sagol canı yorgunum bitti sayılır çoğu bitti şükür ama bende bittim yani sen nasılsın..
nasılsınız bacılar ben evde yanlızım bugün herif yok ankarada canım sıkılıyor yanlızken insan dahada bi koyuyor evlatsızlık
konuşacak birileri olsa
umutolsun canım eşin sacını çekmesi çok acı ama şunu unutma daha bebiş yokken sana böyle davranan adam bebiş olunca ne yapar benim herifte ailesine düşer eder ama Allah var hiç böyle bişey yapmadı ya nebilim bana çok agır geldi yazdıkların
gecmis olsun canim migren cok kotu bir agri kac yildir bende cekiyorum allah dusmanima vermesin oyle agri bende her migren basladiginda acillik oluyorum burda yuksek dozda hap veriyorlar ama turkiyede igne vuruyorlar serum takiyorlar oda daha iyi kisa zamnda geciriyor allah bol sifalar versin canim ..size ne gibi bi tedavi uyguladilar hangi ilaclari verdiler
ESPOİR canım hayırlısı olsun... eşinde bayağı sperm bulmuşlar maaşallah darısı başımıza :))) peki tıkanıklıktan söz etti mi?
selam melishh
nasilsin ?
slm canım iyiyim sen nasılsın?şimdi senin yazdıklarını okuyodum.çok sevindim canım birsürü bulunmuş.acaba damar genişlemesi varikosel filanmı varda çıkmıyo spermler.bukadar çok olupda çıkmaması tuhaf.inşallah allah yüzünüzü güldürür canım.
bizde anayamadik belki tikaniklik vardir yada yoktur ama spermler bir türlÜ çikmiyor.
Varikoselden hiç bahsedilmedi o kadar doktora gittik hepsi normal demisti.
insallah arkadasim yüzümüz güler.
Darisi hepimizin basina.
sagol canim ama çok iyi kalitede degil sinirda dedi biyolojist.
Esim ameliyat oldugunda eden doktora sordum sebeb ne diye azosperminin tikaniklik mi var sordugumda hayir dedi hiç tikaniklik yok bir yerde anormalik var ama kendisi bile anlamadi tabii en Önemlisi sperm bulunmasiydi.
Allaha sükür bunuda atlatik. Hayirlisiyla tedavimizde olsa.
merhaba kızlar
sayes nbr canım görüşemedik uzun zamandır?
amin canım inşallah.senin operasyon tarihinde değişiklik varmı 15 iydi sanırım bu ayın.
allah allah çıkamıyorlar demek ki... İnşallah bizimde öyledir. Çok karmaşık bir yapı allah ım hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin. Biz de ekim de düşünüyoruz temmuz du erteledik biz de hayırlısı allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?