- 22 Mart 2018
- 190
- 254
- 103
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı spermleriniz bulunur ve evladınıza hayırlısıyla kavuşursunuz.Dua edeceğim adınızı bilmesem de.Yarın eşim tese olacak.. Dualarınızı bekliyorum..
Bütün dua'larım sizinle can'ı gönülden...Yarın eşim tese olacak.. Dualarınızı bekliyorum..
İnşallah inşallah hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla inşallah Allah razı sağolun. En yakınlarımız bile bilmiyo. En iyi bizler anlıyoruz birbirimizi.. Çok sağolunAllah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı spermleriniz bulunur ve evladınıza hayırlısıyla kavuşursunuz.Dua edeceğim adınızı bilmesem de.
Allah razı olsun çok sağolun tanımadığınız bilmediğiniz birilerinin biyerlerde sizin için dua ettiğini bilmek çok güzel bir duygu. Allah hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahBütün dua'larım sizinle can'ı gönülden...
Allah sizden de razı olsun bizi haberdar etmeyi unutmayın lütfen.Allah razı olsun çok sağolun tanımadığınız bilmediğiniz birilerinin biyerlerde sizin için dua ettiğini bilmek çok güzel bir duygu. Allah hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah
Detaylı sperm testi yaptırdınız mı hiç ?Iyi geceler kızlar bizde eşimin azospermi olduğunu 2 ay önce öğrendik eşimin fsh hormonuda çok yüksek 51 çıktı biz yeni evliyiz daha 10 ay oldu evleneli bizde bu sorun icin çözün yolu arıyoruz neyin ıyi neyin kötü olacağını kestiremiyoruz aramızda mutlaka bilgili deneyim sahibi insanlar vardir bizede yardımcı olurlarsa sevinirim
Rabbim yardımcınız olsun. Bu gün sizin bayramınız olsun inşallah canım.Buraya iyi haberlerle gelesin inşallahYarın eşim tese olacak.. Dualarınızı bekliyorum..
Teşekkür ederim amin inşallah. FSH LH ve testesteron değerleri düşüktü. Bitkisel de kullandık doktorumuz söylemedi ama biz Ömer coşkunun tv de gördüğümüz sperm destek seti vardı onunla destekledik. Aslında tedaviye başlamadan kullanıyorduk. Tedavimiz başladığında set bitmeye yaklaşmıştı.Seti kullandığımızda test sonuçlarımız çok sayıda motil ve immotil hücre görüldü yazıyordu. bıraktığımızda ise yapılan testte sınırlı sayıda görülüyor yazınca tekrar başladık. İçerisinde aç ve tok karnına içilecek çaylar var akşamdan demlenen çaylar vs. gibi şeyler var. Normal yolla yapılan testlerde sonuç sıfırdı. İlk Tese ameliyatında 6 adet canlı bulundu demişti doktor cansız çıkan sonuçları söylemedi açıkcası. sonra mikro tese de 10 adet canlı bulunmuştu.Merhaba,
Teşekkürler paylaştığınız için, her olumlu vakayı duyduğumda o günüm daha güzel geçiyor. Allah bağışlasın inşallah 2. yavrunuza da kavuşursunuz.
Eşinizde hormonlar nasıldı fsh lh testosteron? Bir de bitkisel kullandı mı? İlk yaptığınız testlerde mteseden önce cansız çıkıyor muydu testlerde? Çok soru sordum=)
Allah İnşallah sizin de emeklerinizin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlatla verir. Müfit hoca bir çok özel yerle anlaşmalı gerçekten işini profesyonel yapan bir doktor. Dualarımız hepimize Allah yar ve yardımcınız olsun.Müfit günel ismini görünce daha da mutlu oldum çünkü bizim Dr muz da Müfit hoca. Size ilaç tedavisi yeterli gördü demekki. Biz de 4 ay ilaç kullandık gonal f neofortil fln. Şimdi tese yapıcak hatta haftaya yapıcak hayırlısı bakalım. Şimdi gürgan clinicle çalışıyo. Benim eşimde her şey normal hormon gen ultrason mr hepsine bakıldı ama sperm yok ilk tese de de çıkmamıştı. İnşallah şimdi çıkar bize de dua edin. Rabbim size de tez vakitte bi kardeş daha nasip etsin inşallah
İnşallah güzel sonuçlarınız olur.. Dualarımdasınız.Yarın eşim tese olacak.. Dualarınızı bekliyorum..
