1 keremı tese oldu sadeceAmin cümlemizin yardımcısı olsun Allah'ım inşallah. Micro tese öncesi yapılan testlerde haploid hücre bulunamadı. Kaan bey ameliyata %15 şans verdi. Malesef eşim bu ameliyatı daha önce, farklı bir yerde farklı bir doktorla kötü bir şekilde deneyimledigi için bu kadar sansla 2.kez ameliyat olmak istemedi. Zaten Ankara'ya da çok zor ikna etmistim. Çok umutluydum ama olmadi. Evlat edinmede de 2 yıldır siradayiz. Dilerim sizler güzel haberlerinizi yazarsanız.
Son bir umut Emre Bakırcıoğluna gidin. Allah ol der ve olur.Evet yıllar once antalyada bir kere tek testisten tese oldu fakat hiç bir tedavi uygulanmadi. Tikaniklik vardir dediler paldir kuldur ameliyat oldu esim. Eski mesajlarimda vardir yasadiklarimiz.Sonra arastirirken Ankara'ya Kaan hocaya gittik. Yaklaşık 1 yıl tedavi gördük. Çok güzel ilgilendi. Ama nasip bu işler iste.
Üretim olma ihtimali yüksek FSH ve LH düzeyi normal. İyi bir hekim tese yapsın.Eşimin hormon sonuçları çıktı total testesteron:551.64 fsh:3.71 lh:4.06 prolaktin:6.68 estradiol:62.73 bu değerler sperm üretimi var demek olabilir mi
Merhaba. Yıllar önce tese olduk dediniz. Eski mesajlarınıza da biraz göz attım. Yaşlarınız çok büyük değilse pes etmek için acele etmeyin. Evlat edinme süreciniz de hayırlı olsun. Ona devam edin tabiki. Bir yandan da eşiniz tedaviye devam etsin benim önerim. Bakarsınız ikisi de olumlu sonuçlanır iki evladınız birden olur :) ikisi de ne kıymetli olurki hayal ettim de:) yıllar önce olduysanız tesedir o microtese değildir. Aradaki farkı siz de iyi biliyorsunuzdur. Hemen olmayın ikinciyi. Biraz tedavi yolunu deneyin bence. Normal yolla çıkar bakarsınız spermler. Çıkmazsa tekrar tese denersiniz orda çıkar. neden olmasın:) kaybedecek bişi yok. En fazla ne olur eşinizin testisleri küçülür atrofi olur. İlaç masrafı olmuş olur. Ama değmez mi değer denemeye. Yeri geliyo kadınların rahmi alınıyor göğüsleri alınıyor da erkekler de katlamalı olumsuz sonuçlara yani.Evet yıllar once antalyada bir kere tek testisten tese oldu fakat hiç bir tedavi uygulanmadi. Tikaniklik vardir dediler paldir kuldur ameliyat oldu esim. Eski mesajlarimda vardir yasadiklarimiz.Sonra arastirirken Ankara'ya Kaan hocaya gittik. Yaklaşık 1 yıl tedavi gördük. Çok güzel ilgilendi. Ama nasip bu işler iste.
Canm bencede bilmiyorum ama başında kötü şeyler geçmiş olabilir biraz sabır gerekli bencede pes etmemilisin bi kaç doktora daha düşün ilk teseyi deneyimsiz olmuş bence bulnucaktır. Giden memnun kalan arkadaşların hekim önerisi alıp tekrar bi gidebilirsin canm hakkjnızda hayırlısı olsın rabbm herkese versinEvet yıllar once antalyada bir kere tek testisten tese oldu fakat hiç bir tedavi uygulanmadi. Tikaniklik vardir dediler paldir kuldur ameliyat oldu esim. Eski mesajlarimda vardir yasadiklarimiz.Sonra arastirirken Ankara'ya Kaan hocaya gittik. Yaklaşık 1 yıl tedavi gördük. Çok güzel ilgilendi. Ama nasip bu işler iste.
