ege ünüversitede oldu iki gün önce oldu.sıradan bir üroloji doktoru yaptı.patoloji sonucunu bekliyoruz.
ege ünüversitede oldu iki gün önce oldu.sıradan bir üroloji doktoru yaptı.patoloji sonucunu bekliyoruz.
sag ol canim iyi diyelim iyi olalim canim bu topikde herkesin bebis olana kadar iyi olacagiz cok zor gibi gorunuyo alalh sabir versin bizlere canim bende herzamanki gibi okulla falan ugrasiyorum benim sinav tarihleri belli olmadi daha sinir oldum sinifta ayni kisiyle yolladik onunki geldi dun birisine girdi benimki gelmedi izine gitmeden gelseydi iyi olacakdi izinden sonra ogrendiklerimide unutucam zor olacak
evet ayrı örnek aldılar.eşimde sperm bulunduğunda tüp bebek şansınız var dedi doktorlar.ileride sperm olmayabilir demediler .bir yıl sonra sonuç negatifti. bizde bilinçsizdik ozanlar insanın başına gelmedimi bilinmiyor.patoloji raporu istedinizmi ayrı mı örnek veriliyor bilgilendirirmisin?
evet ayrı örnek aldılar.eşimde sperm bulunduğunda tüp bebek şansınız var dedi doktorlar.ileride sperm olmayabilir demediler .bir yıl sonra sonuç negatifti. bizde bilinçsizdik ozanlar insanın başına gelmedimi bilinmiyor.
vallah canim bu gunlerde olumlu biseyde olmuyor burda iyice bunaldim olsa insana umut oluyor.
evet canim izinden sonra zor olur bende oyle diyordum benim geldi yaptim gelir seninkide gec olsun güc olmasin insallh alirsin.
oyle canim insallah gelir ben cikiyorum canim yemek yapicam gorusuruz yine
hoşbulduk canım aranıza bir dertli daha katıldı.allah hepimizin yardımcısı olsunnasılsınız bacılar
yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar
eeeeeeeee millet ne var ne yok anlatın bakim malum ben yoktum kaç gündür gündemden geri kaldım
hoşbulduk canım aranıza bir dertli daha katıldı.allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşbulduk canım aranıza bir dertli daha katıldı.allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar eşim bugün spermogram yaptırdı :% 95 hareketsiz diyo bütün sonucu ekleyip yorum yapmanızı bekliyorum nolur yardımcı olun 8 aydır bebek istiyoduk iyice hayal kırıklığına uğradık.
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hark. %1
yerinde hareketli %1
hareketsiz %95
arkadaşlar eşim bugün spermogram yaptırdı :% 95 hareketsiz diyo bütün sonucu ekleyip yorum yapmanızı bekliyorum nolur yardımcı olun 8 aydır bebek istiyoduk iyice hayal kırıklığına uğradık.
hızlı ileri hareketli %3
yavaş ileri hark. %1
yerinde hareketli %1
hareketsiz %95
mikro tese olduk şimdide patolojiyi bekliyoruzHoşgeldin zcu, zaman bacı sanada merhaba.
umutsuz1985 iyi tatiller.
leylak1919 bu defa kesin mikroteseyi deneyin bence emre beyde herşey bitmiş değil sizin için.
zcu siz de mikrotese mi oldunuz yoksa klasik tese mi?
bizdede çift taraflı inmemiş testis sorunu varmış şu an tek normale yakın testisimiz var. diğeri yokolup gitmiş ameliyat 5 yaşında geçirilmiş. benim eşim 33 ben 32 yaşındayız.
sperme yönelik ne kadar bitki ve ilaç varsa bıkıp usanmadan elden geldiğince kullanmaya çalışıyor eşim. 4 aydır. Çok karmaşık ürünler var öyleki bütün beslenmesi sperme yönelik oldu adamcağızın. sayacak olsam forum yetmez ama sonu gelmesede başlayayım. nohut suyu, keçiboynuzu pekmezi, çiğ badem, ay, kabak çekirdekleri çörekotu, ısırgan tohumu ve yaprağı, tarçın, buğday ruşeymi, kuru incir, arısütü bal polen karışımı, proxeed plus trental, trebulus terrestis vs. vs. bunların yanında havuç suyuna yeni başladık düzensiz olarak dönem dönem keçiboynuzu suyu ve çakşır kökü suyuda kullandı. cumartesi sperm ve kan tahlilleri yenileyecek bakalım nasıl olacak.
kızlar haftaya eşim tese olacak Kaan Bey yapacak ameliyatı ne olur dua edin:Saruboceq: hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?