Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet canım seninle yazışmıstık inşallah seninde güzel haberlerini alırım Rabbim herkese nasip etsin inşallah topikteki herkes bir gün bu haberi verir dualarım sizinle

Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok gğzel bi haber :)

Sağ salim kucagın

Sağsalım kucagına almak nasip olsun canım
Allah razı olsun canlarım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallahhhh inanın hergün hep dua ediyorum Rabbim herkese nasip et diye birgün hepinizden öyle haber almak nasip olsun birilerinize umut olabilsem ne mutlu bana dualarımdasıniz hepiniz

Allah razı olsun canımmm çoookkk amiiiin Allahom burda hepimizin birer birer bebek haberleri vermesini nasip etsin :)

Amin canm benim allah razı olsun

Ben hatırlıyorum sizi çoook sevindim, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende 5 yıldır mücadele ediyorum, eşim azospermi idi şükür geçen nisan tese ile sperm bulundu, arkasından opu işleminde ohss oldum tedavim iptal oldu, ama 4 adet dondurulmuşum var, sonra tüpüm sebebiyle ameliyat oldum birsürü kist ve rahim duvarında bozukluklar ve yapışıklık lar varmış onlar temizlendi nasipse 2 hafta sonra ilk transferim var, ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan boşlukta gibiyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Canım hayırlı olsun Rabbim güzel haberleri vermeyi nasip etsin şimdiden ilk tese mi ydi

Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah sizin için hayırlı zaman budur Rabbim onlara can versin kan versin hayırlı evlat nasip etsin inşallah transfere girerken ve transfer anında okuyabildigin kadar kün fe yekün oku Rabbim inşallah boş çevirmez 2 transfer edilecek dimi mutlaka iki işte ısrar et biri tutmazsa diğeri tutar ha tabi ikisi tutarsa bal kaymak olur onca uğraşın ardından bana iki transfer edildi 1 minik benimle Rabbim sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallah

Amin inşallah ama sanırım tek transfer olacak ilk denemem ayrıca devlette yapılacak, eğer tüp durumumdan dolayı 2 derse doktor tadından geçilmeyecek

Peki cnm sizde sorun ne idi? Bizim hormonlar yüksek ve ameliyat dedi bi kaç doktor

Peki cnm sizde sorun ne idi? Bizim hormonlar yüksek ve ameliyat dedi bi kaç doktor

Bizde hormonal sıkıntı yoktu çok doktor gezdik bekleyin normal çıkışı dediler ama olmadı, hatta 1 doktor asla bulunmaz dedi ama ilk tese de bulundu hemde 2 tüp çok şükür, bitkisel denedik bu süreçte ama bi işe yaramadı, sonra bende sıkıntı varmış meğer o da ameliyatta çıktı, ameliyat dediğin varikosel ameliyatı mı tese mi eşin için

Sizinki de peki sebepsiz azospermi miıydi birde varıkosel kaç derecedeydi

Sizinki de peki sebepsiz azospermi miıydi birde varıkosel kaç derecedeydi

Evet sebepsiz azo dediler enson, ama küçükken ateşli hastalık geçirmiş bizimki öyle diyo, çift taraflı varikosel di garade 3 sağ taraf, 4 te sol taraftı yani baya ileri, zaten ameliyat işe yaramadı ama tese de çıktı, doktor ameliyat ol diyorsa olsun bizde değişmedi ama iyileşenler var

Yok canım bizim 1 derece oyuzden ameliyata gerek duymadı tese olucaz işte benim eşimde kabakulk geçirmiş ama bebekken bebeklıktekide etkilenip diyorlar ama inşllah Rabbim bizdede ilk tese de buldurur.

Yok canım bizim 1 derece oyuzden ameliyata gerek duymadı tese olucaz işte benim eşimde kabakulk geçirmiş ama bebekken bebeklıktekide etkilenip diyorlar ama inşllah Rabbim bizdede ilk tese de buldurur.

İnşallah, içinizi ferah tutun rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Herkese merhaba. Uzun süre siteye girmemiştim. Kaan Aydos'ta olan tedavimiz maalesef olumsuz sonuçlandı. tedaviye başladığımızda aynı anda evlat edinmeye de başvurmuştuk. Burada tanıdığım, anne olabilme umudu ile yanıp tutuşan tüm güçlü kadınlar ! dilerim emeklerinizn karşılığını tez vakitte alırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Peki evlat edinme süreci ne oldu. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşım seni hatırlıyorum aynı anda kaan aydos da tedavideydik. Ama sen sonra bir an da kayboldun Size yapılan testte bütün markırlar çıkmıştı aslında öyle değil mi. Ona rağmen mi olumsuz oldu Hepimizin hakkın da hayırlısı ne ise o olsun. Yeni çıkacağınız yolda hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun canım benim. Bizde bir yol da gidiyoruz bakalım. Olur olmaz Rabbim biliyor.

Reactions: Lei
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…