Başvuru yapalı henüz 4 ay oldu. Evraklarımız sorunsuzsa 1 yıl içinde evde gelip görüşeceklermiş. Daha sonra da 4 yıl kadar bekleme süresi olabiliyormuş. Orda da Mevla sabrımızla imtihan ediyor bizi ama beklentim mucize olması ve o sürenin bir sebebi olması inşallah. Siz de düşünüyor musunuz?Peki sonuç ne oldu ?
Hoşgeldin cnmAranıza yeni katıldım bende hanımlar
Hoş bulduk canimHoşgeldin cnm
Biz bir kere olduk 5 yıl önce maalesef bulunamadı ama mikrotese olup sperm bulunan arkadaşlarımız vardır sanıyorum onlar size cvp verecektir umarımMikro tesede ameliyatı olupta sperm bulunup cocuk sahibi olan varmi aranizda
Kıbrıs’ta bulunan bir merkezde uygulanıyor olması pek manidar geldi bana. Ankara’da da özel bir merkezde yapılıyordu ve kök hücre tedavisi uygulanan hastalara imzalattıkları kağıtta babalıl testi yapılmayacağına dair imza isteniyormuş.bilgisi olan varmı arkadaşlar kök hücre tedavisi başlamış
kök Hücre ile Azospermi Tedavisi
Kök hücre ile azospermi tedavisi sadece non-obstrüktif azospermi vakalarına önerilir. Obstrüktif vakalarda genellikle cerrahi yöntemlerle sperm arama tedavileri ile başarılı bir şekilde sperm elde edilebilinmektedir.
Kimlere Önerilir?
Gerekli Test ve Tetkikler
Sperm analizi, genetik karyotip analizi, testiküler biyopsi ve hasta'nın genel hayati bulguları ile kan değerleri tedavi'ye başlamadan önce elde edilmesi gereken unsurlardır. Bunların ardından tedavi aşamasına geçilebilir.
Tedavi Maliyeti
Kök hücre ile azospermi tedavisi, kişi'den liposuction yöntemi ile alınan yağ'dan ayrıştırılan kök hücrelerin zenginleştirilerek hastaya verilmesi işlemidir. Bu tedavi'nin maliyeti 4,000 Euro'dur.
Başarı Şansı
Halen bir klinik deneme olarak sürdürülen bu tedavi'nin blimsel verilere dayandırılabilen bir başarı şansı verilebilmesi için tedavi'nin çok yüksek sayıda bir hasta popülasyonuna uygulanması gerekir. Merkezimizde bu güne kadar uygulanan vakalar içerisinde %56 gibi bir başarı söz konusudu
Azospermi Tedavisi İçin Uygulanan Kök Hücre Tedavisinin Maliyeti Nedir?
Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde azospermi tedavisi için uygulanan kök hücre terapisinin maliyeti 4,000 Euro'dur. Bu maliyete tedavi öncesi yapılan test ve tetkikler dahildir.
http://www.kktctupbebek.com/
Çok saolun inşallah rabbim hiç birimizin ellerini boş cevirmezBiz bir kere olduk 5 yıl önce maalesef bulunamadı ama mikrotese olup sperm bulunan arkadaşlarımız vardır sanıyorum onlar size cvp verecektir umarım
Biz bir kere olduk 5 yıl önce maalesef bulunamadı ama mikrotese olup sperm bulunan arkadaşlarımız vardır sanıyorum onlar size cvp verecektir umarım
burda hangi hastane biliyormusun yeni dr a giden arkadaşlar bilginiz varmı kök hücre tedavisi alaklı drlar birşetler söyledimiKıbrıs’ta bulunan bir merkezde uygulanıyor olması pek manidar geldi bana. Ankara’da da özel bir merkezde yapılıyordu ve kök hücre tedavisi uygulanan hastalara imzalattıkları kağıtta babalıl testi yapılmayacağına dair imza isteniyormuş.
