Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Patolojiye gondersenz iyi olurdu cunku johsen skoru kac belli olurdu kök hucrenin varligini görurdunz Inbihin b ve detayli sperm testi yaptrdinzmi hic ?
Yaptılar onları da iste sonuçlar doktorda o yüzden değerler nedir bilmiyorum. Sen baya bilgilisin valla bütün konuya hakimsin. Ben pek bisey bilmiyorum testlerle alakalı. tedavi sureciniz baya oldu sanırım

Yaptılar onları da iste sonuçlar doktorda o yüzden değerler nedir bilmiyorum. Sen baya bilgilisin valla bütün konuya hakimsin. Ben pek bisey bilmiyorum testlerle alakalı. tedavi sureciniz baya oldu sanırım
3 senedir arastiryorum hep bakmadigim makale site kalmadı ama tedavi yeni oldu baslayalı ama malesef esimde kök hücre dahi yok

Peki doktorlar umut veriyor mu? Kulandığınız ilaclar vs fayda edermiymis acaba?
Bizim gibi hastalrinin cocugu olanlar var 3 ay da 1 kontrolle gidilyor bizde yeni basladigimiz icin ilerleme olup olmadigini bilmyrm daha ama hocanin 3 tane hastasi spermin öncül hücreleriyle yani elegon spermatidlerle rosi teknigiyle hamile kaldilar olgun spermi olmayanlar icin cok iyi yöntem insallah normal cikıs olurda gerek kalmaz

Insallah ya allah hepimizin yardımcısı olsun mübarek güleri yüzü suyu hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin.

Peki bu inhibin b testi varmış bu test ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş doğru mu acaba?

merhaba bizde bugün genetik test yaptırdık ama 1 ay sonra belli olacak denildi.sizinkide bu kadar uzun sürdü mü acaba?
Canım kendinde yaptın mı biz eşimle ikimiz yaptık geçen sene araştırma hastanesinde 1 1 buçuk ay sonra sonuç çıkar dediler 20.gün aradilar sonuç çıktı gelin alın dediler sanırım hastane yoğunluğuna bağlı olabilir çünkü kimisinin 2 ile.3 ay sonra çıkmış sonucu inşallah sonuç güzel çıksın da zaten beklemeye alıştık

hayır doktor sadece eşimden istedi.siz neden kendinizde yaptırdınız

Hanımlar Merhabalar aranızda yeniyim öncelikle herkese acil şifalar diliyorum. Rabbim bu mübarek günlerde yüzümüze gülsün inşallah bize doktorumuz prolaktin değerinin yüksek olduğunu bu sebeple fsh ve lh ında etkilenebileceğini söyledi. Bu sebeple ilaç verdi yaklasık bir bucuk ay sürecek dedi. Çok şükür hipofiz mr ında da bir şey cıkmadı. Bizim prolaktin 23 çok yüksek değil ama fsh yüksek o da 18. Emre Bakırcıoğluna mail attığımda prolaktine bağlı olduğunu düşünmediğini yazdı ve çok üzüldüm ama kendi doktorumuz bu konuda daha iyimserdi. Erkekte Prolaktin yüksekliği sebebi ile tedavi görenler var mı aranızda?Ben yazılanları elimden geldiğince okumaya çalıştım ama prolaktin yüksekliği ile ilgili bir yazıya çok rastlamadım. Sizin hormon değerleriniz neler öğrenebilir miyim?

Merhaba eslerimiz ayni durumda. Cocuklukta inmemis testise bagli azosperm eşim. Celalettin peruyu cok arastirdim ve ben ona inanmiyorum. Emre bakircioglunda tedaviye başladık. Ona guveniyoruz

Merhaba eslerimiz ayni durumda. Cocuklukta inmemis testise bagli azosperm eşim. Celalettin peruyu cok arastirdim ve ben ona inanmiyorum. Emre bakircioglunda tedaviye başladık. Ona guveniyoruz
Bence celelattin hoca iyi bi doktor kimin çocugu olup olmucaginı allahtan başka kimse bilemez doktorlar ancak vesile olabilir emre bakircioglununda gebe bıraktigi hastasi vardir celelattin hocaninda var eger para falansa emin olun bütün doktor buna önem veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…