Merhaba arkadaslar bir sor olacak Celalettin Peru hoca da tedavi olanlara. Asistani devletten ucretsi ilac alabilmeniz icin rapor cikartiyoruz, bitkisellerde aylik en yogun tedavide 700-800 tl civarinda tutuyor dedi. Ancak bazi arkadaslar 1.900 tl gibi rakamlardan bahsetmis. Ortalama ilac ve bitkiseller icin soruyorum aylik ne kadarlik bir rakam ayirmamiz gerekir ki acaba?
Evet haklısınız bilinçli sağlam adımlarla ilerlemek lazım sonra dönüşü olmayabiliyor.Evet Müfit hoca normal çıkışla ya da tesede çıkabileceğini biliyor. Ankarada gazi ünv. hastanesi, çok eskiden hizmet veren maya tüp bebek merkezi ve Kaan Aydos ile görüştük direk tese dediler hiç ilaç vermediler alternatif tedavi uygulamadılar açıkcası. Siz tercihinizi tese ameliyatından yana yaptığınızda belkide ısrarcı olmak istememiştir zaman kaybetmek istemediğimizi düşünmüş olabilir o kısmını bilemiyorum. Bizi direk kadın doğum doktorum yönlendirdi cebini aradı ve durumu anlattı ona istinaden muayeneye çağırdı hemen ve muayeneden tahlillere baktıktan sonra ameliyata gerek yok fiziksel olarak herhangi bir problem yok normal çıkış sağlanabilinir ilaç vereceğim bunları 3 ay kullanacaksın arada bir tahlil vermeye geleceksin dedi. Eşiniz tese ameliyatı bile olsa aklınızda soru işareti kalmasın nedenini bilelim bilinçli olalım ben bazen keşke ilk tedavilerde ameliyat olmasaydı diyorum.
Çok sinir oldum ben de şuan. Umut tacirliği ne demek. Kendisi de umut baltalayan o zaman. Bir çok örnek varken tanık olduğumuz nasıl böyle bir yorum yapar hem de dr güya. Bence bi daha kapısından bile geçmeyin. Onun dünyadan haberi yok. Rosi tekniği var yuvarlak hücrelerle hamilelik sağlanmış japonyada. Türkiye'de de yapılıyo artık bize direk embriyolog anlattı. Birbirlerini kötülemelerini de anlamış değilim hiç hoş değil. Siz tedaviye aynen devam edin bence inşallah hayırlısıyla olacaktırCok tesekkur ederim arkadasim hepimiz hakkinda herseyin hayirlisi insallah guzel haberler guzel neticeler aliriz hepimiz. Bugun hormon tahlilleri ve ultrasonlar icin bakirkoy devlet urolojiden randevu aldik. Doktora durumu kisaca izah ettik ilac tedavisi olacagimizdan bahsettik direk yorumu boyle bir sey yok sperm testiste varsa vardir yoksa yoktur disari cikis yoksa ilacla cikisi saglamak veya sperm gelistirmek diye bir tedavi yok tese olmaniz lazim spermiyogram testi yanimizdaydi bakmadi bile germ hucre var dedim yuvarlak hucre veya lokosit cikisiymis o umut tacirligi yapiyorlar dedi. Gerildim ciktik transrektal usg yi yazmamis esime sinir oldum sen gir soyle yazsin dedim esime sonuclari alinca gelin goretim sizi muhakkak demis. Bu doktorlar neden boyle birbirlerini kotuluyor. Hem kaybedecek neyimiz var cok uzuldum
Canım bizde celalettin peruda tedavideyiz ilk kaan aydosa gittik ama ondan hiç memnun kalmadık doğru düzgün test felan yapmadan bir buçuk ay içinde tese tarihi belirleyelim dedi bıraktık celalettin peruda başladık suan bir ay yeni bitti ekim gibi ilaçlar bitince tekrar gidicezAminninsallah tutunur yuzlerini guldursun Rabbimiz. Çok tesekkur ederim bu arada :) Rabbim bizi bize birakmasin. Sizin durumunuz nasil peki tedavi mi oluyorsunuz sizde?
Amin inşallah saolasın. Biz Müfit günel hatasıydık ürolog özel çalışıyo. Teseyi gürgan klinikte yaptı. Sperm bulununca orda donduruldu dolayısıyla tüp bebeği de orda yapıcaz. Biz gürgan kliniğe gitmedik ilkten yani. Görümcen için de sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı bizeSiz de eşiniz için mi tedavi oldunuz orda yoksa sadece tüp bebek için mi gittiniz
Evet Ahmet Hakan bey çok iyi ilgilendi sağolsun bu arada görümcem de bu klinikte tüp bebek oldu ve nereye gitse senin çocuğun olmaz dediler ve yaşı itibariyle iki sene vermişlerdi sadece hamile şuan 5aylık o memnun kaldığı için biz de buraya gidelim dedik. İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın
Canım bize 1.seti verdi bilmiyorum suan bi gelişme varmı ekim gibi gidicez inşallah güzel haberler alırıxCnm siz hangi aşamadasınız sizde bi gelişme var mı ?