Eger daha önceden muyene olmadıysan yani hastası değilsen ulaşman imkansız canım hastasıysan bile ayda bir gün belirliyo anca o gün yazabiliyorsun cevap verdikten sonrada kendi kapatıyo mesajı sana yani tekrar soru soramıyorsun. Bizim böle oldu o gün güya bize aitti istediğimizi sorabilecektik tese tarihi belirleyelim deyip mesajı kapattı bize bizde bıraktık tedaviyi ondaarkadaşlar kaan aydosa soru soramıyorum site izin vermiyor bilgisi olan varmı
Birazcik baktimda miyom yok sanirim yani oyle yaziyor testte internetten arastirdim henuz menapoz degil ama menapoza girmek suresi yakin olanlardaki degerler e normal galiba zaten esimde tedavi olacak simdi rahim filminden sonra duruma gore olmadi bende tadaviye baslarim ya nasip vardir bunda da bir hayir diyorum :) dua beklerim arkadasim.Cnm çok anlamam ama sanki miyom var diye düşünüyorum. Çünkü E2 yüksek çıkmış tabi bunda korkulacak bir şey yok vücüt regl döneminde atıyor için rahat olsun.
Yarin saat 1 bucuga zeynep kamil kadin dogumdan aldim randevu yaparlar mi yapmazlar mi bilmiyorum ama adetin son gunu yarin 4. Gun tek gidecegim yaparlarsa sorun yasarmiyim ben gitmeden gorurseniz msj mi onuda sormus olayim helal edin hakkinizi cok tesekkur ederim :)Adetin bittikten sonra ki günlerdi canım sanırım şuan hatırlamıyorum eve geçtiğimde bakarım bi numara var zaten orayı arayıp randevu alıyosun biraz zor ama düşürmek saat 3.30 ile 4.30 arasında aranıyo sadece ilk arayanlardan olmaya çalş yoksa hep meşgul çalıyo :) arıyosun zaten onlar sana gün veriyolar günde 5 kişi çekiliyo o filmi biraz uzun oldu ama kusura bakma canım ben eve geçtiğimde sana numarayı atarım ararsın istersen yarın.
Hos geldiniz arkadasim gecmis olsun acil sifaya kavusursunuz insallah.Bulunan cok var ama dogru zamanda tese yaptirmak gerekiyor diyorlar henuz olmadiysaniz bu konuda cok hassas davranin testler vs neler yaptirdiniz hangi asamadasiniz?Mikro tesede ameliyatı olupta sperm bulunup cocuk sahibi olan varmi aranizda
B
Hos geldiniz arkadasim gecmis olsun acil sifaya kavusursunuz insallah.Bulunan cok var ama dogru zamanda tese yaptirmak gerekiyor diyorlar henuz olmadiysaniz bu konuda cok hassas davranin testler vs neler yaptirdiniz hangi asamadasiniz?
Hoş bulduk canim biz suan bütün belgeleri hazırladık tüp bebek icin kasım ayını verdiler benim sonuçlarımda hir birsy yok hersy yolunda gttgini söyledi doktor ama esimin sperm çıkışı 0 ve hormonlari cok yüksek
Hoş bulduk canimSperm testini 4 kez tekrarladik sonuc ayni hormon testi renkli ultrasyon fsh 90B
Hos geldiniz arkadasim gecmis olsun acil sifaya kavusursunuz insallah.Bulunan cok var ama dogru zamanda tese yaptirmak gerekiyor diyorlar henuz olmadiysaniz bu konuda cok hassas davranin testler vs neler yaptirdiniz hangi asamadasiniz?
Hayır zeynep kamil kadın doğumdan randevu almanla yapmazlar canım adet olmana gerek yok zaten adetin bittiği gün aramaya başlaman gerekiyo ben sana resmi atıyorum şimdi incele canım. Helal olsun ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınYarin saat 1 bucuga zeynep kamil kadin dogumdan aldim randevu yaparlar mi yapmazlar mi bilmiyorum ama adetin son gunu yarin 4. Gun tek gidecegim yaparlarsa sorun yasarmiyim ben gitmeden gorurseniz msj mi onuda sormus olayim helal edin hakkinizi cok tesekkur ederim :)
Aynen canım hiç belli olmaz belki o süreçte Rabbim bir mucize ile müjdeler.Başvuru yapalı henüz 4 ay oldu. Evraklarımız sorunsuzsa 1 yıl içinde evde gelip görüşeceklermiş. Daha sonra da 4 yıl kadar bekleme süresi olabiliyormuş. Orda da Mevla sabrımızla imtihan ediyor bizi ama beklentim mucize olması ve o sürenin bir sebebi olması inşallah. Siz de düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?