Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla ya hep okuyorum yok tedaviye başladık yok devam ediyoruz yok efendim bidaha ki ay kontrole gidicez bu ne ya biriniz de ben hamileyim deyin be kardeşim

Valla ya hep okuyorum yok tedaviye başladık yok devam ediyoruz yok efendim bidaha ki ay kontrole gidicez bu ne ya biriniz de ben hamileyim deyin be kardeşim
katiliyorum. Yada acaba hamile kalan nazar deger felan diye yazmamazlik yapiyor olabilir mi? Ben bir gun hamile kalirsam soz yazicam konusmanin basinada arkadaslar ne olur masallah diyin yazarim en fazla. Hepimizin ihtiyaci var olumlu sonuclari gormeye okumaya. Yada hamile kalanlar yada tadavi neticesinde tup bebege yonelenler tup bebek tedavileriyle alakali forumlara gidiyor istemsiz bir sekilde. Tup bebek forumlara yazalim biz azolulular formundaniz bizden gelen var mi diye

Keşke ben hamile kalsam da aynı gün yazarım valla sonuçta burada herkesin morale ve güzel haberler duymaya ihtiyacı var kendinize acımıyorsanız bize acıyın :))

Arkadaslar sabah 9 bucukta randevum var ben henuz muayene olmadim yumurtaliklarin durumuna baktiracagim nasipse dua beklerim arkadaslar hayirli sonuc icin belkide yumurta rezervim kalmadi hic bosa cirpiniyorum bazen diyorum ki tedaviden netice alamayacaksak insallah yumurtam yoktur esime yikim olmasin tek basina en azindan ama tabi hayirlisi hayirliysa vardir insallah cok merak ediyorum yas 37 :/

Keşke ben hamile kalsam da aynı gün yazarım valla sonuçta burada herkesin morale ve güzel haberler duymaya ihtiyacı var kendinize acımıyorsanız bize acıyın :))
Insallah arkadasim insallah 1 bucuk ay sonra gittiginizde cook guzel gelismelerle gelir guzel haberler veririsiniz :)

Bu arada bilgi kirliligi bos muhabbetler icin hepinizden ozur dilerim ama hani konu sahibi var ya hayalimm77 profiline bakmistim gecenlerde masallah o hamile kalmis :)

Siz içinizi ferah tutun herşey yolunda gidecektir ben çok gördüm 40 45 yaşına gelmiş hamile kalan kadınları benim bir arkadaşım yaklaşık 40 yaşında falan vardı sanırım(kendisi bekar olduğu için yaşını saklardı) herkes bu kız evkenmez bu saatten sonra kimse onu almaz falan diyordu evlense bile çocukları olmaz diyorlardı.Kadın evlendi bir kaç ay sonra da çocuğu oldu tabii kader kısmet meselesi bu işler demem o ki sakın ümidinizi yitirmeyin. Allah büyük bir bakmışız bir gün burada sizinde güzel haberlerinizi almak nasip olur

semupervane diye bir üyeye rastladim simdi msj larina baktim 2018 ocak celalettin hocada tedaviye baslamis normalde t tese demisler tedavi sonrasi normal cikis olmus en son nisanda yazmis tup bebek merkezi konusunda darisi basimiza

Hayirlisi tabiki insallah :)

Merhaba,yaklaşık 3 senedir çocuk istiyoruz fakat eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu geçen sene.sayılarda aman aman bir artış yok,azar azar oluyordu ama bu haftaki sonucunda düşüş oldugunu gördük.morfoloji 0. Sayıları artırmanın bir formulü vardır siz bilirsiniz,yemesıne içmesine dikkat ediyor ama nafile.benımde amh hormonum düşük.zamanımız dar.lütfen bildiğiniz karışımları veya sperm üzerinde olumlu sonuc aldıgınız şeyleri bana yazarmısınız Allah rızası için.şimdiden teşekkürler.

Celalettin hocada suan tedavisi olan arkadaslar hoca nasil bir tedavi uyguluyor bulundugu hastane adi nedir ne kadr zamandir tedavi oluyorsunuz tedavi surecinde olumlu sonuc alan varmi

Celalettin hocada suan tedavisi olan arkadaslar hoca nasil bir tedavi uyguluyor bulundugu hastane adi nedir ne kadr zamandir tedavi oluyorsunuz tedavi surecinde olumlu sonuc alan varmi
bız gecen hafta gıttık ılk defa-ıstanbulda ensar hastanesınde calısıyor.bıtkısel urunler vıtamın bırde ıgne verdı.bız yolun basındayız ınsallah olumlu sonuc alırız

Arkadaşlar sormuşsunuz tedavi sonrası hamile kalan var mı diye, bu forumda çok var hamile kalan yıllar sonra bile olsa doğuran, ben bu 16871 sayfanın belki 10binini okumuşumdur. Ayrıca U umut2017 arkadaşımız da celalettin peru'da 9 ay tedavi gördükten sonra çıkışı başlamış önce immotil daha sonra motil ve dondurulmuş, şimdi tüp bebek yapacaklarmış daha dün yazmış işte. İnşallah tüp bebeği de tutar hamile kalır sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah. Hepimiz için..

Ben çok merak etmiş sayfaları tek tek okumuştum hiç denk gelmedim hamile kaldım diyenlere sonunda sıkılıp kapatmıştım belki gözden kaçırmış olabilirim neyse...
Rabbim bu yolda yıllarca savaş verip maddi manevi yıpranan,mücadele eden herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…