı. Eşimin hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu bu son diyodu bi daha ameliyat fln olmam Dr a da gitmem diyodu çok şükür bulundu çok kaliteli olmasa da. Bunlarla hamilelik olmasa bile umut oldu bize. Demekki vücut üretebiliyomuş. 4 ay ilaç kullandık. Biraz daha kullansaydı belki daha iyi sonuç alacaktık. Yani burdan çıkaracağımız ders iyi bir tedavi olmadan tese olmuyoruz. Çooook mutluyum sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah
Kızlaaaaaaarrrrr kader arkadaşlarımmmmmm üç tane sperm bulunmuş dondurulduuuuu ama çok kaliteli değillermiş. Buna da şükür birinci tesede hiç çıkmamıştı. Eşimin hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu bu son diyodu bi daha ameliyat fln olmam Dr a da gitmem diyodu çok şükür bulundu çok kaliteli olmasa da. Bunlarla hamilelik olmasa bile umut oldu bize. Demekki vücut üretebiliyomuş. 4 ay ilaç kullandık. Biraz daha kullansaydı belki daha iyi sonuç alacaktık. Yani burdan çıkaracağımız ders iyi bir tedavi olmadan tese olmuyoruz. Çooook mutluyum sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah
Canimm o 3ler i sallah 3oo.ooo ler olur..gozunuz aydnKızlaaaaaaarrrrr kader arkadaşlarımmmmmm üç tane sperm bulunmuş dondurulduuuuu ama çok kaliteli değillermiş. Buna da şükür birinci tesede hiç çıkmamıştı. Eşimin hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu bu son diyodu bi daha ameliyat fln olmam Dr a da gitmem diyodu çok şükür bulundu çok kaliteli olmasa da. Bunlarla hamilelik olmasa bile umut oldu bize. Demekki vücut üretebiliyomuş. 4 ay ilaç kullandık. Biraz daha kullansaydı belki daha iyi sonuç alacaktık. Yani burdan çıkaracağımız ders iyi bir tedavi olmadan tese olmuyoruz. Çooook mutluyum sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah
Bugün de duamda vardınız inanın çok sevindim Allah ol derse biliyosun kalite filan hikaye. Ama evet yılmak yok sperm varsa umut var.Allah devamını getirsin inşallah gözünüz aydın.Kızlaaaaaaarrrrr kader arkadaşlarımmmmmm üç tane sperm bulunmuş dondurulduuuuu ama çok kaliteli değillermiş. Buna da şükür birinci tesede hiç çıkmamıştı. Eşimin hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu bu son diyodu bi daha ameliyat fln olmam Dr a da gitmem diyodu çok şükür bulundu çok kaliteli olmasa da. Bunlarla hamilelik olmasa bile umut oldu bize. Demekki vücut üretebiliyomuş. 4 ay ilaç kullandık. Biraz daha kullansaydı belki daha iyi sonuç alacaktık. Yani burdan çıkaracağımız ders iyi bir tedavi olmadan tese olmuyoruz. Çooook mutluyum sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?