Merhaba. Yıllar önce tese olduk dediniz. Eski mesajlarınıza da biraz göz attım. Yaşlarınız çok büyük değilse pes etmek için acele etmeyin. Evlat edinme süreciniz de hayırlı olsun. Ona devam edin tabiki. Bir yandan da eşiniz tedaviye devam etsin benim önerim. Bakarsınız ikisi de olumlu sonuçlanır iki evladınız birden olur :) ikisi de ne kıymetli olurki hayal ettim de:) yıllar önce olduysanız tesedir o microtese değildir. Aradaki farkı siz de iyi biliyorsunuzdur. Hemen olmayın ikinciyi. Biraz tedavi yolunu deneyin bence. Normal yolla çıkar bakarsınız spermler. Çıkmazsa tekrar tese denersiniz orda çıkar. neden olmasın:) kaybedecek bişi yok. En fazla ne olur eşinizin testisleri küçülür atrofi olur. İlaç masrafı olmuş olur. Ama değmez mi değer denemeye. Yeri geliyo kadınların rahmi alınıyor göğüsleri alınıyor da erkekler de katlamalı olumsuz sonuçlara yani.
İyi bir tedavi. Olmadı en son tese. Ki yeni gelişmeler de var tıpta.
Biz de 4 yıl önce tek taraflı tedavisiz tese olduk sonuç sıfır. Bu yıl ikinciyi olduk, çift taraflı, 3 aylık ilaç kullanımıyla. Sonuç kalitesiz bikaç sperm. Tüp denedik olmadı. Daha uzun süre tedavi olsaydık belki de daha kaliteli spermler çıkacaktı. Acele ettik. Nasip.
Çok uzattım kusura bakmasın okuyanlar.
Tekrar söylüycem tedaviye devam edin iyi bir dr la. Hem evlat edindiğiniz bebiş hem tedaviyle gelen bebiş ikisi peş peşe gelsin inşallah
Estağfurullah. Burada paylasarak birbirimizden çok akıl aldık yol gösterdik.ama hiç pes etmedik.
6'5 yıllık evliyiz ve bu sürede hep savaştık hiç bırakmadık. Tedavi de olduk . Tese de olduk , Micro tese de. Sonrasında da tedavi gördük igneler ilaclar haplar.. testler... Ankara'ya gittik geldik .zaten Kaan beyin istediği testler ameliyat öncesi durumu az çok belli ediyor . Ama haploid hücre yok malesef.maddi manevi giderler çok oldu. Allah'tan ümit kesilmez elbet. Eşim de cok yoruldu Allah razı olsun. Ameliyat olsa da zaten durum umutlu değildi .hayırlısı olsun inşallah da bir mucize olsun. ne diyeyim
Yapabileceğimiz her şeyi yaptık diyosunuz yani.. Çok iyi anlıyorum aynı süreci yaşıyoruz. Yorgunluk bıkkınlık yıpranma tükenmişlik... Size diyorum ama şuan biz de hiçbir şey yapmıyoruz. Ama biraz toplarlayınca umut peşinde koşmaya devam. Farklı doktorlar denemeli farklı doktorların fikirlerini almalıyız diye düşünüyorum. Yaşımız el verdikçe. Olursa olur olmazsa Allahın takdiriEstağfurullah. Burada paylasarak birbirimizden çok akıl aldık yol gösterdik.ama hiç pes etmedik.
6'5 yıllık evliyiz ve bu sürede hep savaştık hiç bırakmadık. Tedavi de olduk . Tese de olduk , Micro tese de. Sonrasında da tedavi gördük igneler ilaclar haplar.. testler... Ankara'ya gittik geldik .zaten Kaan beyin istediği testler ameliyat öncesi durumu az çok belli ediyor . Ama haploid hücre yok malesef.maddi manevi giderler çok oldu. Allah'tan ümit kesilmez elbet. Eşim de cok yoruldu Allah razı olsun. Ameliyat olsa da zaten durum umutlu değildi .hayırlısı olsun inşallah da bir mucize olsun. ne diyeyim
Haploit hücre Yok diye vazgeçtiyseniz mikro TESEden .inanmayın bence bu sonuçlara.bizim spermimiz var fakat haploid çıkmadı o testlerde hiç.bence TESE olun vazgeçmeyin.istanbul Emre Bakırcıoğluna gidin.erkeklerin hemen pes etmesi de çok kötü hepsi öyle sen güçlü ol ve ikna et bence sonra pişman olursunuz elinizden geleni yapın olmazsa yine evlat edinirsiniz ama elinizden geleni yapın.kaan Aydosa gözü kapalı inanmayın lütfen farklı doktora gidinAmin cümlemizin yardımcısı olsun Allah'ım inşallah. Micro tese öncesi yapılan testlerde haploid hücre bulunamadı. Kaan bey ameliyata %15 şans verdi. Malesef eşim bu ameliyatı daha önce, farklı bir yerde farklı bir doktorla kötü bir şekilde deneyimledigi için bu kadar sansla 2.kez ameliyat olmak istemedi. Zaten Ankara'ya da çok zor ikna etmistim. Çok umutluydum ama olmadi. Evlat edinmede de 2 yıldır siradayiz. Dilerim sizler güzel haberlerinizi yazarsanız.
