Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm syolcu dediğin gibi otlardan medet umar hale geldk ama rabbim çekireğe orman gizlemş yılanın zehirine derman gizlemiş bellimi olur belki bir nohut tanesi dermanımızdır.rabbim ol derse olur kuru bir tohumu yeşertip neler yetiştiriyo yüce rabbim herkes için herşeyin hayırlısı allahtn en azından sizin keni sağlığınız yerinde bizimeşimin azosperminden hariç birde ben de diabet yani şeker hastalığı var birde onun verdiği bir stre var

evet canım, tabiki ona inancımız sonsuz, rabbim ol derse olmayacak birşey yokki.
bugün sabah bir bebe gördüm 8 9 aylıktı annesinin kucağında güneşten hapşırıp duruyordu o kadar şirindi ki anlatamam.allahım dedim bizleri böyle birşeyle imtihan ediyorsan hayırlısıyla geçmeyi nasip eyle, bu işimizin sonunu hayırlara vesile eyle dedim.
yani gün geçtikçe bebek özlemi o kadar artıyor ki, bazen bebek gördüğümde dayanamıyorum kafamı çevirip gidiyorum,içim içimi yiyor.ne olcak bu halimiz bizim yaaa.

umarım söylediğin gibi şanlıyımdır 8 aydır her şeyi denedik benim prl yüksekti ilaçla düştü ha bu ay ha önümüzdeki ay derken 8 aydır her ay yeni bi umutla beklerken hayal kırıklığı yaşadım,otlar çöpler içtim eşime içirdim,eşime kırgınım aslında bu kadar beklediği için vaktiyle gitmedi dr.a bende sorun yoktur dedi.şimdi sorun çıkınca oda çok kötü oldu.
yaş 33 oldu çevremde herkes birer birer hamile kalmaya başladı,yaşıtlarım arkadaşlarımın birer ikişer bebekleri var kocaman oldular ama ben,haklısınız belki hiç spermi olmayabilirdi,isyan etmek istemiyorum bunada şükür,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
inşallah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.sonuçlar aşağıdaki gibi yorumlarsanız sevinirim.

miktar 3,2
renk kirli sarı
vizkozite vizkoz
ph 8,0
sıvılaşma süresi 30
sıvılaşma derecesi 1
spontan aglütinasyon negatif
früktoz -
lokosit/ml. 112,000
1 ml.deki spermatozoon sayısı 4,800,000
toplam spermatozoon sayısı 15,360,000

ml deki sayısı top.sayısı

hızlı ileri hareketli % 3 144,000 460,800
yavaş ileri hareketli % 1 48,000 153,600
yerinde hareketli % 1 560,000 14,592,000
hareketsiz %95 4,560,000 14,592,000
dağılımı
morfolojik inceleme

Normal %52
baş anomalisi %8 büyük başlı %2 küçük başlı %3 çift başlı %0 mekik başlı
boyun anomalisi %5
kuyruk anomalisi %35 kuyruksuz %2 çift kuyruk %0 dag defek %5 coiled tail

inşallah hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz,çok yeniyim daha dün aldık sonucu burayada yazıyorum dün o kadar çok üzüldümkü değer aralıklarından kendimce yorum yaptım bütün sonucu yapıştırıyorum,biz henüz dr.a gitmedik eşim çok bozuldu sonucu görünce direk %95 hareketsiz kısmına takıldı toplam sayı ya takıldı değer aralıklarına bakılırsa bende az falan dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı,keçi boynuzu kürüne başladık dün akşam hazırladım sabah ilk kez içti buna devam edicez.inşallah hakkımızda hayırlısı.
miktar 3,2
renk kirli sarı
vizkozite vizkoz
ph 8,0
sıvılaşma süresi 30
sıvılaşma derecesi 1
spontan aglütinasyon negatif
früktoz -
lokosit/ml. 112,000
1 ml.deki spermatozoon sayısı 4,800,000
toplam spermatozoon sayısı 15,360,000

ml deki sayısı top.sayısı

hızlı ileri hareketli % 3 144,000 460,800
yavaş ileri hareketli % 1 48,000 153,600
yerinde hareketli % 1 560,000 14,592,000
hareketsiz %95 4,560,000 14,592,000
dağılımı
morfolojik inceleme

Normal %52
baş anomalisi %8 büyük başlı %2 küçük başlı %3 çift başlı %0 mekik başlı
boyun anomalisi %5
kuyruk anomalisi %35 kuyruksuz %2 çift kuyruk %0 dag defek %5 coiled tail

slm canım benim eşim de de azosperm çıktı biz de hep erteliyoruz ayrıca eşim hepatit b taşıyıcısı yani bağışıklık kazanmış hastalığa karşı bu da sorun olur mu yaa offf bu da sorun sa eğer eyvah eyvah senağlama

allah şifa versin canım herşeyden önemlisi sağlık o olmayınca herşey boş malesefki tek derdimiz çocuksuzluk değil işte

slm arkadaşlar nasılsınız benim bugün çok canım sıkılıyo dün misafirliğe gitmiştim üçünün çocuğu var benim yok hepsi ikinci çocuktan bezden mamadan konuşuşuyo ben boş boş bakıyodum 8aylık evliğim haliyle ne zaman yapacan diyolar çok kolay ya Allahım sen sabır ver:ecrin_bebek:

Bende aynı durumdayım blueavcı,3 ayrı arkadaşımdan bebek haberi aldım ve ilginç olanı da üçüde korunurken hamile kalmış,ikisi önce aldırmayı düşündü sonra vazgeçti diğer kızın 2 çocuğu vardı küçüğü daha 10 aylıkken şimdi 3 aylık hamileymiş,bir ay içinde bir kez birlikte olmuşlar ve onda da hamile kalmış,nasıl üzülüyorum onlarla konuşurken
bana sakın takma kafana ben adet günlerimi bile bilmem hiç bi şeyi takip etmem istemeyince oluyo işte dedi,ALLAH büyüktür demekten başka bii kalmıyo bana ne zaman vereceğini o bilir.Şükredip bol bol dua ediyorum şu an elimden fazlası gelmiyor.

