Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet zamancim gün gectikce ve yanlizken cok koyuyor insanin cocugunun olmamasi
allah yardimcimiz olsun sabir versin bizlere

zamancım sen benim arkadasım olarak sana bile agır gelmiş gercekten banada agır geliyo dedigin dogru cocuk olunca kıymetli olacagımı düşünüyorumda sanırsam o dogurana kadar olur sonrasında bizimle işşleri bitmiş olucak nasıl olsa

kızlr yanlızklık zor Rabbim çok bekletneden bebeişlerimizi inşallah verir hadi hepinize hayırlı geceler

çok sağol arkadaşım, eşimede acile götürünce serumun içine ağrı kesici iğne katıp serum verdiler, ayrıca sürekli kullanması için, xamate maximus bide migrex verdiler, xamate yi sürekli kullancak migrenin ilerlememesi için, migrexi çok ağrısı olduğunda kullanıcak, maxsimusuda hafif ağrılarda kullanıcak, ALLAH seninde şifanı versin canım...

ERYASU aynı illet var bende de dün fena tuttu yine. Kadınlarda erken yaşlarda başlıyor mesela benim 11yaşında başladı ve migrenin çok ağır bir çeşidi. Yani düşün 16 senedir çekiyorum( Zamanla alışıyorsun erkeklerde 30'lu yaşlara doğru başlıyor allah şifa versin hepimize üzüntü tetikliyor bir de ama diyeceksin ki Gel de Üzülme !!

Yalnız biberiye çok iyi geliyor başlayacağını anladığı zaman (yeniyse hemen anlayamaz ama sonra anlamaya başlar) biberiye demleiçsin birazını da şakaklarına sürsün ilaçlarını da içsin tabii o zaman biraz daha hafif atlatır. Zor bişey değil ama faydası var.

selam kızlar...........

umutolsun senin için çok üzüldüm canım eşinin sana böyle davranması çok yanlış bilhassada ailesinin yanında yapması dahada kötü seni hem ezmiş hemde ezdirmiş oluyo ........ama oda senin gibi 1 ay içinde çok zor günler geçirdi bilhassada sorun kendinde olduğu için daha zor geçmiştir belkide sana üzüntüsünü ezikliğini belli etmemek ,için dahada zorlamıştır kendini tabi buda psikolojisini etkileşmiştir sonunda hıncını ailesinden yada çevresinden çıkartamadığı için sana patlamıştır.......üzülme canım kendinide fazla yıpratma yıprattırma bu günlerde geçer fazla küsde kalmayın bu aranızı dahada açar herşey biz insanlar için bakalım daha neler görüp yaşayacağız karı koca arasında olur böyle şeyler aynı yaşlı çocuk tembih eden karılar gibi konuştum demii ........

zamancım bu kök hücre olayı bana pek ümit verici gibi gelmiyo açıkçası ama bellide olmaz demii.....

gamzecim öyle dengesiz insanlar için kendini üzmeye değmez canım senin arkadaşın sizin sorunu herkese yaymış benim kaynanada sorunun bende olduğunu üstüne üstlük oğluna yeni gelin alacağını söylemiş kalabalık toplumun içinde halbuki biliyo sorunun oğlunda olduğunu ama halen yediremiyo kendine yamuk karı inanırmısın kı.....dan dinledim aldırış bile etmedim milletin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyo tınmıyorum cevaplarını alıp susuyolar kendimi kimseye ezdirmem milleti üstüme güldürmem kim olursa olsun sende böyle ol canım zaten bizim sorunumuz bize yeterince ağır geliyo bide millete kemiğimi geveletmem senin için demesi kolay deme zaman herşeye alıştırıyo insanı yoğurup olgunlaştırıyo ........

eryasu geçmiş olsun canım allah şifasını versin inşallah.....

