Geçmiş olsun canmNasılsınız canlarım özledim sizleri
Ben yaklaşık 1 haftadır çok kötü grip oldum onu çekiyorum iyi değilim şu günlerde evde dinlenmekteyim hepinizi öpüyorum
Allah'a emanet olun ...
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun canm
Mrb arkadaslar aranizda yeniyim esime azospermi tanisi konuldu. Esim 8.5 yillik bobrek nakili oldugu icin hic bir ilac kullandirmadan tese önerdi tese sonucunda sperm cikmadi patoloji sonucunda
sag testis biyopsi antrofik testis dokusu(sertoli cell only)
Sol testis biyopsi sonuncunda fokal inkomplet spermatositik alanlar iceren antrofik testis dokusu yaziyodu
uroloji doktoruna daha gostermedik celalettin hocaya gitmeyi dusunuyoruz bizim durumumuzda olup sperm cikisi olan var mi
Arada girip çıkıyorum biri cevap yazmış mı soru soran arkadaşa diye.. Bekliyorum biri yazsın.. Ümit versin.. Ben niye yazmıyorum.. Kendimi bazen o kadar çaresiz hissediyorumki bi başkasına ne çare önereyim.. Tek sığınağımız umut.. Bazen çok ümitli oluyorum bazen de çok ümitsiz.. Eski mesajlarda bi üye şöyle yazmıştı, "bazen insanların iyi dilekleri bile küfür gibi geliyo". Aynen öyle hissediyorum bazen. Darısı başına, sana da nasip etsin, olur inşallah cümleleri acıtıyor iyi gelmiyor.. Tam kendini toparlıyosun olsun napalım benim imtihanım da buymuş diyosun sağlıksız olan var hayırsız olan var annesi ölen var yuvası mutsuz olan var şu var bu var diye düşünüp şükrediyosun sonra en ufak bişi de dağılıp gidiyo topladıkların..
Neyse yine toplayayım ben kendimi..
Sosyal medyada üst üste durumlar doğum fotoğrafları doğum günleri bebeklerle pazar gezmeleri üstüne bi de ağlama anne dizisini izledik hop dağıldık.. Toplarız yine napalım..
Merhaba arkadaşım rabbim cümlemize şifalar nasip etsin, hepimizin problem çeşidi ayrı , bize doğuştan olan bişey yapısal dendi 5 yıl tese den korktuk ya çılmazsa diye, daha yeni yaptırdık tese de ilk denemede bulamayabiliriz dediler ama bulundu azda olsa,
ümidinizi kaybetmeyin, peşine düşün, düşünmeyip biryerden başlamak lazım, ilk seferde çok nadir bulunuyor , çaremizi arayalım inşallah ama ben özelde kimseyi bilmiyorum, devlette başladık biz tedaviye rabbim gönlünüze göre versin sıkıntılarınızı hafifletsin inşallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin demekten başka bişeyde gelmiyor ki elimizden arkadaşım, bende girip çıkıp yazan varmı arkadaşa diye bakıyordum, tercüman olmuşsun duygularıma, kimi evladı var imtihan oluyor kimi yok imtihan oluyor, rabbim varlığında yokluğunda hayırlısı, ben başkalarının mutluluğuyla sevinmeye çalışarak buldum çareyi ama insanlarda çok acımasız, daha yeni eşimin yeğenini sevdim çocuk huysuzlandı diye anası nazar oldu diyo, dedim ben mi yaptım iki dakkada,yok yanlış anladın diyo. sevsen nazar oluyolar, sevmesen kıskanıyo oluyosun esas imtihandakiler çevremiz aslında, ümitvar olalım inşallah sevgiler
Sizi tebrik ederim cat diye ben mi yaptim demissiniz acik yureklilikle. Boyle yapmak lazim ayip gibi susuyoruz cogunlukla.
Düşe kalka ağlaya güle geçiyor arkadaşım hayat.Bi umut ya olursa Allah ol der de mucizemiz olursa diye tedavi peşindeyiz.Yaş bi taraftan maddiyat bi taraftan insanların anlayaşsızları bi yandan.Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz evlat hasretiyle sınanıyoruz.Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor arkadaşlarım alıştı diyorlarmış.Bilseler yüreğim yangın yeri.Hayat devam ediyor inişli çıkışlı yaşamaya devam kaderde ne varsa onu yaşayacağız biz sadece kul olarak görevimizi yapıp çare arıyoruz gerisi O”nun elinde.Allah hepimize şifa versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.AminArada girip çıkıyorum biri cevap yazmış mı soru soran arkadaşa diye.. Bekliyorum biri yazsın.. Ümit versin.. Ben niye yazmıyorum.. Kendimi bazen o kadar çaresiz hissediyorumki bi başkasına ne çare önereyim.. Tek sığınağımız umut.. Bazen çok ümitli oluyorum bazen de çok ümitsiz.. Eski mesajlarda bi üye şöyle yazmıştı, "bazen insanların iyi dilekleri bile küfür gibi geliyo". Aynen öyle hissediyorum bazen. Darısı başına, sana da nasip etsin, olur inşallah cümleleri acıtıyor iyi gelmiyor.. Tam kendini toparlıyosun olsun napalım benim imtihanım da buymuş diyosun sağlıksız olan var hayırsız olan var annesi ölen var yuvası mutsuz olan var şu var bu var diye düşünüp şükrediyosun sonra en ufak bişi de dağılıp gidiyo topladıkların..
Neyse yine toplayayım ben kendimi..
Sosyal medyada üst üste durumlar doğum fotoğrafları doğum günleri bebeklerle pazar gezmeleri üstüne bi de ağlama anne dizisini izledik hop dağıldık.. Toplarız yine napalım..
