Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben inanıyorum olumsuz hiçbir şey aklıma getirmiyorum sonuna kadar allah bize savaşma gücü versin bu illetle hepimizi de kurtarsın inşallah maneviyatı da güçlü tutmak lazım :Saruboceq:

iyi akşamlar sayes bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım 3ay düzenli kullandık bugünde nohut kürüne başladım senin yazıda tam üstüne oldu inşl şifa olur ay sonunda test yaptırmayı düşünüyoruz umarım herşey yolunda gider

ben inanıyorum olumsuz hiçbir şey aklıma getirmiyorum sonuna kadar allah bize savaşma gücü versin bu illetle hepimizi de kurtarsın inşallah maneviyatı da güçlü tutmak lazım :Saruboceq:

bende bu konuda o kadar pozitifim ki çok inanıyorum sper çıkacağına yada bulunacağına bide araştırdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bilgileniyorum

sizinde hormonlar düşüktü allah çeşit çeşit dert vermiş bize de bu çıkmış ne yapalım. Kimisi kürtaj masasına yatar allah ta bize böyle aratır... Ama bunlar imtihan hep, her zaman derdim allah bana çocuk aldırmak gibi bir günah sormasın göstermesin diye dualarım kabul olmuş haberim yok :)

bende bu konuda o kadar pozitifim ki çok inanıyorum sper çıkacağına yada bulunacağına bide araştırdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bilgileniyorum

inan canım ben de çok inanıyorum gelicez üstesinden hepimiz inşallah ben zaten prof oldum :)) Eşim de bir yandan araştırmaya başladı eskiden ilgisizdi tedavi yaklaştıkça o da moda girdi :))

arkadaşlar nohut kürü sabah tok karnına öğlende yemekten sonra ya eşim akşam işten gelince içse olmazmıya saat 7gibi evde oluyo

Yine dua edip yatıcam allah'ın izniyle olacak; allah hiç kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla terbiye etmesin!! Amin!

arkadaşlar nohut kürü sabah tok karnına öğlende yemekten sonra ya eşim akşam işten gelince içse olmazmıya saat 7gibi evde oluyo

vallahi canım ben başlayacağım zaman yapıcam akşamdan doldurucam pet şişeye sabah kahvaltıdan önce yarısını iç dicem yarısını da yemekten sonra iç dicem öyle yazıyor tarifnde zaten akşam eve gelince de yiyip içiyor

bende senin dediğini demiştim yanında götür içersin öğlen diye kabul etmedi dedğin gibi akşamda bi sürü şey yiyo garibim şimdi yatıyo badem ceviz vs yedirdim uykunun arasında kalkınca hiç hatırlamaz

Yine dua edip yatıcam allah'ın izniyle olacak; allah hiç kimseyi evlat hasretiyle ve acısıyla terbiye etmesin!! Amin!

amin canım çok zormuş çok uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ama insan başına gelince anlıyo önceden başıma gelmez sanırdım

aynen hem de ne zor ama allah sabrını veriyor :) yuvalarımızın huzurunu bozmasın rabbim daha büyük dertler vermesin...

ah canım biz temmuz düşünüyorduk acayip hızlanmıştık kuruyemiş o bu sonra ekim e erteledik. Biraz yavaşladık ama yine başlıcaz :))

amin arkadaşım ama biz bunu öğrendikten sonra daha çok birbirimize kenetlendik daha 5. ayımızda öğrendik ama birbirimize zehir etmedik hem biz pozitif olduk hemde doktorlar olumlu konuştu çok şükürki

başla başla yesin heem sevilmeyecek bişede değil bizimde ilaç tedavimiz ağustos sonunda ona göre tekrar test yaptıracaz artık doktor ne derse

canım eşim hipo hastası ya bizim tedaviyle normal yoldan çocuk sahibi olma şansımız varmı bi bilgin varmı hipo sebebimiz eşimin 15 yaşında hipofiz beiz tümöründen ameliyat olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…