Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tebrik ederim.allah inşallah kuçağına almayı nasip eder.sana sorum daha önçeden ilaç kullandınızmı.kimde yapdırdınız.dondurupmu yaptılar.

slm canım sorunu cvplıyayım hiç ilaç kullanmadı eşim azo olduğu öğrenilince bizi hemen tedaviye aldılar önce beni hazırladılar son aşamada eşimi amelyata aldılar çok şükür kaç tanede olsa sperm bulundu hemen yumurtamla döllediler kaç tane transfer yapıldı 6 tanede embiryom kalınca dndurduk ilk tedavimde tuttu fakat kanımda pıhtılaşmadan dolayı bebeğimi kaybettim bir sene sonra dondurulmuşlarımı transfer ettiler şimdi çok şükür kızıma hamileyim darsı sizlerin başına inşallh ANKARA ANATOLİADA yaptırdık doktorumuz bülent traştı herkese tavsiye ederim çok iyi bir ekip allah yardıımcınız olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bize azo sebebini ve tedavi sürecini biraz anlatırmısın canım

canım aldım cevabını aynı şeyi sormuşuz

kızlar ben yarın kayınvaldemlere gidiyorum pazar akşamı görüşürz inşllah iyi hafta sonları

allah hayırlarla yetiştirmeyi nasip etsin yokluğunu göstermesin inş.canım.
eşinin durumu nasıldı peki yani azo nun nedeni nedyi canım.?

amin canım keşke tek erdimiz çocuk olsa ama rabbim sevmiş dert vermiş ne yaplaım biz de bununla mtihan oluyoruz alah herkesin yardımcısı olsun dua etmekten ve doktorlara inanmaktan başka çaremiz yok
:a015:

kızlar günayın rabbim bizleri cok seviyoki bu dertelri vermiş umarım kazanmamızı nasip eder

eryasu merhaba . aktepe semtinde oturuyorum ben . hakanbey bizi tese yapmak istedi ama biz istemedik. ilk önce dedik varikoseli ortadan kaldıralım dedik inşallah faydası olur . varikosel ameliyatını da yeşilyurtta oldu eşim . bakalım emre beyle bi yola çıkıcaz inşallah mutlu sonla biter:) siz ne aşamadasınız

benim eşime daha genetik test yapılmadı daha yeni başladık zaten tedaviye emre bey ister büyük ihtimal. dediğin doğru zorlu bir yoldayız sabırlı olmak zorundayız ama inşallah yüzlerimiz güler allah büyük ancak o ol derse olur . görelim mevlam neyler... cümlesini eşimde her zaman kullanır. kaç yaşındasınız biz 27.... 20 yaşında evlendik ilk 5 yıl korunduk :):):) istemedik.. korunmayı bıraktık 1.5 yıl olmayınca sanki içime doğdu ilk önce eşimi doktora gönderdim o zaman tanıştık azosperm ile.. bu çektiklerimizde sınavımız ne yapalım allah bizlere sağlık versin .. bu arada çok heyecanlıyım 10 haziranda emre beye gidicez ne diyecek? birde sperm testi verecek ya eşim acaba çıkış olacakmı olmayak mı bakalım kısmet? hoşçakal....

canım insallah hayırlı sonuclar alırsınız Allah kolaylık versin hepimize aynı zamanda sabır da versin , ben 26 eşim 30 yasındayız , bizde 5 senelik evliyiz

kızlar bu 5 ten nefret ediyorum bizde 5 yıllık evliyiz eryasu nasılsın canım iyimisin

iyi pazarlar tedavi olacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız yeni arkadaşlar hoş geldiniz allah şifamızı bir an önce verir inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bize azo sebebini ve tedavi sürecini biraz anlatırmısın canım

canım eşimin azo sebebi tam olarak bilinmiyorum genetik testler falan temiz çıktı fakat eşim bebekken menenjite yakalanmış çok kötü ateşlenmiş doktor ondan olabileceğini söyledi yani ateş yükselince ve birazda geç kalınca bu testisleri etkileyebiliyomuş normal yolla bi tane bile çıkması mümkün değilmiş anca amelyatla oda kaç tane bulundu gerçi eşime hiç ilaç kullandırtmadılar belki kullansa biraz fazla sperm bulunurdu ama hiç önermediler direk tüp bebek tedavisine aldılar bizi çok şükür herşey yolunda gitti darısı sizlerin başına öbür arkadaşın sorunu cvplıyayım eşimin durumu hep iyiydi fakat arada bir kasıklarının ağrıdığını söylerdi biz pek üstelememiştik sorunun hep bende olduğunu düşünerekten hep ben muaneye gidiyordum iki yıldan sonra eşimden semen analizi istediler tabi hiç beklemediğimiz azo illetiyle tanıştık dünyamız başımıza yıklıdı o üç ay zindan oldu bize taki amelyatla sperm bulundu biraz düzelebildik işte böyle rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor rabbim tüm olmayanların kucağını doldursun hiç kimse kendine yakıştırmıyo bu hastalığı ailemiz doğurgan olmasına rağmen gelip bizi buldu bu dert buda bizim sınavımızmış bunada şükür tabi hoşçakalın

hayırlı günler bacılar nasılsınız
surunay hadi hayırlı olsun kaç aylık oldun kızımıza ii bak annesi

kızlar çok daralıyorum artık bebbem olsun istiyorum Rabbimden diliyorum biliyorum tüm yollar kapansada Rabbim bi ol dese yeter gayrı dayanacak mecal pek kalmadı bende inşallah dualarınızad bu gariban içinde yer vardır yıllar ilerledikçe daha bi ağır gelmeye başladı

iyi aksamlar kizlar nerelerdesiniz??:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin canım keşke tek erdimiz çocuk olsa ama rabbim sevmiş dert vermiş ne yaplaım biz de bununla mtihan oluyoruz alah herkesin yardımcısı olsun dua etmekten ve doktorlara inanmaktan başka çaremiz yok
:a015:

haklısın canım çok şükür mevlam sağlık vermiş bebekte olur inşl en kısa zamanda :ecrin_bebek:umut hiç bitmeyecek

surayn teşekkür ederim canım cevabın için benim eşimde 15 yaşında beyin tümöründen ameliyat olmuş ve ölümden dönmüş ben inanıyorumki onu annesine bağışlayan rabbim bizede bebeğimizi yollayacak sadece biraz sabır.işte bizimde hipogonodizm sebebimiz bu kimin aklına gelirdiki

gunaydın kızlar nasılsınız haftamız topıkımızı dekı tum guzellere hayırlı gelsın ınsaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…