Estağfurullah. Burada paylasarak birbirimizden çok akıl aldık yol gösterdik.ama hiç pes etmedik.
celalettin peru dahiliye uzmanı değilmi siz gittiniz heralde nerde bakıyo hastalarına bi hastanede çalışyo bize çok yakın bakıyomu orda birde muayene ücreti ne kadarArkadaşlara bende katılıyorum canım tabiki elinizden geleni yapmıssınızdır ama bırakmayın umudu benim eşimin dayısı içinde tüp bebekte %15 şans vermişler suan ilkokula giden oğlu var onlarında 10sene olmamıştı mesela. Birde kaan hoca eskisi kadar hastalarıyla ilgili değil sanırım biz ilk ona gittik girmişken iyi bi yere gidelim vakit kaybetmeyelim diye sadece hormon tahliline bakıp ki bütün hormonlar normaldi kanal tıkanıklığı olabilirmi diye sorduğumuzda olamaz demişti ne bi ultrason ne başka bişi istemeden aslında yavas yavas bizi tese yapmak için hazırlamış farketmemişiz nitekim 1 buçuk ay içinde teseye karar verdi doğru düzgün tahlil istemeden suan celalettin perudayız cp ne kadar iyidir tabiki bilemem ama adam en azından tahlil vs arastırıyo doppler ve ultrasonda eşimde tıkanıklık çıktı. Rabbimden ümit kesilmez ol deyince olduran o inşallah şifanız nerdeyse Rabbim oraya yönlendirir
Valla canım ben ilk gittiğimizde eşimle gitmiştim ikincide eşim tek gitti. Özel esenler ensar hastanesinde hastaneye 105 demişti yanlış hatırlamıosam doktor içinde 250tl vermişti muayene ücreti istedipi tahlillerde oluyo onların fiyatları ayrı ilaçlar biraz masraflı üç aylık ilaç durumuna göre 1000-2000arası olabiliyor. Branşı iç hastalıkları sanırım ama azospermi konusunda kendini geliştirmiş bi doktorcelalettin peru dahiliye uzmanı değilmi siz gittiniz heralde nerde bakıyo hastalarına bi hastanede çalışyo bize çok yakın bakıyomu orda birde muayene ücreti ne kadar
Geçmiş olsun canım yat dinlen ıhlamurla kusburnu karıstır kaynat iç iyi gelirNasılsınız canlarım özledim sizleri
Ben yaklaşık 1 haftadır çok kötü grip oldum onu çekiyorum iyi değilim şu günlerde evde dinlenmekteyim hepinizi öpüyorum
Allah'a emanet olun ...
Sağol canım...keşke içebilsem içmiyorum ki hiçbir şey yiyip, içeniyorum ağzım tadı yok hepsi zehir gibi acı geliyorGeçmiş olsun canım yat dinlen ıhlamurla kusburnu karıstır kaynat iç iyi gelir
O zaman baya zor atlatırsın canım en azından yatmadan bal yeSağol canım...keşke içebilsem içmiyorum ki hiçbir şey yiyip, içeniyorum ağzım tadı yok hepsi zehir gibi acı geliyor
Evet bu olabilir güzel fikir tatlı ağzının tadını yerine getirir belki :))O zaman baya zor atlatırsın canım en azından yatmadan bal ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?