bende iyi olmaya çalışıyorum yorgunum agrasifim ama bu günlerde geçer allah sağlık sıhhat versin yeter yarın kontrol var dr gideceğiz bakalım ne diyecek eğer dikişler alınırsa pansuman olayıda biterse evine götüreceğiz kayınbabamı burda kalmayacak evimi özledim diyo bugün 16 gün olmuş zaman ne çabuk geçti dicem ama benim için sancılıydı ilk günler geçti gitti işte herşey yarın belli olacak olsada gerçi yine ben gideceğim bakmaya gelen gidenle ilgilenmeye en az 1 hafta kalırım gene kendi evimde istediğimi yapıyodum orda rahat olamam neyse kendinize iyi bakın fırsat buldukça girerim nete

Merhaba kizlar.
Artik eskisi gibi giremiyorum. Iki aydir ise basladim bir aydir evimdeyim ve internet baglantim yok.
Ama sizleri hep okumaya çalisiyorum.
Öglen pozunda is yerinde firsat buldukça giriyorum.
Bana gelince, dün merkeze gittik esimin ameliyattindan sonra ilk gün görüstÜk biyolojist ve jinekologla.
Esimde 400 000 yakin sperm bulunmus kaliteleri normal sinirda dediler ne çok iyi ne kötÜ.
Allahin izniyle agustos'ta adetimin ilk gününde basliyoruz tedaviye ignelerimin reçetesini verdiler çok heyecanlandim aslinda kolay gibi geliyor ama prosedür zor olabiliyormus hayirlisi olsun diyelim.
Ben temmuz'da baslamayi düsünüyorduk fakat agustos'ta merkez kapaliymis o yüzden agustos'ta baslayip eylÜl'de bir sorun çikmazsa transfer gerçeklesicek.
Kizlar bize bol bol dua edin.

HARZEM geçmiş olsun allah şifa versin sana da kolaylık versin sabır canım çok büyük sevap olsun allah görüyor ....

ESPOıR canım hayırlısı olsun... eşinde bayağı sperm bulmuşlar maaşallah darısı başımıza :))) peki tıkanıklıktan söz etti mi?

ESPOİR canım hayırlısı olsun... eşinde bayağı sperm bulmuşlar maaşallah darısı başımıza :))) peki tıkanıklıktan söz etti mi?

sagol canim ama çok iyi kalitede degil sinirda dedi biyolojist.
Esim ameliyat oldugunda eden doktora sordum sebeb ne diye azosperminin tikaniklik mi var sordugumda hayir dedi hiç tikaniklik yok bir yerde anormalik var ama kendisi bile anlamadi tabii en Önemlisi sperm bulunmasiydi.
Allaha sükür bunuda atlatik. Hayirlisiyla tedavimizde olsa.

selam melishh
nasilsin ?

slm canım iyiyim sen nasılsın?şimdi senin yazdıklarını okuyodum.çok sevindim canım birsürü bulunmuş.acaba damar genişlemesi varikosel filanmı varda çıkmıyo spermler.bukadar çok olupda çıkmaması tuhaf.inşallah allah yüzünüzü güldürür canım.

bizde anayamadik belki tikaniklik vardir yada yoktur ama spermler bir türlÜ çikmiyor.
Varikoselden hiç bahsedilmedi o kadar doktora gittik hepsi normal demisti.
insallah arkadasim yüzümüz güler.
Darisi hepimizin basina.

bizde anayamadik belki tikaniklik vardir yada yoktur ama spermler bir türlÜ çikmiyor.
Varikoselden hiç bahsedilmedi o kadar doktora gittik hepsi normal demisti.
insallah arkadasim yüzümüz güler.
Darisi hepimizin basina.

amin canım inşallah.senin operasyon tarihinde değişiklik varmı 15 iydi sanırım bu ayın.

allah allah çıkamıyorlar demek ki... İnşallah bizimde öyledir. Çok karmaşık bir yapı allah ım hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin. Biz de ekim de düşünüyoruz temmuz du erteledik biz de hayırlısı allahtan :)

hayirlisi olsun insallah iyi geçer
sakin korkma zanettigimiz gibi zor ameliyat degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…