Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnan benim de senden hiç bir farkım yok hatta daha beterim diyebilirim
Ne olacak ne bitecek nasıl düzelicek bu hayatım diye diye bütün gün düşünmekten kahroluyorum

Kızlarrr hepiniz haklısınız ama burası çok melankoli dolmuş!! Lütfen kötüyü düşünmeyelim,karamsar olmayalım!Çocuğu olanlarında başka imtihanları oluyor boşverin kim ne düşünürse düşünsün..Hep kötünün kötüsünü düşünün!Allahım bizleri başka imtihanlarla,hastanelerde süründüren hastalıklarla imtihanlarla sınamasın!Ya eşlerimize bir şey olsa Allahım esirgesin?!!Daha öncede söylemiştim bizim tek şanssızlığımız ülkemizde böyle bir baskı olması malesef..Halbuki yurtdışında yaşasan kimsenin aklına gelmiyor çocuk yapmıyor musun diye sormak :) Yaparsan yaparsın,yapmazsan kimse yadırgamaz,eksik gözüyle bakmaz!Moralinizi iyi tutun,yapın bir kahve/çay..Dua edin bol bol!Biz Allah’ın sevdiği kullarıyız inşallahhh bizi böyle bi zorlukla sınıyor..Böyle bakalım!Sizi seviyorummm!

Yaa aşkolsun niye paylaşmıyosun çekiniyosun olur mu öyle şey ne kadar mutlu oluyoruz olumlu gelişmeler duyunca umudumuz artıyo. İsimler akılda kalmıyo ama eski mesajlara bakınca hatırlıyorum. Çok sevindim hadi hayırlısı inşallah dua edicez senin için zaten ediyorum. burdaki hastanelerdeki merkezlerdeki herkes için. Pes etmiş evde oturan bi mucize bi vesile bekleyenler için de

Bilmiyorum ki karışık duygular içerisindeyim Teşekkür ederim, Allah razı olsun ben de dua ediyorum hepimiz için.

arkadaşlar azospermi için genetik test yaptıran var mı bilgi verebilir misiniz lütfen
Kardeş senin soru da arada kaynadı benim yüzümden. Genetik testi hepimiz yaptırdık başta istiyo genelde bütün Dr lar. Biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık. İlk teseyi de orda olmuştuk zaten. Testi Dr mu istedi sizi yönlendirmedi mi.
Mesajım da üzmüş seni kusura bakma. Hiç kimseyi ümitsizliğe sevketmek istemem melankolik günüme denk geldi. Mesajlarına baktım da hem tedavi oluyorsunuz hem tese düşünüyosunuz anladığım kadarıyla. Ümitli kararlı moralli bi şekilde devam edin. Olumlu sonuç alan da çok. Olumlu düşünün iyi düşünün. Tese olup olumlu sonuç alan da çok. Mervems arkadaş yazdı bulunmuş. Figen diye biri vardı o yazmadı gerçi buraya ama bulunmuş onlarda da çok sevindim. Bizim de ikinci tesede bulunmuştu kalitesiz de olsa işe yaramamış olsa da. İçinize sinen Dr la içinize sinen bi tedavi ve olumlu sonuçlar dilerim

Hepinize merhaba.. 3.5 yıllık evliyim.. Eşim 6 ve 15 yaşlarında 2 kere lenfoma kanseri geçirmiş ve aldığı kemoterapiler sonucu maalesef azosperm.. 2017 aralık ayında ankara da tedavisiz tese olduk ama sonuç olumsuz. Celalettin peruya gitmeyi planlıyoruz nasip olursa inş. Gerçekten çok zor ve uzun bi süreç Rabbim sabır versin bizlere.. ben bu durumu bilerek evlendim eşimle kesinlikle bu zamana kadar pişmanlıkta duymadım ve inanıyorum hepimiz güzel şeyler yaşıcaz.. Rabbim bu yolda bizi tek başımıza bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inş..

