Valla taşın altına elini koyacak artık başka çaresi yokBiz testler icin yaziyi bugun olduk hormonlar ve inhibin icin yarin sabah verecegiz. Transrektal ultrasonda taa eylul 6 da randevu onu istememisti Celalettin hocanin asistani ama sira gec geliyormus alalim randevu dedim bu arada bakirkoy devlet hastanesinde hirmonlar disinda inhibin b ve ultrasonlar yapiliyor ucretsiz. Bizdeki gelismeler boyle 27 sinden sonra alacagiz Celalettin hoca olmadigindan diyorum hatta eylul 6 sonrasina mi alsakta ultrason sonucunuda gotursek. Ama ultrasonla alakali soyle bir problem var yapilis seklini henuz esim bilmiyor soylemedim cok miz miz insallah sorun cikartmaz
Nasil davranmaliyim ki acaba genel tutum olarak ah canim cicim diyip ikna mi etmeliyim hadi canim hadi askim diye yoksa restli mi gitmek lazim sen bilirsin ister yap ister yapma diye.Tecrubelisiniz siz netice hasta psikolojiside var bastan saglam tutayim.Cok yorucu bu erkekler neden bu kadar zor. Çocuk gibiler denge saglamak hep hanimlara dusuyor.Valla taşın altına elini koyacak artık başka çaresi yok
Canım rest çekerek değil tabiki de amaNasil davranmaliyim ki acaba genel tutum olarak ah canim cicim diyip ikna mi etmeliyim hadi canim hadi askim diye yoksa restli mi gitmek lazim sen bilirsin ister yap ister yapma diye.Tecrubelisiniz siz netice hasta psikolojiside var bastan saglam tutayim.Cok yorucu bu erkekler neden bu kadar zor. Çocuk gibiler denge saglamak hep hanimlara dusuyor.
Ultrasonu biz Alfa Görüntülemede olduk. Evet biraz sıkıntılı benim eşim bir şey demedi Allahtan. Buradaki doktor çok anlayışlı tavsiye ederim. Hem beklemenize gerek kalmaz 6 Eylül é kadar.Biz testler icin yaziyi bugun olduk hormonlar ve inhibin icin yarin sabah verecegiz. Transrektal ultrasonda taa eylul 6 da randevu onu istememisti Celalettin hocanin asistani ama sira gec geliyormus alalim randevu dedim bu arada bakirkoy devlet hastanesinde hirmonlar disinda inhibin b ve ultrasonlar yapiliyor ucretsiz. Bizdeki gelismeler boyle 27 sinden sonra alacagiz Celalettin hoca olmadigindan diyorum hatta eylul 6 sonrasina mi alsakta ultrason sonucunuda gotursek. Ama ultrasonla alakali soyle bir problem var yapilis seklini henuz esim bilmiyor soylemedim cok miz miz insallah sorun cikartmaz
Masallah insallah bizimkide demez Hayirlisi bakalim Allahu teala yardimcimiz olsun devletteki ultrason doktoruda biyle mulayim sakin yumusak birine benziyordu. Simdi celalettuin peru hoca tatilden 27 agustosta donecekmis ya bosa para vermeyelim dedim ama ne kadardi Alfa da birde yarin hocanin asistanini arayip soracagim tekrar simdi hem zor hemde gocanin istedigi gibi degilse eziyet olmasin 2. Defa yaptirmak zorunda kalmayalim.Ultrasonu biz Alfa Görüntülemede olduk. Evet biraz sıkıntılı benim eşim bir şey demedi Allahtan. Buradaki doktor çok anlayışlı tavsiye ederim. Hem beklemenize gerek kalmaz 6 Eylül é kadar.
