Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar yarın saat 11.00 de Beyaz tv de Recai Pabuçcu / Emre Pabuçcu / Ahmet Hakan Haliloğlu / Kaan Aydos / Semra Sertyel Rosiyi konuşacaklarmış Bilginiz olsun...

Evet biz tedavi olmadan ameliyat olduk malesef ki eşim öyle istediği için. Kesinlikle ameliyat olmadan gidenler daha iyi daha çabuk sonuç alıyolar inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Rabbim bu mucizeyi hepimize nasip etsin

Evet biz tedavi olmadan ameliyat olduk malesef ki eşim öyle istediği için. Kesinlikle ameliyat olmadan gidenler daha iyi daha çabuk sonuç alıyolar inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Çok teşekkürler amin inşallah cabuk sonuc alırız buradaki herkesin dilerm rabbimden sıkıntıları tez zamanda çözülür

Günaydin bende burda eskilerdenim bayagi oldu girmiyeli. 10 senelik evliyim 12 tüp bebek denememiz oldu 2 haric hepsi olumsuz. 1 inde kalbi atmadi 2 dede oldu simdi 6 yasinda bir kizim var. Esim kücükken inmemis testisi var bide atesli hastalik gecirdi suanda Esim cok kötü kendini hic iyi hisetmiyor tedavilerden dolayi kilo aldi ignelerden. Ikinci bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor simdi celaleddin peruda randevu alicaz mayisda hayirlisiyla gitmeyi düsünüyoruz. Allah büyüktür elbet sesimizi duyar insallah

Cnm peki hormonlarında sıkıntı var mı? Bizim fsh yüksek testesteron düşük o yüzden sordum.

Herkese merhaba ve iyi geceler. Bizim sorunumuz sertoli cell only. Celalettin Peru'da tedavideyiz. Tedavi iyi de gidiyor ama benim içim çok sıkılıyor. Başımızdan olumsuz bir mikrotese geçti ve doktor eşimle beni aynı zamanda hazırladı.Önce eşimde sperm bulup sonra beni hazırlamaları gerekiyordu. İlaçlar, iğneler bende aşırı şişkinlik ve kilo yaptı. İnsilün direnci ve pko olduğu için de hala kiloları verebilmiş değilim.Üstelik son derece düzenli olan regl dönemim alt üst oldu. Bu durumda ödem ve kilo yaptı.
Bu yüzden tekrar istemiyorum tüp bebek tedavisi.
Bu aralar çok bebek hasreti çekiyorum.Annemle babamı erken kaybettim. Üstüne bu durumu kabul etmek çok zor oldu benim için. Hayatımıza güneş gibi doğacak bebeğimiz. Ama neden hala gelmiyor?Annem ve babam hayatta olmadığı için bu durumla başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Bebekli bir aile görünce içim titriyor. Şuan bebeğim olsa onunla neler yapardım diye düşünüp hayal ederken buluyorum kendimi bu ara. Çok çok zor ne desem ki Allah hepimizin gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin ve evlat sahibi olmak için çırpınan herkesin kucağını en hayırlı zamanda doldursun inşallah.

Aminn canım Hayat güzel herşeye ragmen böyle moralini bozuk eşinide kendinide üzme bence Rabbim bir gün bizede yasatacak o güzel duyguyu ben biliyorum. Yumurtan toplanmışmıydı o süreçte soğan kürü felan yap istersen birde hacamat sülük vücut için çok iyi geliyo onları dene faydasını mutlaka görürsün

Merhaba canım, mesajıma cevap yazdığın için teşekkür ederim öncelikle. Eşim yanımda yoktu. Ona yansıtmıyorum genellikle üzüldüğümde. Bu aralar ruh halim pek iyi değil, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ben de. 16 yumurta toplandı ben doktorun yanına gittiğimde henüz anestezi in etkisi geçmemişti. Kafam pek yerinde değildi. Doktor dondurulmuş yumurtalarla gebelik oluşacağına inanmıyor. O yüzden benm yanımda hiç bana sormadan laboratuvar'ı arayıp yumurtalarını çöpe attırdı. Onca sıkıntı boşa gitti yani. Hastanın söz hakkı hiç yok yani.
Hacamat geçen ay yaptırdım. Bu ay 2. Kez yaptıracağım. Faydası olacağına inanıyorum. Sülükten çok tiksiniyorum o yüzden yaptıramıyorum. Burada bir arkadaş bal, çörekotu ve tarçın deneyip hamile kalmıştı. Onu da deneyeceğim inşallah faydası olur.Allah hepimizin yüreğinden geçen duayı hakkımızda hayırlı etsin inşallah.

Canım sülüğü bir kez daha düşün hatta eşinde yaptırsın mutlaka testere dişli aslan pençesi çayı da iç bendede var pko ama benimd adetlerim düzenli..sanırım tüp bebek süreci için gerçekten iyi bi merkezle görüşmek lazım bu tarz sıkıntılar yaşamamak için inşallah tedavimiz güzel gderde o süreçlerdede konusuyo oluruz

Siz nerde yaptiniz tedavinizi

Sülüğü yaptırmaya cesaret edemiyorum canım hacamat yaptırıyorum ama. Önerdiğin çayı da deneyeceğim. Teşekkür ederim. İlk tedavimiz kötü sonuçlanmıştı ama bu sefer herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Burada gelişmeleri paylaşıyorum zaten. İyi bir tüp bebek merkezine, doktora denk gelmek çok önemli gerçekten.
Siz nerde yaptiniz tedavinizi
Başkent Hastanesi Hulusi Bülent zeyneloğlu'nda.

Benimde eşim tese olmadan önce beni hazırladılar ama benden yumurta falan toplanmadı o şişkinlik kilo mahvetti beni şimdi verdim ama o zaman balon gibi hissediyordum kendimi. Tedaviden sonra ki adetimi hatırlamak bile istemiyorum kesintisiz 5 saat sürmüştü ağrım feci bi şekilde.. Rabbim den gelen herşeye razıyız buda bizim imtihanımız sonu güzel olsun inş hepimizin kucağı meleklerle dolsun

Eşimle bana eş zamanlı işlem yaptılar. İlk sefer, insan tecrübesiz oluyor. Başımızda bir yol gösteren de olmadı. Sırf para için, birçok doktor bu işi ticarete dökmüş durumda, sömürdüler bizim sağlığımız bizim umutlarımız. Maddi, manevi çok yıprandık çok zor günler geçirdik. Allah kimseye yaşatmasın. Ama şimdi Mesa'dan umutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…