Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok tesekkur ederim arkadasim :)

Hayat57 Arkadasim cok tesekkur ederim cevap geldigini gorunce mutlu oldum Allahu teala'da sizi mutlu etsin :) Neticede hastaligi verende o sifayi verecek olanda ama sebeplere yapismamis gerekiyor iste. Insallah sizde tez zamanda hayirli bir evlat sahibi olursunuz.
Cevap yazmadan once profil mesajlarinizi okudum sanirim sizde de hucre cikisi yok hic dogru mu anladim bu germ hucreleri denen seyden. Celalettin hocaya basladiniz sanirim sizde bir gelisme var mi peki? Dun aradim ancak agustos 27 ye kadar izinli olacakmis sanirim yetismeyecek bizim hormon testleri yani 27 sinden sonra ya kalacak aslinda diyorumki oncesinde Muammer Yildiz a gitsek ardindan Celalettin Hoca gelince ona ama kararsizda kaldim esimde sagolsun masallah sesini cikartmiyor simdilik hamd olsun nasil diyorsan oyle yapalim modunda.Ama ilk ikna ederken Muammer Yildiz in videolarini izlemisti hic duymadiniz degil mi giden kimseyi bir video da ozellikle fsh hormonuyla alakali bir bitkiden bahsediyor du. Bir programda telefonla fsh yuksek nasil dusurabiliriz diye soran bir izleyiciye bir bitki var ama sifacilar kokunu kuruttular dedi sonra iletisim numarami alin oneride bulunabilirim dedi. Bende acaba kendisinde varmidir diye kurdum kafamdan belki kurutanlardan biride odur :) Ama dikkate alacagim Celalettin Peru Hocayla alakali neticeye ulasanlar denk geldi mi peki size.

Arkadaslar birde bu germ hucreleri tedaviyle sanirim belli bir sayiya ulastirilmaya calisiliyor sonrasinda sperme mi donusuyor yani sistem bu sekilde mi isliyor eger belli bir sayiya ulasirsa sperme mi donusuyor? Germ hucre gorulmesi iyiye mi isaret birde eger tikaniklik olsa germ hucre cikisi yine de olabilir mi? Hani randevu almadan once Transrektal doppler diye bir test varmis onuda yaptirmak lazim mi acaba hormon testlerine ilaveten.

Öncelikle ben teşekkür ederim burada niyetim az da olsa elimden geldiği kadar kader arkadaşlarıma yardımcı olabilmek bunu başarabiliyorsam ne mutlu bana ayrıca güzel dua ve dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın ben muammer yıldız ismindeki doktoru duymadım, görmedim de yani hakkında bilgi sahibi değilim bence celalettin hoca'nın dönmesini bekleyin ona gidin derim ben yine de siz bilirsiniz herşey gönlünüzce olsun....

Çok teşekkür ederim. Hepimizin emekleri evlatlarına kavuşmasına vesile olsun. Temmuz'un içinde almıştık randevumuzu. Asistanı hocanın 13'ünde hastanede bulunmadığını söylemişti. O yüzden 6'sına vermişti.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah...Allah buradaki herkese hayırlı evlatlar nasip etsin tabi bana da :)))

Hayırlı Cumalar kızlar. Pazartesi günü Celalettin hocada ilk muayenemizi olacağız. Dua edin, inşaallah sizlere güzel haberlerle dönerim.
Hayirli cumalar insallah guzel haberler getirirsiniz.
Dun gece biraz daha arastirdim sanirim soylediginiz dogru hormon testlerini bi yaptiralim bizde insallah carsamba gunu devletten randevu aldik duruma gore hareket ederiz. Hepimizin yardimcisi olsun yaradan

Merhaba biz haftaya carsamba devlet hastanesinden randevu aldik hormon testlerini yaptirmak icin sonuclarin cikti derken 1 hafta daha gececek asistaniyla konustuk cikis tarihini soyledi ama unuttum o arada cikmis olacak sadece ve gelis tarihi icin 27agustos dedi

Merhaba kızlar yaklaşık bir haftadır takip ediyorum sizi bütün topikleri de okudum baştan sona. Meğer ne kadar çok kader arkadaşım varmış dedim hatta. Bu durumu öğreneli ben bir hafta oldum ve şok oldum gerçekten. 6ağustosta Gürkan kliniğe gideceğiz bakalım. Detaylı durumunu bilmiyoruz çünkü. Sadece spermiogram testimiz var önümüzde. Umarım şifa verir Rabbim hepimize Şafi ismiyle

Oncelikle cok gecmis olsun arkasadim Allahu teala acil sifa ihsan etsin ve sabir yeni ogrenmissiniz kolay degil ama aslinda her derdindin careside varya aslinda insallah iyi olursunuz hersey Allah tan. Sperm sonuclari nasil peki

Arkadaslar benimde bir sorum olacak bilen varsa sperm testinde germ hucre cikisi varsa tikaniklik ihtimali varmidir. Ph ve sperm miktari nirmal bu arada

Arkadaslar benimde bir sorum olacak bilen varsa sperm testinde germ hucre cikisi varsa tikaniklik ihtimali varmidir. Ph ve sperm miktari nirmal bu arada
Sperm volumu normal ise ben pek sanmıyorum tıkanıklık olacağını. Bizede tıkanıklık olabilir denerek tese yaptılar hic bisey cıkmadı. Celalettin hocanın istediği yerde sperm testi yaptırdık germ bile cıkmadı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…