Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı spermleriniz bulunur ve evladınıza hayırlısıyla kavuşursunuz.Dua edeceğim adınızı bilmesem de.
İnşallah inşallah hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla inşallah Allah razı sağolun. En yakınlarımız bile bilmiyo. En iyi bizler anlıyoruz birbirimizi.. Çok sağolun

Iyi geceler kızlar bizde eşimin azospermi olduğunu 2 ay önce öğrendik eşimin fsh hormonuda çok yüksek 51 çıktı biz yeni evliyiz daha 10 ay oldu evleneli bizde bu sorun icin çözün yolu arıyoruz neyin ıyi neyin kötü olacağını kestiremiyoruz aramızda mutlaka bilgili deneyim sahibi insanlar vardir bizede yardımcı olurlarsa sevinirim

Detaylı sperm testi yaptırdınız mı hiç ?

Teşekkür ederim amin inşallah. FSH LH ve testesteron değerleri düşüktü. Bitkisel de kullandık doktorumuz söylemedi ama biz Ömer coşkunun tv de gördüğümüz sperm destek seti vardı onunla destekledik. Aslında tedaviye başlamadan kullanıyorduk. Tedavimiz başladığında set bitmeye yaklaşmıştı.Seti kullandığımızda test sonuçlarımız çok sayıda motil ve immotil hücre görüldü yazıyordu. bıraktığımızda ise yapılan testte sınırlı sayıda görülüyor yazınca tekrar başladık. İçerisinde aç ve tok karnına içilecek çaylar var akşamdan demlenen çaylar vs. gibi şeyler var. Normal yolla yapılan testlerde sonuç sıfırdı. İlk Tese ameliyatında 6 adet canlı bulundu demişti doktor cansız çıkan sonuçları söylemedi açıkcası. sonra mikro tese de 10 adet canlı bulunmuştu.
Bu imtihanı yaşayan bilir sorunumuz ortak dilediğiniz gibi sorabilirsiniz. :)

Allah İnşallah sizin de emeklerinizin karşılığını hayırlı sağlıklı bir evlatla verir. Müfit hoca bir çok özel yerle anlaşmalı gerçekten işini profesyonel yapan bir doktor. Dualarımız hepimize Allah yar ve yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim cevapladığınız için.Allah, dilerim burdaki arkadaşlara da hayırlısıyla anne olabilmeyi nasip eder.Bizler için de dua edin.
İnanın her dua edişimde dünyadaki bütün tüp bebek merkezlerinde hastanelerde tedavi gören çare arayan isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar ver, kimseyi evlatla ya da evlatsızlıkla imtihan etme diye dua ederim. Çünkü bu süreç hem maddi olarak hem de manevi olarak yorucu bir süreç. Allah hepimizin emeklerini hayırlı ve sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın.

Amin.Ben de aynı şekilde evlat isteyen herkes adına dua ediyorum.Allah inşallah isteyen her kadına bu duyguyu hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tattırır.Sağolun bizlere ümit oldunuz.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Kızlar İnhibin B testi 139 olarak çıkmış. Daha önce yaptıran arkadaşlar sizlerde sonuç kaçtı? Celalettin Hoca İnhibin B sonuçlarını nasıl yorumluyor. Daha önce bir arakadaş yanılmıyorsam 50-100 arası iyi demişti. Bizimki nasıl acaba?

Valla ben 16 ile 225 arası iyidir diye duymuştum hatta internetten baya araştırmıştım bizim de 61 çıkmıştı hoca iyi demişti

Valla ben 16 ile 225 arası iyidir diye duymuştum hatta internetten baya araştırmıştım bizim de 61 çıkmıştı hoca iyi demişti
Teşekkür ederim. Haftaya Pazartesi hoca ne diyecek bakalım. Bende araştırdım biraz normal değer aralığında anladığım kadarıyla. İnşaallah güzel sonuçlara vesile olur. Bizim gibi herkes için de.

Canım geçen bir arkadaşta 100 üzeri için spermi olanlar için söylemişti sanki yanlış hatırlamıyprsam azo sebebi ne biliyomusunuz tıkanıklık felan olabilirmi acaba güzel çıkmış sonucunuz bizim 56çıktı gayet iyi dedi celalettin peru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…