- 30 Ekim 2013
- 366
- 187
- 303
Doktora gittiniz mi hic? Doktorlar bunu ya da bunun dengi baska ilaclari veriyorlar zaten genelde, eger ilac tedavisi oluyorsaniz..Arkadaslar bi ilac ogrendim proxeed plus ismi bu ilac sperm kalitesini ve sayisini artirmaya yardmci oluyormus azospermiye de faydasi olabilirmi alip kullanmalmym sizce
Suan tedavi olmuyrz ekim sonu gibi celalettin hocaya gtmeyi dusunyrz gtmeden bu ilaci kullansakmi diye dusunyrm gdnce test yapilcak ya belki faydasi olur ilacn diye dusndmDoktora gittiniz mi hic? Doktorlar bunu ya da bunun dengi baska ilaclari veriyorlar zaten genelde, eger ilac tedavisi oluyorsaniz..
Doktora gitmeden ve kensinden bu ilaçla alakalı bilgi almadan kullanmayın derim ben ne olur ne olmaz hem çok sakıncalı bi durum benceSuan tedavi olmuyrz ekim sonu gibi celalettin hocaya gtmeyi dusunyrz gtmeden bu ilaci kullansakmi diye dusunyrm gdnce test yapilcak ya belki faydasi olur ilacn diye dusndm
Amin arkadasim sagolun moral oluyor boyle haberler sizinde moraliniz yukselsin insallah yakin zamanda umduklariniza kavusursunuz :)Arkadaşlar sormuşsunuz tedavi sonrası hamile kalan var mı diye, bu forumda çok var hamile kalan yıllar sonra bile olsa doğuran, ben bu 16871 sayfanın belki 10binini okumuşumdur. Ayrıca @umut2017 arkadaşımız da celalettin peru'da 9 ay tedavi gördükten sonra çıkışı başlamış önce immotil daha sonra motil ve dondurulmuş, şimdi tüp bebek yapacaklarmış daha dün yazmış işte. İnşallah tüp bebeği de tutar hamile kalır sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah. Hepimiz için..
Vajinal ulturason ile bakıldı mı kistin olabilirKizlar kan tahlillerime baktim simdi internetten cikmis ama amh bayram sonrasi cikacak bi bakabilirmisiniz degerlerime menapoza mi giriyorum ben
Tsh 2.73
Fsh 16.97
Lh 10.81
Estradiol 102.37
Prolaktin 8.08
Hch 0.47
Fsh yüksek ama çok takılma asıl önemli olan vajinal ulturason ile yumurta rezervine bakılmasıVajinal ulturason ile bakıldı mı kistin olabilir
Anlarmisiniz ultrason sonuclarindanFsh yüksek ama çok takılma asıl önemli olan vajinal ulturason ile yumurta rezervine bakılması
Üsküdar zeynep kamil eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor canım rahim filmini ben orada çektirmiştim.Arkadaslar birde rahim filmi istedi doktor biliyormusunuz devlet hastanelerinden hangisi yapiyor istanbul bakirkoyde oturuyorum ama bakirkoy devlet yapmiyor
Bize doktor vermişti o ilacı 2 ay kullandık ama bi faydasını görmedik canım doktorun önermeden kullanma derim ben sen bilirsin yinede amaArkadaslar bi ilac ogrendim proxeed plus ismi bu ilac sperm kalitesini ve sayisini artirmaya yardmci oluyormus azospermiye de faydasi olabilirmi alip kullanmalmym sizce
cok tesekkur ederim randevu almaya calisayim bugun Allahu teala razi olsunnpeki belli bir gunu varmi bugun regl 3. Gunum yarin son gun sormayi unuttum doktoraÜsküdar zeynep kamil eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor canım rahim filmini ben orada çektirmiştim.
Birde hangi bolumden almistiniz randevu hatirliyormusunuz.cok tesekkur ederim randevu almaya calisayim bugun Allahu teala razi olsunnpeki belli bir gunu varmi bugun regl 3. Gunum yarin son gun sormayi unuttum doktora
Bu iDoktora gitmeden ve kensinden bu ilaçla alakalı bilgi almadan kullanmayın derim ben ne olur ne olmaz hem çok sakıncalı bi durum bence
Tesekkur ederim canmBize doktor vermişti o ilacı 2 ay kullandık ama bi faydasını görmedik canım doktorun önermeden kullanma derim ben sen bilirsin yinede ama
Cnm çok anlamam ama sanki miyom var diye düşünüyorum. Çünkü E2 yüksek çıkmış tabi bunda korkulacak bir şey yok vücüt regl döneminde atıyor için rahat olsun.Anlarmisiniz ultrason sonuclarindan
Uterus normal boyuttadir.
Myom etrium homojendir.
Endrometrial kalinlik 5mm
Sag over boyutlari normal
5 adet afl
Sol over boyutlari normaldir.
3 adet afl
Adneksial patoloji tespit edilmedi.
Douglasta ve batinda sivi ekozu izlenmedi.
Arkadasim cok tesekkur ederim yorum icin
Ultrason sonucunda bunlar yaziyor doktor hanim yumurtlamissin iyi gozukuyor ama asil amh birde hormon sonuclari gelince belli olur dedi durumun.
Adetin bittikten sonra ki günlerdi canım sanırım şuan hatırlamıyorum eve geçtiğimde bakarım bi numara var zaten orayı arayıp randevu alıyosun biraz zor ama düşürmek saat 3.30 ile 4.30 arasında aranıyo sadece ilk arayanlardan olmaya çalş yoksa hep meşgul çalıyo :) arıyosun zaten onlar sana gün veriyolar günde 5 kişi çekiliyo o filmi biraz uzun oldu ama kusura bakma canım ben eve geçtiğimde sana numarayı atarım ararsın istersen yarın.cok tesekkur ederim randevu almaya calisayim bugun Allahu teala razi olsunnpeki belli bir gunu varmi bugun regl 3. Gunum yarin son gun sormayi unuttum doktora
EvetSiz evlat edinmeye mi başvurdunuz ?
Peki sonuç ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?