Amin inşallah dua'larım sizinleCanım bize 1.seti verdi bilmiyorum suan bi gelişme varmı ekim gibi gidicez inşallah güzel haberler alırıx
Allah razı olsun canım inşallah en kısa sürede güzel sonuçlat alırıx hepimizde doktorlarımız vesile olurAmin inşallah dua'larım sizinle
İyi ki varsınız kader arkadaşlarım sayenizde biraz rahatlıyorumAllah razı olsun canım inşallah en kısa sürede güzel sonuçlat alırıx hepimizde doktorlarımız vesile olur
Amin inşaallah. Aynen sen sor ona göre gidin. Biz 250 tl ödedik.Masallah insallah bizimkide demez Hayirlisi bakalim Allahu teala yardimcimiz olsun devletteki ultrason doktoruda biyle mulayim sakin yumusak birine benziyordu. Simdi celalettuin peru hoca tatilden 27 agustosta donecekmis ya bosa para vermeyelim dedim ama ne kadardi Alfa da birde yarin hocanin asistanini arayip soracagim tekrar simdi hem zor hemde gocanin istedigi gibi degilse eziyet olmasin 2. Defa yaptirmak zorunda kalmayalim.
Aylığı bilmiyorum ama hoca bize set 5i verdi. Biz eczaneye 2000 tl ödedik. İlaçların çoğu 3 aylık. Sadece pharmaton, vertonex ve bir tane daha ilaç var aylık alacağımız. Onları da devlet karşılamıyor vertonex hariç.Merhaba arkadaslar bir sor olacak Celalettin Peru hoca da tedavi olanlara. Asistani devletten ucretsi ilac alabilmeniz icin rapor cikartiyoruz, bitkisellerde aylik en yogun tedavide 700-800 tl civarinda tutuyor dedi. Ancak bazi arkadaslar 1.900 tl gibi rakamlardan bahsetmis. Ortalama ilac ve bitkiseller icin soruyorum aylik ne kadarlik bir rakam ayirmamiz gerekir ki acaba?
Valla aynen bende bu soruların cevabını merak ediyorum bize de 1.set verildi. Bu 1.set ve 5.set kime göre neye göre veriliyor bide bu setlerin 2. 3. 4. setleri yok mu ? Cevaplarsanız sevinirim...Kızlar kimler Set 5i kullanıyor. Bu aşamadan sonra ne oluyor? Ya da bu setler neye göre veriliyor? Bilen arkadaşlarım beni de bilgilendirirse çok memnun olurum.
Arkadaşım o zaman biz birbirimizin durumuna göre bir yorum yapalım. Böylece diğer arkadaşlar da kendi durumlarını söylerlerse bir fikrimiz olur. Mesela Celalettin hoca size ne dedi ve ayrıntılı sperm testiniz ve hormon değerleriniz nasıl çıktı?Valla aynen bende bu soruların cevabını merak ediyorum bize de 1.set verildi. Bu 1.set ve 5.set kime göre neye göre veriliyor bide bu setlerin 2. 3. 4. setleri yok mu ? Cevaplarsanız sevinirim...
Cnm bizim hormon değerlerimiz şöyleArkadaşım o zaman biz birbirimizin durumuna göre bir yorum yapalım. Böylece diğer arkadaşlar da kendi durumlarını söylerlerse bir fikrimiz olur. Mesela Celalettin hoca size ne dedi ve ayrıntılı sperm testiniz ve hormon değerleriniz nasıl çıktı?
Ya zamanı ayarlamasından ziyade bende şu açıdan düşünüyorumBende bildiğim kadarıyla anlatayım bizde ilk gittiğimizde set 1 verdi. 3 ay geçtikten sonra tekrar gittik spermiyogram testi olur bu sefer set 3 e başlattı. Tahminimden daha hızlı ilerleme olmuş dedi. Eczaneye sorduğumuz da setlerin arasında ne fark var diye çünkü set 1 ve 3 aynı ilaç ve vitaminler eczacı da set 4 e kadar hemen hemen aynı sadece set5 farklı dedi. sanırım 3 ayda bir gidiliyor ya set 5 e kadar 1 yıl falan yapıyor zaten hoca da 1 1,5 yıl bir tedavi gözüküyor demişti.galiba bu setler zamanı ayarlıyor. Bilmem anlatabildim mi yani en azından ben böyle tahmin yürüttüm
Cok tesekkur ederim aynen sordum az once konustum hocada yanindaydi devletinki olmaz dedi. Kesinlikle Alfa da yaptirin dedi :) Bilgilendirmis olayim bu arada devlette yapiyorlar usg lerin her 2 sini de ancak yeterli degil mis yani hocanin istedigi sekilde bakan yer alfaymis.Amin inşaallah. Aynen sen sor ona göre gidin. Biz 250 tl ödedik.
Tesekkur ederim arkadasim sagolun rahatladim birazCanım bizim ki bayaa yoğun bir tedavi.İlaçları aldık ve eczaneye 1100 mü 1200 mü ne o tarz bir şey ödedik.Yalnız 1 aylık değil bu ilaçlar 3 aylık..
Sizde iyiki varsinizİyi ki varsınız kader arkadaşlarım sayenizde biraz rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?