Kardeş dualarımdasın yazmıştın daha öncede ama her mesaja cevap yazıp sürekli kalabalık etmek istemiyorum zaten çok konuşuyorum bi başladımmı. Seni de Figen arkadaşı da takip ediyorum mesajlarınıza bakıyorum diğer konudan da. Rabbim öncelikle sağlıklı kaliteli spermler bulunmasını sonrada onlarla sağlıklı güzel bir hamilelik ve güzel bebişler nasip etsin. Bol bol bulunsun ikinci üçüncü çocuğa da yetsin inş

Merhaba kardeş. Takdir ettim seni maşallah o güzel yüreğine. Bilerek evlendin ve hiç pişmanlık duymadın. Ne kadar onurlu ne kadar güzel bişi. Kelime bulamıyorum tarif edecek. Mesajlarına baktım yaşlarınız daha çok genç. Biz şuan hiçbişi yapmıyoruz. Ama burda Celalettin hocanın hastası olan çok arkadaş var. İnşallah siz de onlar da güzel sonuçlar alırsınız.
Teseyi hangi Dr yaptı yazabilir misin merak ettim

çok teşekkür ederim canım biz adanada gittik doktora muayene falan yaptı ve dedi varikosel var ameliyat yapalım bu etkiliyor olabilir dedi ve gerekli ayrıntılı testleri yapmadan ameliyat yaptı yani anlayacağın önce sebebi bulup ona yönelik tedavi uygulaması gerekirken bizi bu şekilde umutsuzluğa itti koskoca bir buçuk yılımızıda heba etmiş olduk şimdi eşimin bi arkadaşı var onun tanıdığı tüp bebek doktoru ile görüştük bizden genetik test yaptırmamızı istedi ona göre tedavi olup olmayacağımıza karar verecek bizde dua ediyoruz inşallah iyi sonuçlar çıkar da umutlaımız tamemen tükenmez diye allahım nolur yardım et sürekli genetik testi araştırıyorum yaptırıran var mı diye sizlere de sormak istedim

ben internetten okuduğum kadarıyla genetik kaynaklı azosperm olabilir diye doktora dedim genetik test yapalım diye yaptık dedi yalancı pislik nasıl bu kadar vicdansiz olabiliyorlar ya

Allah razı olsun canım.. Ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedavimiz oldu eşimi de müfit günel tese yaptı

Amin canm benimmm inşallah . bende bazen cvp yazamuorum herkese ama. Hergün mutlaka giriym yazan barmı biri yazmış mı die güzel oluyor bole sohpet bile burdan

G gizemokan canım sen de eşinle aynı zamanda hazırlanacak mısın tedavi için.İnş hayırlı sonuçlarınız olur figen için dua etmiştim sizin için de inş edeceğim.Hayırlı sonuçlarınız olur inş.

Sağol canm amin inşallah yok biz ilk tesede çıkarsa dondırılcak sonra başlıcaz bulunursa eş zamanlı hazırlnmıcaz yanı canım. Bide bulunmaz falan die heöm tedavi boşa gider maddi manevi ondan ilk ole tese olalım dedik sonra ben allah nasip eder de

İnşallah olur canım, benimde öyle olmuştu, iyiki öyle olmuş bende bişi yok sanıyorduk kontrol amaçlı histereskopi laparoskopi oldum temizlediler nevar neyok, iyiki yapmışız dedi doktorum bebeğin düşerdi dedi birsürü yapışıklık temizlemiş, hoş gene garanti değil herşey Allahın elinde, inşallah tek seferde bulunur, eşin ameliyattayken yunus a. S duasını oku ben çok ferahlamıştım

İnşllah canm ya okıyım canımmm. Başladım zaten okuyorum şimdiden gerisi rabbime kalmış . bulunsunsunda bende başlamadan ne gerekıosa yapaılsın istiyorum tahlil film falan bakalım

Bizim derdimiz aynı sizinle çok zor çok bu dertle başa çıkabilmek
Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Bütün test tahlil hepsini yaptırın öncelikle. Sadece genetik değil başka bi sürü var. Tabi sizi yönlendirmesi için önce iyi bi Dr a gidin. Bu işle özel olarak ilgilenen drlar çoğunlukla ankarada İstanbulda. Oralara hemen gidemeyiz diyorsanız Üniversitesi hastanesinde tüp bebek Dr una danışabilirsiniz ya da androloji bölümüne. Eşim üniversite hastanesine tahlil yaptırmak için gitmişti. Hormon tahlili yapıp ankaradaki tese yapacak olan Dr a gönderecekti. Üniversitedeki androloji bölümündeki o dr sağolsun çok detaylı araştırdı durumu. Ekstra bi sürü tahlil test yaptı. Doppler, hipofiz, değişik bi Mr, aklıma gelmeyen başka bi kaç şey daha. Çok ilgilendi. Tese sonucunu da mutlaka bana söyle demişti merak ediyorum demişti. Ondan randevu aldık tekrar haftaya gidicek eşim. Tese sonrası durum ne bi bakalım..
Siz de öyle yapabilirsiniz androloji bölümüne gidin yardımcı olurlar. Ameliyat derlerse hemen olmayın iyi araştırın düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…