Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selamün Aleyküm Arkadaşlarım,Canlarım
Bizi bizden başka kimse anlamıyor derdimizden halimizden anlamıyor,çok sıkıldım çok bunaldım...Biliyorum Rabbimin imtihanı Rabbimden gelen başımla gözüm üstüne aama takatim kalmadı artık...geçen ağustosta 9 adet çıkış olmuştu nasıl sevindik sonra 1-2 çıkış belki oldu sonra bi çıkış olmadı felan son 8 -9 aydır bu böyle devam etti sonra centruma gönderdi tahlil iiçin celalettin hoca 2 ay öncekinde grade 4 yazarken bun da grade 3 yazıyo gerilemiş yani yaşım 35 sıkışmış kalmış hissediyorum kendimi sanki hiçbir şeye yetişemiyorum...ne yapalım ne edelim bilemedim ameliyat olsa mı eşim olmasa tedaviye devam etse hergün iğne hergün iğne vucudu bi yerden patlak verecek diye de çok korkuyorum...Rabbim sana sığındım sen neylersen güzel eylersin sabır ver...Bizim durumuzda olan var mı ya da ne yapmam gerekiyo ..Hakkınız helal edin sizin de zamanınızı alıyorum

Durumlarımız benziyor bizim de üç beş adet bazen çıkıyor bazen çıkmıyor iki kez denedik spermlerimiz çok kalitesiz olduğu için ikinci de transfer bile göremedik embiryolar yaşamadı.şu an eşim hormon tedavisi görüyor fsh yüksek çıkış olursa tekrar denicez yoksa tese denemekten başka çaremiz yok.Allah şifa verir inş vakti zamanı geldiğinde kaderimizde varsa yaşıcaz bu duyguyu biz kullar bir yere kadar yapabiliyoruz gerisi Ona kalmış.inşallah tedaviniz hayırlısıyla olumlu sonuçlanır.

bizde 1 tane bile sperm yok 1 tane istiyorum ya ama yok 1 kes tese olduk ama sonuç koca bir sıfır tedaviye devam ediyoruz ama yapılan testler hep aynı kötü nasıl başa çıkıyosunuz çünkü ben artık kaldıramıyorum sürekli kötü haber almaktan bıktım bir insanın sürekli aynı şeyi düşünmesi kafayı yedirtcek bana allah düşmanıma daha vermesin bu hastalığı demin gene bir test yaptırmıştık oda kötü çıktı

Canım bu kadar yıpratma kendini. Bak bizlerde varız yalnız değilsin. Kimse dört dörtlük yaşamıyor. Bizim bu derdimiz var.başkalarının başka türlü. Öyle düşün. Son gittiğimiz de bizim de kötü gelmişti ama napalım kendimi yesem de paralasam da ağlasam da yok yok yok çözüm değil. Ne parayla alınacak birşey ne de başka birşeyle. Rabim verirse nasip ederse olacak. Sen dualarını eksik etme gerisi Rabbim e kalmış.

çıkan 9 tane dondurulmadımı

İnşallah canım benim sorma var ya tese olacak kadar heyecanlıyım..Eşimede belli edemiyorum sonuçta hoca 1 sene falan demişti şimdi 3 ayda hopp spermler çıktı olmayabilir..Ama yinede çok olumlu gelişmeler olsun istiyorum çünkü dediğin gibi az buz değil bir sürü iğne,ilaç vs..Cuma gideceğiz kısmetse mutlaka haberdar ederim sizi

Canım olur mu öyle şey helal olsun yani burada dertleşmek için varız :) bizler daha tüp bebek,embriyo falan o aşamalara gelmediğimiz için tam bilemiyorum ama yumurtalarını donduramıyor musun yaşın ilerliyorsa?En azından senin yumurtaların durur,eşin tedaviye devam eder..

ya nasıl dondurmazlar biz bu tedavilerle 1 tane bile çıksa diye umut ederken belki o 9 taneden embroyolar oluşcaktı andromede güvenimde azaldı iyice

Benim bildiğim andromed sadece bi laboratuvar olduğu için dondurulma işlemi yapılmıyor canım.Tabii yanlışta olabilir benimki bilemiyorum ama hatta hoca çıkanları tüp bebek merkezine o yüzden yönlendiriyor diye biliyorum..

ya nasıl dondurmazlar biz bu tedavilerle 1 tane bile çıksa diye umut ederken belki o 9 taneden embroyolar oluşcaktı andromede güvenimde azaldı iyice

Canım sen neden güvenim iyice azaldı dedin?Bir sorun mu oldu Andromed’le alakalı?Merakımdan soruyorum yanlış anlama,hani bir şey varsa bizde bilelim

Canım sen neden güvenim iyice azaldı dedin?Bir sorun mu oldu Andromed’le alakalı?Merakımdan soruyorum yanlış anlama,hani bir şey varsa bizde bilelim
Ya biz martta başladık tedaviye başladıgımızdan bu yana o kadar çok kişide %100 lokosit çıkıyorki daha önce çalışan labaratuvar çalışanı ayrılmış yeni gelende de cogunlukla ya değerler düştü ya %100 lokosit çıktı

Evet doğrudur canım yani senin kadar detaylı bilmiyorum ama eskiden daha olumlu sonuçlar yazıyordu herkes bu Eylül de gidenlerin çoğu ya ilerleme olmadı yada gerileme gibisinden mesajlar yazdı..Hocaya söylesek mi napsak ki?

Yani bu yeni gelen insanlarda eskisi gibi detaylı bakıyordur herhalde değil mi?

9 tane cıkanlar ımmotılderecede mı motıl derecde mı acaba canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…