ZCU merhaba bende izmirliyim eşimde azosperm . bizde 8 ay önce öğrendik . 6 ay öncede çift taraflı varikoselden ameliyat oldu atatürk eğitim araştırma hastanesinde. şimdi de 10 haziran için emre beyden randevu aldık istanbulda kalıcak yerimiz olduğu için . sana tavsiyem emre bey veya kaan beyle tekrar tedaviye başlaman . ameliyattan sonra kontrol için test vermedik henüz . emre beye gidince test verilecek artık. inşallah sperm çıkışı olur .. allah yardımcımız olsun

merhaba emineciğim inşallah iyi haberlerinizi alırız.emre beyden ne zaman randevu aldınız.biz dün aradık yurt dışında dediler.bu gün kaan beyi aradık sizin bahsettiğiniz ankara üniversitesideki kaan beymi.

öyle ya markette satılıyor sanki bebekler :)

arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde benim gibi hamile kalırsınız bizdede azo illeti var malesef ama çok şükür ilk amelyatla 9 sperm bulundu şimdi kızıma hamileyim sakın üzülmeyin bi tane bile bulunsa yeter ama benim eşim amelyattan sonra ki dört saat yerleri tırmaladı sancıdan nasıl terler döktü hastahane uzak olduğu için gidip ağrıkesici iğnede yaptıramadık size tavsiyem hemen eşinizi hastaneden çıkarmayın en azından o kaç saati atlatsın öyle gidin evlerinize inşallh hepiniz güzel so nuçlar alırsınız

mrb bacım.şu son günlerde duyduğum en güzel haber topikte.çok sevindim arkadaşım allah anneli babalı hayırlı bir evlat olarak büyümeyi büyütmeyi nasip etsin.
yaşadığınız süreçten ve eşinden biraz bahsedermisin yani nasıldı rahatsızlığı genetik mi,damar tıkanıklığından mı ya da başka birşeyden dolayı mı azo y du.bilgi açısından soruyorum canım.
inanki çok sevindim.

hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah allah tamamına erdirsin :)) ben geçen gün okumuştum senin hikayeni başka bir topikte allah bağışlasın yavrunuzu :)) Ben de çok ümitliyim allah ol dedikten sonra ne hormonlar, ne genetik, ne sebepsiz bence önce Allah ol diyecek. ınşallah allah bize de nasip eder biz de buraya yazıp umut oluruz herkese:))

Mehtapsym biz de hiç memnun kalmadık semih özkandan ilk görüşmede muayeneye dahi tenezzül etmeden tamam siz nerede yaptıracağınıza bir karar verin ben ameliyatı yaparım sorun değil dedi. yaklaşıma bak ya senin için hergün üç kere yaptığın çok sıradan bir iş olabilir ama bizim için ne kadar hayati; ömürümüzde yalnız iki şansımızın olduğu bu kadar kritik bir şey için gelin yaparım sorun değil denir mi? Hekimlikten önce insanlık da gerekir. insan olamazsan allame-i cihan olsan da faydan dokunmaz kimseye.
Elbette herşey kadare bağlı ama Allah'ın türlü türlü hikmetleri var otların çöplerin işe yaradığı örnekler var. içlerindeki maddelerin bilimsel olarak sperm üretimini yoktan başlatamasa bile hiç olmazsa desteklediği kanıtlanmış durumda. belkide eşlerimizin sadece o desteğe ihtiyacı vardır bilemeyiz ki. denemenin zararı yoksa bu yaratılmışlara neden sırt çevirelim.

Gülay77 400bin kadar ileri hızlı hareketli spermle aşılamada bile şansınız var bence hatta bir kaç aya kullanacağınız bitkiseller ve gıda takviyeleriyle doğal yoldan bile olabilir kim bilir. dediğim gibi bizlerin sadece 3-4 ileri hızlı sperm için kolumuzu bacağımızı tek gözümüzü vs. verebileceğimiz fikri lütfen inandırıcı gelsin sana öylesine çaresiz, öylesine çıkışsız öylesine yoksunluktayız ki bu verdiğim örnekler abartı gelmesin.

ceylinsu eğer olursa çocuğunuz doğuştan sarılık olabilir bildiğim kadarıyla ama çaresi yok değil ilaç serum gibi şeylerle düzelebiliyor.

daha 8 aylık evliliğe sorulacak soru değil. bizim yaşımız 32-33 evliliğimiz 3. senesinde hiç bir açıklamamız yok tamamen büyük bir boynu büküklük. ya ömrümüzce çocuktan nefret etmiş çift olarak tanınmalıyız ya da olamadığı artık herkesin tahmininde...

Kızlar radyotom-radyomar fındıkzadede dün rahim filmi çektirdim inanılmaz duyarsız dangalak bir radyolog vardı sinir etti beni sinirden ağladım. zorlanmamı hiç anlamayarak alay eder gibi gerizekalı konuşmalar yaptı. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

haklısın canım benimde elimden dua etmekten başka bişe gelimiyo bide eşimi sağlıklı beslemekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…