Yaptılar onları da iste sonuçlar doktorda o yüzden değerler nedir bilmiyorum. Sen baya bilgilisin valla bütün konuya hakimsin. Ben pek bisey bilmiyorum testlerle alakalı. tedavi sureciniz baya oldu sanırımPatolojiye gondersenz iyi olurdu cunku johsen skoru kac belli olurdu kök hucrenin varligini görurdunz Inbihin b ve detayli sperm testi yaptrdinzmi hic ?
3 senedir arastiryorum hep bakmadigim makale site kalmadı ama tedavi yeni oldu baslayalı ama malesef esimde kök hücre dahi yokYaptılar onları da iste sonuçlar doktorda o yüzden değerler nedir bilmiyorum. Sen baya bilgilisin valla bütün konuya hakimsin. Ben pek bisey bilmiyorum testlerle alakalı. tedavi sureciniz baya oldu sanırım
Peki doktorlar umut veriyor mu? Kulandığınız ilaclar vs fayda edermiymis acaba?3 senedir arastiryorum hep bakmadigim makale site kalmadı ama tedavi yeni oldu baslayalı ama malesef esimde kök hücre dahi yok
Bizim gibi hastalrinin cocugu olanlar var 3 ay da 1 kontrolle gidilyor bizde yeni basladigimiz icin ilerleme olup olmadigini bilmyrm daha ama hocanin 3 tane hastasi spermin öncül hücreleriyle yani elegon spermatidlerle rosi teknigiyle hamile kaldilar olgun spermi olmayanlar icin cok iyi yöntem insallah normal cikıs olurda gerek kalmazPeki doktorlar umut veriyor mu? Kulandığınız ilaclar vs fayda edermiymis acaba?
Insallah ya allah hepimizin yardımcısı olsun mübarek güleri yüzü suyu hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin.Bizim gibi hastalrinin cocugu olanlar var 3 ay da 1 kontrolle gidilyor bizde yeni basladigimiz icin ilerleme olup olmadigini bilmyrm daha ama hocanin 3 tane hastasi spermin öncül hücreleriyle yani elegon spermatidlerle rosi teknigiyle hamile kaldilar olgun spermi olmayanlar icin cok iyi yöntem insallah normal cikıs olurda gerek kalmaz
Peki bu inhibin b testi varmış bu test ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş doğru mu acaba?Bizim gibi hastalrinin cocugu olanlar var 3 ay da 1 kontrolle gidilyor bizde yeni basladigimiz icin ilerleme olup olmadigini bilmyrm daha ama hocanin 3 tane hastasi spermin öncül hücreleriyle yani elegon spermatidlerle rosi teknigiyle hamile kaldilar olgun spermi olmayanlar icin cok iyi yöntem insallah normal cikıs olurda gerek kalmaz
Amin insallah cümlemizinInsallah ya allah hepimizin yardımcısı olsun mübarek güleri yüzü suyu hurmetine rabbim dualarimizi kabul etsin.
Aynen dogru ama bazi doktorlada cok onemli olmadigini soyluyorlar herkez birsey diyor yaniPeki bu inhibin b testi varmış bu test ameliyat öncesi sprem olup olmadığına dair bilgi veriyormuş doğru mu acaba?
Cnm çok teşekkür ederim cevabın için allah razı olsunAynen dogru ama bazi doktorlada cok onemli olmadigini soyluyorlar herkez birsey diyor yani
merhaba bizde bugün genetik test yaptırdık ama 1 ay sonra belli olacak denildi.sizinkide bu kadar uzun sürdü mü acaba?Genetik test yaptirdinzmi ?
Cnm genetik test dediğiniz bu xy diye bir şey mi?merhaba bizde bugün genetik test yaptırdık ama 1 ay sonra belli olacak denildi.sizinkide bu kadar uzun sürdü mü acaba?
evet dna yapısına bakılacak kan alınarak bakılıyorCnm genetik test dediğiniz bu xy diye bir şey mi?
Merhaba Bence gayet iyi 3 aya çikaran yerler bile var benim 1 bcuk ayda cıktımerhaba bizde bugün genetik test yaptırdık ama 1 ay sonra belli olacak denildi.sizinkide bu kadar uzun sürdü mü acaba?
Sendende razı olsn ne demek birbirimize yardim edicez bu yoldaCnm çok teşekkür ederim cevabın için allah razı olsun
Canım kendinde yaptın mı biz eşimle ikimiz yaptık geçen sene araştırma hastanesinde 1 1 buçuk ay sonra sonuç çıkar dediler 20.gün aradilar sonuç çıktı gelin alın dediler sanırım hastane yoğunluğuna bağlı olabilir çünkü kimisinin 2 ile.3 ay sonra çıkmış sonucu inşallah sonuç güzel çıksın da zaten beklemeye alıştıkmerhaba bizde bugün genetik test yaptırdık ama 1 ay sonra belli olacak denildi.sizinkide bu kadar uzun sürdü mü acaba?
hayır doktor sadece eşimden istedi.siz neden kendinizde yaptırdınızCanım kendinde yaptın mı biz eşimle ikimiz yaptık geçen sene araştırma hastanesinde 1 1 buçuk ay sonra sonuç çıkar dediler 20.gün aradilar sonuç çıktı gelin alın dediler sanırım hastane yoğunluğuna bağlı olabilir çünkü kimisinin 2 ile.3 ay sonra çıkmış sonucu inşallah sonuç güzel çıksın da zaten beklemeye alıştık
Başarısız 3 tüp bebek demememiz vardı 4.denemeden önce Dr. İstedi çoğu yerde çiftin ikisinden isteniyorhayır doktor sadece eşimden istedi.siz neden kendinizde yaptırdınız
Merhaba eslerimiz ayni durumda. Cocuklukta inmemis testise bagli azosperm eşim. Celalettin peruyu cok arastirdim ve ben ona inanmiyorum. Emre bakircioglunda tedaviye başladık. Ona guveniyoruzMerhabalar.
Benim de bir sorum olacak konu ile ilgili. Bir süredir eşimde çocuklukta geçirdiği (5-6 yaşlarında) inmemiş testis ameliyatına bağlı azospermden dolayı tedavi oluyoruz. Egecan şerefoğluna gittik ve önce ilaç tedavisine başlattı. 3-4 aydır ilaçları kullanıyor eşim, yenilenen sperm testinde olgun sperm hücresine rastlanmadı. Sperm bulunamazsa micro tese ameliyatı önermişti doktor ama bu aşamada hemen ameliyat denenmeli mi yoksa başka doktorlarda ilaç tedavisi mi bilemiyoruz. Celalettin Peruda çocuklukta geçirilen bu ameliyata bağlı olarak ilaç tedavisi görüp de başarıya ulaşan var mı aranızda? Azospermide başarılı tedavileri varmış doktorun ama bu teşhisteki başarı oranlarını merak ediyorum. Teseden önce acaba onu mu denesek?
Bence celelattin hoca iyi bi doktor kimin çocugu olup olmucaginı allahtan başka kimse bilemez doktorlar ancak vesile olabilir emre bakircioglununda gebe bıraktigi hastasi vardir celelattin hocaninda var eger para falansa emin olun bütün doktor buna önem veriyorMerhaba eslerimiz ayni durumda. Cocuklukta inmemis testise bagli azosperm eşim. Celalettin peruyu cok arastirdim ve ben ona inanmiyorum. Emre bakircioglunda tedaviye başladık. Ona guveniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?