tebrik ederim.allah inşallah kuçağına almayı nasip eder.sana sorum daha önçeden ilaç kullandınızmı.kimde yapdırdınız.dondurupmu yaptılar.
arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sizlerde benim gibi hamile kalırsınız bizdede azo illeti var malesef ama çok şükür ilk amelyatla 9 sperm bulundu şimdi kızıma hamileyim sakın üzülmeyin bi tane bile bulunsa yeter ama benim eşim amelyattan sonra ki dört saat yerleri tırmaladı sancıdan nasıl terler döktü hastahane uzak olduğu için gidip ağrıkesici iğnede yaptıramadık size tavsiyem hemen eşinizi hastaneden çıkarmayın en azından o kaç saati atlatsın öyle gidin evlerinize inşallh hepiniz güzel so nuçlar alırsınız
slm canım sorunu cvplıyayım hiç ilaç kullanmadı eşim azo olduğu öğrenilince bizi hemen tedaviye aldılar önce beni hazırladılar son aşamada eşimi amelyata aldılar çok şükür kaç tanede olsa sperm bulundu hemen yumurtamla döllediler kaç tane transfer yapıldı 6 tanede embiryom kalınca dndurduk ilk tedavimde tuttu fakat kanımda pıhtılaşmadan dolayı bebeğimi kaybettim bir sene sonra dondurulmuşlarımı transfer ettiler şimdi çok şükür kızıma hamileyim darsı sizlerin başına inşallh ANKARA ANATOLİADA yaptırdık doktorumuz bülent traştı herkese tavsiye ederim çok iyi bir ekip allah yardıımcınız olsun
slm canım sorunu cvplıyayım hiç ilaç kullanmadı eşim azo olduğu öğrenilince bizi hemen tedaviye aldılar önce beni hazırladılar son aşamada eşimi amelyata aldılar çok şükür kaç tanede olsa sperm bulundu hemen yumurtamla döllediler kaç tane transfer yapıldı 6 tanede embiryom kalınca dndurduk ilk tedavimde tuttu fakat kanımda pıhtılaşmadan dolayı bebeğimi kaybettim bir sene sonra dondurulmuşlarımı transfer ettiler şimdi çok şükür kızıma hamileyim darsı sizlerin başına inşallh ANKARA ANATOLİADA yaptırdık doktorumuz bülent traştı herkese tavsiye ederim çok iyi bir ekip allah yardıımcınız olsun
slm arkadaşlar nasılsınız benim bugün çok canım sıkılıyo dün misafirliğe gitmiştim üçünün çocuğu var benim yok hepsi ikinci çocuktan bezden mamadan konuşuşuyo ben boş boş bakıyodum 8aylık evliğim haliyle ne zaman yapacan diyolar çok kolay ya Allahım sen sabır ver:ecrin_bebek:
eryasu merhaba . aktepe semtinde oturuyorum ben . hakanbey bizi tese yapmak istedi ama biz istemedik. ilk önce dedik varikoseli ortadan kaldıralım dedik inşallah faydası olur . varikosel ameliyatını da yeşilyurtta oldu eşim . bakalım emre beyle bi yola çıkıcaz inşallah mutlu sonla biter:) siz ne aşamadasınız
merhaba canım bende sarnıçta oturuyorum, benim eşim 4sene önce hakan beyde tese ameliyatı oldu sperm çıkışı olmadı, biz şuan kaan beyle mail yoluyla görüşüyoruz eşim onun söylediği ilaçları kullanıyo şuan, sonucundada yine tese olucak heralde ama nezaman olucak bende bilmiyorum, bide ALLAHTAN ümidimi kesmek istemiyorum ama bizim işimiz biraz zor belki daha önceki yazılarımdan okumuşsundur benim eşimde genetik bozukluk var bakalım nolucak, GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER, bunu söylemekten ve dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyo.
benim eşime daha genetik test yapılmadı daha yeni başladık zaten tedaviye emre bey ister büyük ihtimal. dediğin doğru zorlu bir yoldayız sabırlı olmak zorundayız ama inşallah yüzlerimiz güler allah büyük ancak o ol derse olur . görelim mevlam neyler... cümlesini eşimde her zaman kullanır. kaç yaşındasınız biz 27.... 20 yaşında evlendik ilk 5 yıl korunduk :):):) istemedik.. korunmayı bıraktık 1.5 yıl olmayınca sanki içime doğdu ilk önce eşimi doktora gönderdim o zaman tanıştık azosperm ile.. bu çektiklerimizde sınavımız ne yapalım allah bizlere sağlık versin .. bu arada çok heyecanlıyım 10 haziranda emre beye gidicez ne diyecek? birde sperm testi verecek ya eşim acaba çıkış olacakmı olmayak mı bakalım kısmet? hoşçakal....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına bize azo sebebini ve tedavi sürecini biraz anlatırmısın canım
amin canım keşke tek erdimiz çocuk olsa ama rabbim sevmiş dert vermiş ne yaplaım biz de bununla mtihan oluyoruz alah herkesin yardımcısı olsun dua etmekten ve doktorlara inanmaktan başka çaremiz yok
:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?