Ne güzel yazmışsın arkadaşım ... Okurken boğazım düğümlendi yutkunamadım... Hepimiz aynı duygulardayız dediğin gibi hepimizin yüreği yangın yeri. 5 dakika önce kuzenim aradı durumumuzu bilmiyor. " ee artık düşünün hala düşünmüyor musunuz " dedi. Hayır dedim düşünmüyorum eşim çok istiyor ama ben daha hazır değilim bir daha bu konuyu bana sorma olur mu dedim telefonu kapattım ve ağladım.... Dün gece yine uyuyamadım aklıma 1,5 sene önce olduğumuz tese geldi. Sabah 6 da evden çıkışımızdan akşam eve gelişimize kadar hepsi gözümde canlandı. arkasından bir baş ağrsı dua ettim Allah ım o kötü günden daha kötü bir gün yaşatma diye... Sonra uyumuşum...Düşe kalka ağlaya güle geçiyor arkadaşım hayat.Bi umut ya olursa Allah ol der de mucizemiz olursa diye tedavi peşindeyiz.Yaş bi taraftan maddiyat bi taraftan insanların anlayaşsızları bi yandan.Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz evlat hasretiyle sınanıyoruz.Benim de bir günüm bir günümü tutmuyor arkadaşlarım alıştı diyorlarmış.Bilseler yüreğim yangın yeri.Hayat devam ediyor inişli çıkışlı yaşamaya devam kaderde ne varsa onu yaşayacağız biz sadece kul olarak görevimizi yapıp çare arıyoruz gerisi O”nun elinde.Allah hepimize şifa versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin
Ne güzel demişsin mervesm esas imtihandakiler çevremiz. Biz imtihanımızı yaşarken onların nasıl davrandıkları da imtihan.
Bir şeyin yokluğu imtihansa varlığı da imtihan. Aynen katılıyorum sana.
Çocuk sevme konusunda da sadece yeğenimi seviyorum ona dayanamam zaten. Onun dışındakilere maşallah allah bağışlasın büyümüş şudur budur genel şeyler söyleyip geçiyorum hiç öpmüyorum. Mesafeli. Dediğin gibi ne düşünecekleri belli değil nazar diyolar kıskandı diyolar. Bi de acıyo gibi davranmaları yok mu sinir oluyorum. Sanki onlar kendi güç kudretleriyle çocuk sahibi oldular haşa.
Ya bi de şu var sizde de durum aynı mı bilmiyorum. Büyük ihtimalle öyledir. Ben kendi içimde beynimde kalbimde hiç olmama ihtimalini kabullendim. Kalan ömrümü de böyle geçirebilirim. O dayanma gücünü kendimde görüyorum. Ama beni yoran insanlar. Aileler arkadaşlar eş dost. İmtihanımdan daha çok yoruyolar zorluyolar yani.. Allah hepimizi iyi etsin ne diyim.. Ümitvar olmaya devam peki..
Ben hep lafı uzatıyorum oraya buraya dağıtıyorum.
Asumanelly durum özeti yapmışsın. Tüm duygu düşünce yaşadıklarımız hepsinin ortak değerlendirmesi.. Aynen katılıyorum. Bi öğretmen edasıyla yazmışsın dersin sonunda tüm konuyu toparlarcasına... Amin kardeş amin...
İzmir3534 ben de öyle bi karar aldım. Soranlara bu konuda konuşmak istemiyorum bu konuyu açmıyalım diycem bundan sonra. Şimdiye kadar hep kem küm ediyodum muallak cevaplar. Yok bu ara düşünmüyoruz yok bende sorun var yok hormonlarımla ilgili sıkıntı var yok ilaç tedavisi görüyoruz vs vs hep anı geçiştirici cümleler kuruyodum. Öyle yapınca soruların ardı gelmiyo. Bi dahaki görüşmede yine soruluyo. Sırf bu yüzden insanlardan uzaklaştım gidip gelmek istemiyorum. Ama bundan sonra bu konuyu açmıyalım diycem net.
Ah o olumsuz tese günü. Benim de eşimin ameliyattan uyandıktan sonra beni görünceki o bakışı hiç gözümün önünden gitmiyor. Anladı bulunamadığını ve öyle bi baktıki içimi yaktı..
Ah ahh kader arkadaşlarım dert ortaklarım.. Çok uzattım yine. Dilerim birer birer iyi haberleri verip ayrılalım bu sayfadan hepimiz. Kapansın bu sayfa da ne kadar uzamış artık yaniiii. Konuyu açan hayalimm77 girse baksa konusu tee 16bininci sayfalara gelmiş. O şimdi çocuk büyütüyo sanırım ne mutlu:)
İnş hayırlısıyla sağlıklıca evladınıza kavuşursunuz.İnşallah buradan iyi haberlerinizi almak nasip olur.Ağlattın beni inan, bir tek kelimene bile bunu yaşamadım diyemiyorum, hepsini yaşadım,
Benim adıma sevindirici olan bir durum var, ama paylaşmaktan bile haya ediyorum, incitirim diye yazamıyorum günlerdir..
12 kasımda ilk kez transferim olacak, aslında biliyorum buradaki herkes kalben dua ediyor çünki bende öyle yapıyorum ama bilemiyorum işte..
Nisanda yapılan tese de paylaşmıştım burada ümidinizi tazelemek için, neyse uzattım, daha ne olacağı belli değil ama ümitliyim, ve bu yaşananları unutturacak kadar kör bir ümit değil..
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah, yalnız değilsiniz yalnız değiliz, rabbim dualarla ısıttığımız kalbimize annelik sevgisini de nasip etsin inşaallah
İnş hayırlısıyla sağlıklıca evladınıza kavuşursunuz.İnşallah buradan iyi haberlerinizi almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?