Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sanirim aylik masraf testler haric 1000 tl dusunmek lazim Allahu teala yardimcimiz olsun hepimizin odeme kolayligi versin

Tam olarak bilemiyorum ki canım tek bildiğim 4. sete kadar ilaçların değişmediği. Ama belkide macunun içinde ki karışım farklıdır Zaten 4. sete geldiğinde 1 yıllık tedavi görmüş oluyorsun. Sanırım %20 nin üstünde spermatid olanlara set 5 den başlatıyor.

Canım peki verdiği bitkisel karışımın içeriğini biliyor musunuz? Bilenler yazabilirse çok memnun olurum, biz de bu süreçte boş durmamış oluruz bitkisel birşeyler kullanırız.

Malesef dili keskin insan duygularını hiçe sayan doktorlar var. bende böyle doktorlarla karşılaşmış biri olarak söylüyorum sakın kafaya takma böyle söyleyenleri veren Allah o ol derse olur umudunu kaybetme. Mücadele etmekten vazgeçme. Bize tüp bebek sonucu negatif gelince olmuyor diye evi matem havasına çevirme, senin çocuğun olmaz boşa uğraşma kardeşinin çocuklarını bağrına bas diyen tahsil görmüş ama insan halinden anlamayan birçok doktor var malesef. Hepsine kulak tıkadık ve çok şükür oldu. Biliyorum insanın psikolojisi etkileniyor. Ama bir de teknoloji her geçen gün gelişiyor böyle de düşünmek lazım.

Ne kadara yaptırmıştınız peki canım sakıncası yoksa söyler misin
Embriyolara genetik testi 1500 usd ye yaptırmıştık onun aralığı var işte 1-5 arası dondurma ücreti şu kadar 5-12 arası şu kadar diye bizim toplam 7 embriyo diye gönderildi. birisi çözülme aşamasında bozuldu. toplam 6 adet embriyoya genetik pgd yapıldı.

Desene daha çok yolumuz var

Bizimde
Fsh 4.48
LH 3.77
Testesteron 2.8
Prolaktin 10.79
E2 25.38
İnhibin B 139
Yuvarlak hücre 700.000
Lökosit 539.000
İmmatur German 161.000 %23
%29 spermatid
Elonge spermatİd 18-20 (ST. İ, II, III,IV)
%71 Spermatosit
Pelet incelemesinde 3 adet amorf ve küçü başlı immotil spermatoza hücresine rastlandı yazıyor.

Valla ben hiç anlamam bu test olayından bunlar iyi demek mi oluyor kötü demek mi oluyor bilmiyorum

Rica ederim ne demek sorduğunuz iyi olmuş Allah hepimize şifa versin.

Olabilir arkadaşım söylediklerin mantıklı geliyor.

Kızlar kimler Set 5i kullanıyor. Bu aşamadan sonra ne oluyor? Ya da bu setler neye göre veriliyor? Bilen arkadaşlarım beni de bilgilendirirse çok memnun olurum.

Canım biz set 5 kullanıyoruz.Sperm testinde %22 spermatid çıktı.Belki o yüzden bir derecelendirme olabilir..Kullandığımız bitkisel haplar var maşallah kafam kadar :) at kuyruğu-ısırgan otlu-bir tane daha var adını çıkaramadım..Macun var.Merional ve ovitrelle iğne var ve neofertil,venotrex,ace plus,magnezinc ve balgam söktürücü nac var..1 ay olacak biz başlayalı,ekimde gideceğiz bakalım..Valla eşim zorlanıyor sürekli şişkin hissediyor..Başka kullanan var mı set 5?Bende merak ediyorum.

Arkadaslar gercekten Hayat57 arkadasimin soyledigi gibi iyiki varsiniz cidden umut oluyorsunuz benim icin oyle oldu ene azindan su bi kac gunluk surecte alismaya basladim hepinize gormesemde :)
Bu sabah hormon icin kan vermistik sonuclar:

Fsh 2.97
Lh 2.83
Prolaktin 5.59
Total testesteron 4.06

Referans araliginda hepsi ama sizler tecrubelisiniz bir anormallik yukseklik eksiklik var mi acaba?

Canım nasılsın aklıma düştün cuma saati birden geldin aklıma. Nasılsın neler yaptın inşallah hayırlı gelişmeler vardır.

Arkadaslar musait olunca bi baksaniz meraktan oldum :) bizim hormon degerleri nasil sizce internetten bak bak anlayamadim bi anormallik var mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…