Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla taşın altına elini koyacak artık başka çaresi yok
 
Valla taşın altına elini koyacak artık başka çaresi yok
Nasil davranmaliyim ki acaba genel tutum olarak ah canim cicim diyip ikna mi etmeliyim hadi canim hadi askim diye yoksa restli mi gitmek lazim sen bilirsin ister yap ister yapma diye.Tecrubelisiniz siz netice hasta psikolojiside var bastan saglam tutayim.Cok yorucu bu erkekler neden bu kadar zor. Çocuk gibiler denge saglamak hep hanimlara dusuyor.
 
Canım rest çekerek değil tabiki de ama
 
Eğer seni gerçekten seviyorsa zaten dayanamaz senin mutlu olman için herşeyi yapar ayrıca ben öyle nazla niyazla hiç uğraşamam ben bir lafı bir kere söylerim anlayan bir kere de anlar zaten hiç üstelrmem
 
Ultrasonu biz Alfa Görüntülemede olduk. Evet biraz sıkıntılı benim eşim bir şey demedi Allahtan. Buradaki doktor çok anlayışlı tavsiye ederim. Hem beklemenize gerek kalmaz 6 Eylül é kadar.
 
Ultrasonu biz Alfa Görüntülemede olduk. Evet biraz sıkıntılı benim eşim bir şey demedi Allahtan. Buradaki doktor çok anlayışlı tavsiye ederim. Hem beklemenize gerek kalmaz 6 Eylül é kadar.
Masallah insallah bizimkide demez Hayirlisi bakalim Allahu teala yardimcimiz olsun devletteki ultrason doktoruda biyle mulayim sakin yumusak birine benziyordu. Simdi celalettuin peru hoca tatilden 27 agustosta donecekmis ya bosa para vermeyelim dedim ama ne kadardi Alfa da birde yarin hocanin asistanini arayip soracagim tekrar simdi hem zor hemde gocanin istedigi gibi degilse eziyet olmasin 2. Defa yaptirmak zorunda kalmayalim.
 
Eğer seni gerçekten seviyorsa zaten dayanamaz senin mutlu olman için herşeyi yapar ayrıca ben öyle nazla niyazla hiç uğraşamam ben bir lafı bir kere söylerim anlayan bir kere de anlar zaten hiç üstelrmem
Gerci Masallah simdiye kadar gik demedi yani benim esime gore buyuk bir sey bu Masallah diyim istiyor oda Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin taktirine riza gostermemizi bir de. Insallah mizmizlanmaz ama yinede. :)
 
Canım hiç üzülme bosa olmazları olduran varken onlara halt yemek düşer bazen çok kızıyorum hu doktorlara gerçekten her alanda çıkaniliyo bu tarz doktorlar benim gittiğim kadın doğumcuda bu tarz şeyler konusmustu. Ama sana sunu söleyim yoksa yok diye bir durum yok sonuçta sperm olayı sürekli değişen bi durum kadınlar gibi değil burdan tanıstıgım çok tatlı bi arkadaş var yaklasık 3-4ay yanlış hatırlamıyorsam tedavi gördüler ve çıkışlar başladı suan tüp bebek sürecindeler inşallah tutunur yavrusuna kavusur. Olmaz diye birşey yok sakın duadan Allahın kudretinden ümit kesme
 
Aminninsallah tutunur yuzlerini guldursun Rabbimiz. Çok tesekkur ederim bu arada :) Rabbim bizi bize birakmasin. Sizin durumunuz nasil peki tedavi mi oluyorsunuz sizde?
 
Cnm siz hangi aşamadasınız sizde bi gelişme var mı ?
 
Siz de eşiniz için mi tedavi oldunuz orda yoksa sadece tüp bebek için mi gittiniz
Evet Ahmet Hakan bey çok iyi ilgilendi sağolsun bu arada görümcem de bu klinikte tüp bebek oldu ve nereye gitse senin çocuğun olmaz dediler ve yaşı itibariyle iki sene vermişlerdi sadece hamile şuan 5aylık o memnun kaldığı için biz de buraya gidelim dedik. İnşallah sen de hayırlı sonuçlar alırsın
 
Merhaba arkadaslar bir sor olacak Celalettin Peru hoca da tedavi olanlara. Asistani devletten ucretsi ilac alabilmeniz icin rapor cikartiyoruz, bitkisellerde aylik en yogun tedavide 700-800 tl civarinda tutuyor dedi. Ancak bazi arkadaslar 1.900 tl gibi rakamlardan bahsetmis. Ortalama ilac ve bitkiseller icin soruyorum aylik ne kadarlik bir rakam ayirmamiz gerekir ki acaba?
 
Yoksa yanlia mi gordum bir kac yerde gordum ama ortalama rakamlar 2 ila 3 bin arasiydi bu acaba 1 aylik degil de 3 aylik tedavi masraflari mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…