Valla ya hep okuyorum yok tedaviye başladık yok devam ediyoruz yok efendim bidaha ki ay kontrole gidicez bu ne ya biriniz de ben hamileyim deyin be kardeşimCelalettun peru hocanin instagram hesabinda var paylasimlar neticelenmis hastalariyla alakali ama bende rastlamadim sanirim tedavi uzun suruyor ondan mi yok kimse acaba. Ama yazdiklarimizi gorup okuyan varsa ve hatta uye olmayan ne olur uye olun hemen gelin yazin rahatlatin bizi bende sesleniyorum :)
Valla ya hep okuyorum yok tedaviye başladık yok devam ediyoruz yok efendim bidaha ki ay kontrole gidicez bu ne ya biriniz de ben hamileyim deyin be kardeşim
Keşke ben hamile kalsam da aynı gün yazarım valla sonuçta burada herkesin morale ve güzel haberler duymaya ihtiyacı var kendinize acımıyorsanız bize acıyın :))katiliyorum. Yada acaba hamile kalan nazar deger felan diye yazmamazlik yapiyor olabilir mi? Ben bir gun hamile kalirsam soz yazicam konusmanin basinada arkadaslar ne olur masallah diyin yazarim en fazla. Hepimizin ihtiyaci var olumlu sonuclari gormeye okumaya. Yada hamile kalanlar yada tadavi neticesinde tup bebege yonelenler tup bebek tedavileriyle alakali forumlara gidiyor istemsiz bir sekilde. Tup bebek forumlara yazalim biz azolulular formundaniz bizden gelen var mi diye
Insallah arkadasim insallah 1 bucuk ay sonra gittiginizde cook guzel gelismelerle gelir guzel haberler veririsiniz :)Keşke ben hamile kalsam da aynı gün yazarım valla sonuçta burada herkesin morale ve güzel haberler duymaya ihtiyacı var kendinize acımıyorsanız bize acıyın :))
Ayy inşallah çok saolun. Hayırlısı artık Allah herkesin gönlüne göre versinInsallah arkadasim insallah 1 bucuk ay sonra gittiginizde cook guzel gelismelerle gelir guzel haberler veririsiniz :)
Amin insallah guzel arkadasim darlik sonrasi ferahlik var neticede elbet guzel haberler gelecekAyy inşallah çok saolun. Hayırlısı artık Allah herkesin gönlüne göre versin
Biri kalmış sonunda yani hele şükür :)Bu arada bilgi kirliligi bos muhabbetler icin hepinizden ozur dilerim ama hani konu sahibi var ya hayalimm77 profiline bakmistim gecenlerde masallah o hamile kalmis :)
2011 de uye olmus 2016 dogum yapmisBu arada bilgi kirliligi bos muhabbetler icin hepinizden ozur dilerim ama hani konu sahibi var ya hayalimm77 profiline bakmistim gecenlerde masallah o hamile kalmis :)
Siz içinizi ferah tutun herşey yolunda gidecektir ben çok gördüm 40 45 yaşına gelmiş hamile kalan kadınları benim bir arkadaşım yaklaşık 40 yaşında falan vardı sanırım(kendisi bekar olduğu için yaşını saklardı) herkes bu kız evkenmez bu saatten sonra kimse onu almaz falan diyordu evlense bile çocukları olmaz diyorlardı.Kadın evlendi bir kaç ay sonra da çocuğu oldu tabii kader kısmet meselesi bu işler demem o ki sakın ümidinizi yitirmeyin. Allah büyük bir bakmışız bir gün burada sizinde güzel haberlerinizi almak nasip olurArkadaslar sabah 9 bucukta randevum var ben henuz muayene olmadim yumurtaliklarin durumuna baktiracagim nasipse dua beklerim arkadaslar hayirli sonuc icin belkide yumurta rezervim kalmadi hic bosa cirpiniyorum bazen diyorum ki tedaviden netice alamayacaksak insallah yumurtam yoktur esime yikim olmasin tek basina en azindan ama tabi hayirlisi hayirliysa vardir insallah cok merak ediyorum yas 37 :/
Hayirlisi tabiki insallah :)Siz içinizi ferah tutun herşey yolunda gidecektir ben çok gördüm 40 45 yaşına gelmiş hamile kalan kadınları benim bir arkadaşım yaklaşık 40 yaşında falan vardı sanırım(kendisi bekar olduğu için yaşını saklardı) herkes bu kız evkenmez bu saatten sonra kimse onu almaz falan diyordu evlense bile çocukları olmaz diyorlardı.Kadın evlendi bir kaç ay sonra da çocuğu oldu tabii kader kısmet meselesi bu işler demem o ki sakın ümidinizi yitirmeyin. Allah büyük bir bakmışız bir gün burada sizinde güzel haberlerinizi almak nasip olur
Merhabalar, eşimin azaspermi olduğunu öğrendik yaklaşık 2 ay önce ama bir türlü tedavi olmaya cesaret edemedik. Çünkü eşim aynı zamanda yaklaşık 7 yıldır depresyon ilaçları kullanıyor. İkisi aynı anda nasıl olur bilemiyoruz. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Olumsuz etkiler mi? Kan testi verdi hormonlara bakılacak ve ultrason istemiş doktor. Bir de size sormak istediğim bir şey daha var. Tedavi yoluyla Çocuk sahibi olmaktan biraz korkuyorum. Allah isteseydi verirdi istemedi belki de hayırlı değil, kadere karşı mı geliyoruz gibi bir his var içimde. Siz hiç böyle hissettiniz mi?[/QUOT
Bende öyle hissediyorum şahsen . Zorlayınca olmaz nasipse olur misali.
İnşaallah canlı haberlerini veririz artık buradan ve sonra o tatlı heyecanları hep birlikte yaşarız.9 ay sonra bir immotil yani hareketsiz sonra 5ay sonra 2 tane
bız gecen hafta gıttık ılk defa-ıstanbulda ensar hastanesınde calısıyor.bıtkısel urunler vıtamın bırde ıgne verdı.bız yolun basındayız ınsallah olumlu sonuc alırızCelalettin hocada suan tedavisi olan arkadaslar hoca nasil bir tedavi uyguluyor bulundugu hastane adi nedir ne kadr zamandir tedavi oluyorsunuz tedavi surecinde olumlu sonuc alan varmi
Ben çok merak etmiş sayfaları tek tek okumuştum hiç denk gelmedim hamile kaldım diyenlere sonunda sıkılıp kapatmıştım belki gözden kaçırmış olabilirim neyse...Arkadaşlar sormuşsunuz tedavi sonrası hamile kalan var mı diye, bu forumda çok var hamile kalan yıllar sonra bile olsa doğuran, ben bu 16871 sayfanın belki 10binini okumuşumdur. Ayrıca U umut2017 arkadaşımız da celalettin peru'da 9 ay tedavi gördükten sonra çıkışı başlamış önce immotil daha sonra motil ve dondurulmuş, şimdi tüp bebek yapacaklarmış daha dün yazmış işte. İnşallah tüp bebeği de tutar hamile kalır sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah. Hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?