Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmi hepsi ilk aydan ve henüz istemeyip süpriz bir şekilde hamile olunca soruluyo demekki bende düşünmüyoruz dedim bilmelerine gerek yok en azından gittiği yere kadar böyle gitsin

Çok şükür rahmimde herşey normal iki tüpümde açık, yapışılık kapanma veya diğer herhangi bir patoloji yok. Güzel Allah'ım bizi öyle bir yaratıp birbirimize vermiş ki eşimle beni ben ne kadar üremeye elverişliysem o da o kadar elverişsiz. Mutlaka vardır bu durumunda bir hikmeti

çok sevindim arkadaşım.allah inşallah kucağına almayı nasip eder.sana sorum şu .ameliyatdan önce ilac kulandımı eşin.kimde oldunuz. sipermleri dondurmadanmı kulandınız.

demmi hepsi ilk aydan ve henüz istemeyip süpriz bir şekilde hamile olunca soruluyo demekki bende düşünmüyoruz dedim bilmelerine gerek yok en azından gittiği yere kadar böyle gitsin

evet canım bir iki sene birbirimize doymak istiyoruz de geçiştir. Biz de öyle yapıyorduk ama işte o bir iki sene de geçti bizim için diyecek bir şey bulamıyoruz artık. kısmetse olur diyebiliyoruz ancak.

çok sevindim sende bi sorun çıkmamasına ALLAHIN hikmeti işte bi bildiği varki

inşl bian önce hepimize kısmet olur bebişlerimiz derdimiz yetmiyoya bide insanlara açıklama yapıyoruz vallaha o daha zor

tebrik ederim.allah inşallah kuçağına almayı nasip eder.sana sorum daha önçeden ilaç kullandınızmı.kimde yapdırdınız.dondurupmu yaptılar.

allah hayırlısı ile nasip etsin bizlere Ol diyeceği vakitte çok bekletmesin kapısında bizi rabbim. Kullandıklarımız şifa olsun inşallah!!! Bugün hep araştırdım bol bol dua başka çare yok. Olmazları olduran O. Hiç bir zaman ümidimi kaybetmicem hep O' na inanıyorum O'na güveniyorum. Bu kadar zorluklarla evlenip böylesine mutlu olduysak eşimle bunu da aşarız güler geçeriz diyorum.

Bence buradaki herkes böyle düşünmeli. Olumsuz şeyler okuyunca tedavide olanlar ya da olacakların aklına otomatik olarak ya olmazsa düşüncesi geliyor. Lütfen burada ki herkes birbirine umut olsun destek olsun. En yakınlarımız bile bilmezken burada her derdimizi paylaşıyoruz kendi adıma iyi ki varsınız arkadaşlar :)

Benım için artık umut yok neredeyse tok denecek kadar az..allah gerıde kalaların savasında yardımcı olsun..demekki rabbım bızı layık görmemiş bu duruma..yada anne baba olmak bızım hakkımız degıl..ve bızım de bu duruma tesellı olacak kadar güçlü olmamız gerek..ve şükür etmemiz gerek..ama okadar içim yanarken bızım için en dogru oldugunu anlamak ve isyan etmemek için kendımızı tutmamız grek ..AMA OKADAR ZOR Kı..SANKı HıÇ GECMEYEN BıR BAŞAGRISI GıBı ıÇıMıZDE..ama nedemek laazım sabr..bari raabbım bu derdı verdı..ne olur sabrınıda bıze versın ..

vereliniortak o kadar karamsar olma canım.gün doğmadan neler doğar allah büyüktür.inşallah allah hepimizin kucaklarını bebeşlerle doldurur.olmassada hakkımızda bu hayırdır bir bu yönden bak.görüşürüz

sevgidolu çok güzel bir haber bu sizinle durumumuz aynı olduğundan banada umut oldun inşl spermciklerde yolunu bulup çıkar:ecrin_bebek:
inşallah canım allah hepimizin eşlerini bebeğimizin olmasını sağlayacak kadar sağlıklı spermler versin
canım çok üzüldüm inana bana ama umut dünyası lütfen genede yitirme umudunu semih beye gitmeyiz o zaman izimd eikinci mikrotese olcak inşallah bunda sperm bulunurda bebeişim bana gelir allahım hepimizin dileğini versin

canım sen anlatırmısın durumunuzu önvceden sperm varmışya nasıl oldu kaç senelik evlisin eşin kaç senedir azosperm

canlar nerelerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuu ayda yılda bir uğrayım sohbet edem dedim ama hiç biriniz yoksunuz:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…