Gerci Masallah simdiye kadar gik demedi yani benim esime gore buyuk bir sey bu Masallah diyim istiyor oda Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin taktirine riza gostermemizi bir de. Insallah mizmizlanmaz ama yinede. :)Eğer seni gerçekten seviyorsa zaten dayanamaz senin mutlu olman için herşeyi yapar ayrıca ben öyle nazla niyazla hiç uğraşamam ben bir lafı bir kere söylerim anlayan bir kere de anlar zaten hiç üstelrmem
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunGerci Masallah simdiye kadar gik demedi yani benim esime gore buyuk bir sey bu Masallah diyim istiyor oda Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin taktirine riza gostermemizi bir de. Insallah mizmizlanmaz ama yinede. :)
Canım hiç üzülme bosa olmazları olduran varken onlara halt yemek düşer bazen çok kızıyorum hu doktorlara gerçekten her alanda çıkaniliyo bu tarz doktorlar benim gittiğim kadın doğumcuda bu tarz şeyler konusmustu. Ama sana sunu söleyim yoksa yok diye bir durum yok sonuçta sperm olayı sürekli değişen bi durum kadınlar gibi değil burdan tanıstıgım çok tatlı bi arkadaş var yaklasık 3-4ay yanlış hatırlamıyorsam tedavi gördüler ve çıkışlar başladı suan tüp bebek sürecindeler inşallah tutunur yavrusuna kavusur. Olmaz diye birşey yok sakın duadan Allahın kudretinden ümit kesmeCok tesekkur ederim arkadasim hepimiz hakkinda herseyin hayirlisi insallah guzel haberler guzel neticeler aliriz hepimiz. Bugun hormon tahlilleri ve ultrasonlar icin bakirkoy devlet urolojiden randevu aldik. Doktora durumu kisaca izah ettik ilac tedavisi olacagimizdan bahsettik direk yorumu boyle bir sey yok sperm testiste varsa vardir yoksa yoktur disari cikis yoksa ilacla cikisi saglamak veya sperm gelistirmek diye bir tedavi yok tese olmaniz lazim spermiyogram testi yanimizdaydi bakmadi bile germ hucre var dedim yuvarlak hucre veya lokosit cikisiymis o umut tacirligi yapiyorlar dedi. Gerildim ciktik transrektal usg yi yazmamis esime sinir oldum sen gir soyle yazsin dedim esime sonuclari alinca gelin goretim sizi muhakkak demis. Bu doktorlar neden boyle birbirlerini kotuluyor. Hem kaybedecek neyimiz var cok uzuldum
Tesekkur ederim arkadasim sizinde insallah hersey gonlunuzce olsunİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Aminninsallah tutunur yuzlerini guldursun Rabbimiz. Çok tesekkur ederim bu arada :) Rabbim bizi bize birakmasin. Sizin durumunuz nasil peki tedavi mi oluyorsunuz sizde?Canım hiç üzülme bosa olmazları olduran varken onlara halt yemek düşer bazen çok kızıyorum hu doktorlara gerçekten her alanda çıkaniliyo bu tarz doktorlar benim gittiğim kadın doğumcuda bu tarz şeyler konusmustu. Ama sana sunu söleyim yoksa yok diye bir durum yok sonuçta sperm olayı sürekli değişen bi durum kadınlar gibi değil burdan tanıstıgım çok tatlı bi arkadaş var yaklasık 3-4ay yanlış hatırlamıyorsam tedavi gördüler ve çıkışlar başladı suan tüp bebek sürecindeler inşallah tutunur yavrusuna kavusur. Olmaz diye birşey yok sakın duadan Allahın kudretinden ümit kesme
Allah senden razı olsun cnmTesekkur ederim arkadasim sizinde insallah hersey gonlunuzce olsun
Cumlemizden arkadasimAllah senden razı olsun cnm
Amin cnm...Cumlemizden arkadasim
Cnm siz hangi aşamadasınız sizde bi gelişme var mı ?Canım hiç üzülme bosa olmazları olduran varken onlara halt yemek düşer bazen çok kızıyorum hu doktorlara gerçekten her alanda çıkaniliyo bu tarz doktorlar benim gittiğim kadın doğumcuda bu tarz şeyler konusmustu. Ama sana sunu söleyim yoksa yok diye bir durum yok sonuçta sperm olayı sürekli değişen bi durum kadınlar gibi değil burdan tanıstıgım çok tatlı bi arkadaş var yaklasık 3-4ay yanlış hatırlamıyorsam tedavi gördüler ve çıkışlar başladı suan tüp bebek sürecindeler inşallah tutunur yavrusuna kavusur. Olmaz diye birşey yok sakın duadan Allahın kudretinden ümit kesme
Ne kadara yaptırmıştınız peki canım sakıncası yoksa söyler misinİnşallah tedaviniz hayırla olumlu sonuçlanır Ankarada Genart var biz genetik tahlillerimizi oraya yaptırdık. Hem ekip profesyonel hem de sonuç çabuk çıkıyor tavsiye ederim.
Siz de eşiniz için mi tedavi oldunuz orda yoksa sadece tüp bebek için mi gittinizBiz de gürgan klinikte tüp bebek deniycez bayramdan sonra. Ama bizim Dr muz Müfit güneldi. Kliniğin Dr u Ahmet Hakan Haliloğlu. Sizinle o ilgilenmiştir. Çok iyi bi Dr o da. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?