slm kızlar nasılsınız, UMUT OLSUN yazını yeni gördüm, iyiyim diyeyim iyi olalım, fazla giremiyorum eşim rahatsız, azoyla uğraşırken bide şimdi başımıza migren çıktı, 1haftadır ne gecemiz gece ne gündüzümüz gündüz mahvolduk yaaa, tabi biz migren oldunu bilmiyoduk, eşimin dişleri rahatsızdı kanal tedavisi görüyodu o baş ağrısı yapıyo zannediyoduk, ama adam başını duvarlara vurmaya başlayınca soluğu acilde aldık ve nihayetinde migrenle tanıştık, ve şunu bikez daha anladımki kızlar tamam çocuğumuz yok ama herşeyin başı SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK ve ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin......
bacılar malum bizim için son kapı kök hücre şöyle bakim dedim inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlar alınır
mrb kızlar.2 gündür yoktum.annemdeydim.dün sabahta eltim geldi eşiyle bütün gün gezdik akşam kaldılar.bu sabah yolcu ettim.yine yoğundu hafta sonu ve dinlenemedim.bide bunun üzerine öğlen okuldan yakın arkadşım beni şok etti.sizin çocuğunuz olmuyomuş dedi.kaldım bişey diyemeden.çünkü burda kimse bilmiyo.sadece azoyu ilk öğrendiğimizde tüp bebek yaptıran bi arkadaşa sormuştum.akıl almak için.çok çaresizdim ve şaşkındım çünkü.ama çok rica ettim kimse duymasın diye.nerdeeeee...yememiş içmemiş yetiştirmiş.çok bilen varmş sanırm bizim durumu.o kadr üzüldümki anlatamam.içimde kocaman bi boşluk oluştu.kimseyle konuşmadım okula gidince.ağzımı bile açmak istemiyorum.ben tek ayak üstünde 40 yalan sylerken belkide karşımdaki gerçeği biliyodu.abartıyorum belki bilmiyorum ama yine çevremdekilerin bizi konuşması çok yaraladı beni.allahtan tayin istiyorum bu hafta.inş. yeni okulda yeni mutlu bir hayatt.....
mrb kızlar.2 gündür yoktum.annemdeydim.dün sabahta eltim geldi eşiyle bütün gün gezdik akşam kaldılar.bu sabah yolcu ettim.yine yoğundu hafta sonu ve dinlenemedim.bide bunun üzerine öğlen okuldan yakın arkadşım beni şok etti.sizin çocuğunuz olmuyomuş dedi.kaldım bişey diyemeden.çünkü burda kimse bilmiyo.sadece azoyu ilk öğrendiğimizde tüp bebek yaptıran bi arkadaşa sormuştum.akıl almak için.çok çaresizdim ve şaşkındım çünkü.ama çok rica ettim kimse duymasın diye.nerdeeeee...yememiş içmemiş yetiştirmiş.çok bilen varmş sanırm bizim durumu.o kadr üzüldümki anlatamam.içimde kocaman bi boşluk oluştu.kimseyle konuşmadım okula gidince.ağzımı bile açmak istemiyorum.ben tek ayak üstünde 40 yalan sylerken belkide karşımdaki gerçeği biliyodu.abartıyorum belki bilmiyorum ama yine çevremdekilerin bizi konuşması çok yaraladı beni.allahtan tayin istiyorum bu hafta.inş. yeni okulda yeni mutlu bir hayatt.....
14-04-2007
Kök hücreden sperm üretildi
Bilim adamları kemik iliğinden elde edilen kök hücreleri sperm hücresine dönüştürmeyi başardı
Kök hücreler üzerinde araştırmalar yapan bilim adamları kemik iliğinden olgunlaşmamış sperm hücreleri elde etmeyi başardı. Bu hücrelerin tam olarak gelişmiş spermlere dönüştürülmesi halinde, bunun kısırlık tedavilerinde çığır açan bir yöntem olacağı, erkeklerde yaşanan kısırlık sorununu tamamen ortadan kaldıracağı belirtildi. 3 yıl içinde uygulamaya geçileceği belirtilen buluşun erkekleri çocuk yapmada devre dışı bırakabileceği de bildiriliyor.
Üreme konusundaki erkek egemenli son vereceği yorumları yapılan buluş sayesinde kadınlar erkeğe gerek kalmadan kendi hücrelerinden elde edilen spermle çocuk doğurabilecek. Lezbiyen çiftler kendi biyolojik çocuklarına sahip olabilecek.
İngiliz The Times ve The Independent gazetelerinde yer alan haberlere göre, Göttingen ve Münster üniversiteleri ile Hannover Tıp Üniveristesi araştırmacıları, kemik iliğinden alınan kök hücrelere A vitamini enjekte ederek, testislerde bulunan ve spermleri oluşturan hücrelerin benzerlerine dönüşmesini sağladı. New Castle Üniversitesi Kuzey-Doğu İngiltere Kök Hücre Enstitüsünden Prof. Nayernia “Bu keşiften büyük heyecan duyduk. Fareler üzerinde yaptığımız deneyler bu konuda çalışmalarımızı daha ileri götürebileceğimizi gösteriyor. Bir sonraki amacımız, bu sperm hücrelerini laboratuarda olgun spermlere dönüştürmek. Bu 3 ila 5 yıl alabilir” diye konuştu.
Vatan
kızlar nette gezerken buldum
DEMMİ VE ÇİÇEKcim sağlun kızlar.çok üzüldüm ağladım ama şimdi rahatladım.eşimde sorun olduğunu kök hücre beklediğimizi bile sylemiş.beni asıl üzen bu oldu.bu kadr ayrıntıya ne gerek vardı.walla benm umrumda değil ama biliyosunuz sorun erkekte olunca daha hassas oluyo konu.sylemedm ona bide buna üzülmesin diye.allahım bizede nasip etsin inşallah da daha fazla boynumuz bükük kalmasın(
kızlar iyi akşamlar nasılsın
saolasın cicek iyi deyim iyi olayım eryasu eşine cok gecmiş olsun zamancım bu cok güzel bi haber umarım gönlümüz ve yaşımız gecmeden ortaya cıkar kızlar cok canım yanıyor cok eşimlede aramız kötü kavga ettik biraz önce annesinin yanında bana bagırıp sacımı cekti cok zoruma gittti aceba bi evladım olsaydı bu kadar agır olmazmıydı eşlerimiz yanında daha kıymetli olurduk sorunun onlarda olmasına ragmen bi bebegin olması bizi ne kadar yükseltecek demekki sorun bizde olsa kapı dışarı edilirdik heralde gercekten cevremde herkes anlayışsız ve herkesin bebegi var teselli olacak kimse yok offffffffffffffffffffff
merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür ev temizliğinden fırsat bulupta giremedim geçmişte neler oldu bilmiyorum sayfada ilerlemiş biri bana özet geçse keske çok yorgunummmm
belgincim hosgeldin
nasilsin bittimi temizlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?