Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bacılar malum bizim için son kapı kök hücre şöyle bakim dedim inşallah en kısa sürede olumlu sonuçlar alınır

slm kızlar nasılsınız, UMUT OLSUN yazını yeni gördüm, iyiyim diyeyim iyi olalım, fazla giremiyorum eşim rahatsız, azoyla uğraşırken bide şimdi başımıza migren çıktı, 1haftadır ne gecemiz gece ne gündüzümüz gündüz mahvolduk yaaa, tabi biz migren oldunu bilmiyoduk, eşimin dişleri rahatsızdı kanal tedavisi görüyodu o baş ağrısı yapıyo zannediyoduk, ama adam başını duvarlara vurmaya başlayınca soluğu acilde aldık ve nihayetinde migrenle tanıştık, ve şunu bikez daha anladımki kızlar tamam çocuğumuz yok ama herşeyin başı SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK ve ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin......

gecmis olsun canim migren cok kotu bir agri kac yildir bende cekiyorum allah dusmanima vermesin oyle agri bende her migren basladiginda acillik oluyorum burda yuksek dozda hap veriyorlar ama turkiyede igne vuruyorlar serum takiyorlar oda daha iyi kisa zamnda geciriyor allah bol sifalar versin canim ..size ne gibi bi tedavi uyguladilar hangi ilaclari verdiler

gamzesezer üzülme canim. bu senin degil onlarin ayibi. Evet olmuyor. bu konuda bana nasil yardimci olabilirsin diye sor hic sok olma. soyleyecegi yardim yollarindan sen zaten muhtemelen coktan gecmis olacaksin. cok zor allah kimseye vermesin de konuyu kapat. yayici arkadasina sitemlerini belirtmeyi de unutma.

gamzecigim üzülme canim cocugumuzun olmamasi ayip bisey degilki
insallah bizimde olacak üzülme kim ne derse desin

CANIM beni ne kadar mutlu ettin bilemesin çoooooooook sevindin bu habere tşk. bizimde son çare kök hücre dediler allahım büyüktür bize de çare verir elbet......hihoyyyt

DEMMı VE ÇıÇEKcim sağlun kızlar.çok üzüldüm ağladım ama şimdi rahatladım.eşimde sorun olduğunu kök hücre beklediğimizi bile sylemiş.beni asıl üzen bu oldu.bu kadr ayrıntıya ne gerek vardı.walla benm umrumda değil ama biliyosunuz sorun erkekte olunca daha hassas oluyo konu.sylemedm ona bide buna üzülmesin diye.allahım bizede nasip etsin inşallah da daha fazla boynumuz bükük kalmasın(

amin canim insallah
canim bosver öyle arkadasa ne deyim olmaz olsun sinir oldum
söylememmesi gerekirdi ama iste isleri gücleri dedikodu

saolasın cicek iyi deyim iyi olayım eryasu eşine cok gecmiş olsun zamancım bu cok güzel bi haber umarım gönlümüz ve yaşımız gecmeden ortaya cıkar kızlar cok canım yanıyor cok eşimlede aramız kötü kavga ettik biraz önce annesinin yanında bana bagırıp sacımı cekti cok zoruma gittti aceba bi evladım olsaydı bu kadar agır olmazmıydı eşlerimiz yanında daha kıymetli olurduk sorunun onlarda olmasına ragmen bi bebegin olması bizi ne kadar yükseltecek demekki sorun bizde olsa kapı dışarı edilirdik heralde gercekten cevremde herkes anlayışsız ve herkesin bebegi var teselli olacak kimse yok offffffffffffffffffffff

üzülme canim insallah bir gün bizde feeraha cikacagiz

eflatun a iki soru sormuşlar 1. insanoglunun sizi en şaşırtan 2 davranışı nedir? eflatun tek tek sıralamış cocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. ne varki cocukluklarını özlerler.para kazanmak için saglıklarını yitirirler ama saglıklarını geri almak için de para öderler.yarınlarından endişe ederken bugünüde unuturlar.sonucta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar.hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.ancak hiç yaşamamış gibi ölürler. sıra gelmiş 2. soruya (peki sen ne öneriyosun? bilge yine sıralamış kimseye kendinizi (sevdirmeye)kalkmayın! yapılması gereken tek şey sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır. ÖNEMLı OLAN HAYATTA EN COK ŞEY E SAHıP OLMAK DEGıL EN AZ ŞEYE ıHTıYAC DUYMAMAKTIR. NE GÜZEL DEMıŞ ÖYLE DEıĞıLMı adam

merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür ev temizliğinden fırsat bulupta giremedim geçmişte neler oldu bilmiyorum sayfada ilerlemiş biri bana özet geçse keske çok yorgunummmm

merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür ev temizliğinden fırsat bulupta giremedim geçmişte neler oldu bilmiyorum sayfada ilerlemiş biri bana özet geçse keske çok yorgunummmm

belgincim hosgeldin
nasilsin bittimi temizlik?

nasılsınız bacılar ben evde yanlızım bugün herif yok ankarada canım sıkılıyor yanlızken insan dahada bi koyuyor evlatsızlık
konuşacak birileri olsa
umutolsun canım eşin sacını çekmesi çok acı ama şunu unutma daha bebiş yokken sana böyle davranan adam bebiş olunca ne yapar benim herifte ailesine düşer eder ama Allah var hiç böyle bişey yapmadı ya nebilim bana çok agır geldi yazdıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…