Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bizim ki bayaa yoğun bir tedavi.İlaçları aldık ve eczaneye 1100 mü 1200 mü ne o tarz bir şey ödedik.Yalnız 1 aylık değil bu ilaçlar 3 aylık..

Evet haklısınız bilinçli sağlam adımlarla ilerlemek lazım sonra dönüşü olmayabiliyor.

Çok sinir oldum ben de şuan. Umut tacirliği ne demek. Kendisi de umut baltalayan o zaman. Bir çok örnek varken tanık olduğumuz nasıl böyle bir yorum yapar hem de dr güya. Bence bi daha kapısından bile geçmeyin. Onun dünyadan haberi yok. Rosi tekniği var yuvarlak hücrelerle hamilelik sağlanmış japonyada. Türkiye'de de yapılıyo artık bize direk embriyolog anlattı. Birbirlerini kötülemelerini de anlamış değilim hiç hoş değil. Siz tedaviye aynen devam edin bence inşallah hayırlısıyla olacaktır

Aminninsallah tutunur yuzlerini guldursun Rabbimiz. Çok tesekkur ederim bu arada :) Rabbim bizi bize birakmasin. Sizin durumunuz nasil peki tedavi mi oluyorsunuz sizde?
Canım bizde celalettin peruda tedavideyiz ilk kaan aydosa gittik ama ondan hiç memnun kalmadık doğru düzgün test felan yapmadan bir buçuk ay içinde tese tarihi belirleyelim dedi bıraktık celalettin peruda başladık suan bir ay yeni bitti ekim gibi ilaçlar bitince tekrar gidicez

Amin inşallah saolasın. Biz Müfit günel hatasıydık ürolog özel çalışıyo. Teseyi gürgan klinikte yaptı. Sperm bulununca orda donduruldu dolayısıyla tüp bebeği de orda yapıcaz. Biz gürgan kliniğe gitmedik ilkten yani. Görümcen için de sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı bize

Amin inşaallah. Aynen sen sor ona göre gidin. Biz 250 tl ödedik.

Aylığı bilmiyorum ama hoca bize set 5i verdi. Biz eczaneye 2000 tl ödedik. İlaçların çoğu 3 aylık. Sadece pharmaton, vertonex ve bir tane daha ilaç var aylık alacağımız. Onları da devlet karşılamıyor vertonex hariç.

Kızlar kimler Set 5i kullanıyor. Bu aşamadan sonra ne oluyor? Ya da bu setler neye göre veriliyor? Bilen arkadaşlarım beni de bilgilendirirse çok memnun olurum.

Kızlar kimler Set 5i kullanıyor. Bu aşamadan sonra ne oluyor? Ya da bu setler neye göre veriliyor? Bilen arkadaşlarım beni de bilgilendirirse çok memnun olurum.
Valla aynen bende bu soruların cevabını merak ediyorum bize de 1.set verildi. Bu 1.set ve 5.set kime göre neye göre veriliyor bide bu setlerin 2. 3. 4. setleri yok mu ? Cevaplarsanız sevinirim...

Valla aynen bende bu soruların cevabını merak ediyorum bize de 1.set verildi. Bu 1.set ve 5.set kime göre neye göre veriliyor bide bu setlerin 2. 3. 4. setleri yok mu ? Cevaplarsanız sevinirim...
Arkadaşım o zaman biz birbirimizin durumuna göre bir yorum yapalım. Böylece diğer arkadaşlar da kendi durumlarını söylerlerse bir fikrimiz olur. Mesela Celalettin hoca size ne dedi ve ayrıntılı sperm testiniz ve hormon değerleriniz nasıl çıktı?

Cnm bizim hormon değerlerimiz şöyle
Fsh: 3.79
Lh: 5.63
Prolaktin: 14.77
Total testosteron: 4.41
Sperm testimiz ise:
Yuvarlak hücre sayısı: 1.200.000
Lökosit hücre oranı: %99
Lökosit hücre sayısı: 1.188.000
İmmatür germ oranı: %1
İmmatür germ sayısı: 12.000

Bende bildiğim kadarıyla anlatayım bizde ilk gittiğimizde set 1 verdi. 3 ay geçtikten sonra tekrar gittik spermiyogram testi olur bu sefer set 3 e başlattı. Tahminimden daha hızlı ilerleme olmuş dedi. Eczaneye sorduğumuz da setlerin arasında ne fark var diye çünkü set 1 ve 3 aynı ilaç ve vitaminler eczacı da set 4 e kadar hemen hemen aynı sadece set5 farklı dedi. sanırım 3 ayda bir gidiliyor ya set 5 e kadar 1 yıl falan yapıyor zaten hoca da 1 1,5 yıl bir tedavi gözüküyor demişti.galiba bu setler zamanı ayarlıyor. Bilmem anlatabildim mi yani en azından ben böyle tahmin yürüttüm

Ya zamanı ayarlamasından ziyade bende şu açıdan düşünüyorum
1.set verilen hastanın durumu daha vahim yani kısaca bu 5.set verilenlerin ise 1.sete göre daha çabuk ve daha olumlu sonuçlar alınabiliyor demek yani 5.set kullanlar bizden daha şanslı demek ben bu durumdan bunu anladım.

Amin inşaallah. Aynen sen sor ona göre gidin. Biz 250 tl ödedik.
Cok tesekkur ederim aynen sordum az once konustum hocada yanindaydi devletinki olmaz dedi. Kesinlikle Alfa da yaptirin dedi :) Bilgilendirmis olayim bu arada devlette yapiyorlar usg lerin her 2 sini de ancak yeterli degil mis yani hocanin istedigi sekilde bakan yer alfaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…