Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Azo sebebimizi bilmiyoruz. Ancak tese raporunda Nonobsrüktif Azospermi yazıyor. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyoruz. Daha önceki doktor da bu konuyla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Tıkanıklık var mı yok mu bakalım demediler bize. Artık Celalettin Hoca ne diyecek merakla bekliyorum. En ufak bir umut bile nasıl mutlu ediyor en iyi sizler bilirsiniz. Durumu bizim gibi olan var mı?

Yesram obstrüksiyon darlık demek tikaniklikla aynı anlamda kullanılabilir. Non da bir ön ek olumsuzluk eki bihaber kelimesindeki bi hecesi de ön ektir olumsuzluk anlamı verir nitekim bihaber habersiz demektir. Nonobstruktif de darlığa veya tıkanıklığa bağlı olmayan demektir.

Teşekkür ederim . O zaman tıkanıklık ile ilgili bir durum söz konusu değil.

Hiçbirşey söylemediler mi çıktı ya da çıkmadı diye arkadaşım?nerde oldunuz sen hazırlamadın mi?
Ankara gürgan klinik Müfit günel yaptı. Beni hazırlamadılar bulunursa dondurulacak. Eşimin yanında da değilim çalışıyorum gitmedim ben. Detaylı da soramadım henüz. Birinci tesede hazırlamıştım iptal olmuştu. Bunda da böyle yaptık hayırlısı bakalım

Hayırlısı insalah canim

Kızlaaaaaaarrrrr kader arkadaşlarımmmmmm üç tane sperm bulunmuş dondurulduuuuu ama çok kaliteli değillermiş. Buna da şükür birinci tesede hiç çıkmamıştı. Eşimin hiç umudu yoktu boşuna uğraşıyoruz diyodu bu son diyodu bi daha ameliyat fln olmam Dr a da gitmem diyodu çok şükür bulundu çok kaliteli olmasa da. Bunlarla hamilelik olmasa bile umut oldu bize. Demekki vücut üretebiliyomuş. 4 ay ilaç kullandık. Biraz daha kullansaydı belki daha iyi sonuç alacaktık. Yani burdan çıkaracağımız ders iyi bir tedavi olmadan tese olmuyoruz. Çooook mutluyum sonsuz şükürler olsun darısı hepinizin başına inşallah

Maşallah canım sevindim senin adına inşallah dondurulanlarla hayırlı güzel sonuçlar alırsınız. Darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inşallah

Ayy çok sevindim gözünüz aydın.Rabbim en kısa zamanda size ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Cookkk sukur cok sevindimmm 2 gundur foruma girip cikiyorum sizden haber alabilmek icin iyi haber gelsin diye dua ederek cok sukur insallah bunlarla hamilelik de olusur ama dediginiz gibi en onemlisi demekki vucut ilaca tepki vermis. Bundan sonrasi gelir

Canimm o 3ler i sallah 3oo.ooo ler olur..gozunuz aydn

Bugün de duamda vardınız inanın çok sevindim Allah ol derse biliyosun kalite filan hikaye. Ama evet yılmak yok sperm varsa umut var.Allah devamını getirsin inşallah gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…