İnanın her dua edişimde dünyadaki bütün tüp bebek merkezlerinde hastanelerde tedavi gören çare arayan isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar ver, kimseyi evlatla ya da evlatsızlıkla imtihan etme diye dua ederim. Çünkü bu süreç hem maddi olarak hem de manevi olarak yorucu bir süreç. Allah hepimizin emeklerini hayırlı ve sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın.Teşekkür ederim cevapladığınız için.Allah, dilerim burdaki arkadaşlara da hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip eder.Bizler için de dua edin.
Amin.Ben de aynı şekilde evlat isteyen herkes adına dua ediyorum.Allah inşallah isteyen her kadına bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tattırır.Sağolun bizlere ümit oldunuz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.İnanın her dua edişimde dünyadaki bütün tüp bebek merkezlerinde hastanelerde tedavi gören çare arayan isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar ver, kimseyi evlatla ya da evlatsızlıkla imtihan etme diye dua ederim. Çünkü bu süreç hem maddi olarak hem de manevi olarak yorucu bir süreç. Allah hepimizin emeklerini hayırlı ve sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın.
İnşallah Allah razı olsun sağolunRabbim yardımcınız olsun. Bu gün sizin bayramınız olsun inşallah canım.Buraya iyi haberlerle gelesin inşallah
Allah razı olsun sağolunAllah İnşallah sizin de emeklerinizin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlatla verir. Müfit hoca bir çok özel yerle anlaşmalı gerçekten işini profesyonel yapan bir doktor. Dualarımız hepimize Allah yar ve yardımcınız olsun.
Suan sadece genetik testi icin kan verdik 20 gun icindw cikar dediler onu bekliyoruzDetaylı sperm testi yaptırdınız mı hiç ?
Valla ben 16 ile 225 arası iyidir diye duymuştum hatta internetten baya araştırmıştım bizim de 61 çıkmıştı hoca iyi demiştiKızlar İnhibin B testi 139 olarak çıkmış. Daha önce yaptıran arkadaşlar sizlerde sonuç kaçtı? Celalettin Hoca İnhibin B sonuçlarını nasıl yorumluyor. Daha önce bir arakadaş yanılmıyorsam 50-100 arası iyi demişti. Bizimki nasıl acaba?
Teşekkür ederim. Haftaya Pazartesi hoca ne diyecek bakalım. Bende araştırdım biraz normal değer aralığında anladığım kadarıyla. İnşaallah güzel sonuçlara vesile olur. Bizim gibi herkes için de.Valla ben 16 ile 225 arası iyidir diye duymuştum hatta internetten baya araştırmıştım bizim de 61 çıkmıştı hoca iyi demişti
Canım geçen bir arkadaşta 100 üzeri için spermi olanlar için söylemişti sanki yanlış hatırlamıyprsam azo sebebi ne biliyomusunuz tıkanıklık felan olabilirmi acaba güzel çıkmış sonucunuz bizim 56çıktı gayet iyi dedi celalettin peruKızlar İnhibin B testi 139 olarak çıkmış. Daha önce yaptıran arkadaşlar sizlerde sonuç kaçtı? Celalettin Hoca İnhibin B sonuçlarını nasıl yorumluyor. Daha önce bir arakadaş yanılmıyorsam 50-100 arası iyi demişti. Bizimki nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?