Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşim ameliyata çok karşı duruyor.Umarım bir gün bizimde yüzümüz güler.kaç yıllık bir süreç geçirdiniz
Merhaba canm rabbim herkese sabırlar versin bir an önce hayırla evlatlar nasip etsin. Emre beye mi gttniz. Diğer arkadslarm gibi bende hemen tese olmayın derim bizde 1 bucuk yıllık evliyiz cok acele ettik emre bakırcıoglunda mikro tese amlytı olduk ama sonuc olumsuz ama emre bey ilgili alakalı amelyatmızda hiç bir sorun yasamak o yönden iyi bir doktor. Ama gene de işten Bi tedavi alın neye göre azosperm oldugu arastırıksın tedaviniz de o yönde arastrrsnız . Rabbim yolunuzu acık etsin. En son care mikro tese olun .derim

genetik test yaptırmamız lazım hiç bi yerde yazmıyor.istanbulda nereye yaptırabilirim bu testi bilen var mı lütfen

genetik test yaptırmamız lazım hiç bi yerde yazmıyor.istanbulda nereye yaptırabilirim bu testi bilen var mı lütfen
Canm vardır istanbulda illaki ama nrrde onu bilmiyorum ben bilen arkadaşlar vardır muhakkak ben İzmir de yaptrmıstım bian önce yaptırın sonuçlar gec cıkıyor üniversite hastaneleri bile yapıyor dıe biliyorum

Üzülerek de olsa bende katıldım aranıza. Yorumları okuyorum kimisini anlıyorum kimisini kısmen kimisini hiç.. bu da demek oluyor ki besmeleyi çekip uzun bir yola çıkıyoruz. Bir umut diyorum 2 test yaptırdık belki yanlışlık vardır ama sonra kendimi kandırdığımı anlıyorum kaç gündür buralardayım okuyorum vs vs ama şunu merak esiyorum azosperm denip de doğal yolla hamile kalma ihtimali hiç. İ yok önümüzdeki Cuma tekrar test olcak Bezmialem Muzaffer hoca var o istedi ayrıca diğer teste bakarak volüm iyi bir test de burda yatır dedi ne alaka anlamadım ne olcak böyle şu mübarek ramazan ayı Allah hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin

Genetik test yaptirdinzmi ?
Genetik test yapılmadı sanırım yada yapıldı mi bilmiyorum bütün sonuçlar doktorun elinde. Hormon testleri yapıldı degerlere bakıldı. Tıkanıklığa bağlı olmadığını söyledi doktor. Sebebi hormonlarla alakali olabilir. Küçüklükten gecirilen ateşli bir hastalık olabilir Dedi. Aslında ilk gittiğimiz doktor cok ilgilenmedi gibi geliyor bize. Çünkü hic bir tedavi uygulamadan direkt teseye aldı. Şimdi ki merkez daha ilgili en azinda ilaç tedavisi ile başladı tedavimize. Inş olumlu sonuc alırız allaj hepimizin yardımcısı olsun.

Bence siz tekrar bir genetik testi yaptirin esinin yumurtasi kücük demissinz yumurta gelimsimi yapamamasi genllikle dogustan kaynakladgi icin genetik olabilir birde fsh yuksek benim esiminde yumurtasi kuçuk fsh cok yuksek bizde genetik faktor cikti insallah sizde oyle birsy yoktur ama bence yaptrn tedavinizi ona göre uygularsinz cogu egitim araştırma hastaneleri yapiyor , Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

Bizede basta soylediler hormona baglı biz teseden sonra ögrendikki klinefelter sendromlu cıktı o yuzden bütün testleri yaptrdiginzdan emin olunki tedaviniz olumlu gitsin insallah

Peki genetik faktörlü olursa durum daha mi kötü yani tedavi daha mi zor? Birde sizin tedavi sureciniz nedir ilaç kullandiniz mi ?

Peki genetik faktörlü olursa durum daha mi kötü yani tedavi daha mi zor? Birde sizin tedavi sureciniz nedir ilaç kullandiniz mi ?
Genetik sebeblerde degisik oluyor ama dogustan gelmesi daha zor oluyor cünkü dogustan ya yumurtalik ya tetislerde sorun oluyor , genellikle zaten y kromozon midelaysonu ve 47 xxy klinefelter senduromu bakılıyor , benim esimde 47 xxy li suan celalletin hocada tedavi goruyoruz kök hucra dahi yok 1 kez tese oldu sperm bulunamadi malesef doktor zor ve uzun bir süreç olcagını söyledi

Şuan ilaç olarak ,
Bitkisel kapsüller , bitkisel macunlar , sullar , vitaminler bi takım tıbbı ilaçlar ve igne olarakta haftada 2 ovitrelle yapiyoruz

Eşimde 1 kez tese oldu bulunamadı ankara tüp bebek merkezinde olmuştu doktor yapılacak baska bisey yok dedi ama bize cok güvenilir gelmedi. Simdi ise novaarttayiz bakalim ovitrelle igne kullanıyor haftada 1 defa 6 hafta sonra gel demişti. 3 haftamız kaldı inş hayırlı sonuçlar alırız.

Detayli semen testimi yapitiyosunz patoloji sonucu nasildi

Şuan ilaç olarak ,
Bitkisel kapsüller , bitkisel macunlar , sullar , vitaminler bi takım tıbbı ilaçlar ve igne olarakta haftada 2 ovitrelle yapiyoruz
Bize bitkisel biseyler vermedi sadec e ovitrelle verdi belki bunlar bittikten sonra sürece göre baska ek seylerle devam edebilir

Detayli semen testimi yapitiyosunz patoloji sonucu nasildi
Biz patolojiye göndermedik.yani şöyle oldu teseden sonra doktor geldi yanımıza bulamadık dedi peki bundan sonra ki süreçte ne yapıcaz dedik pek bisey yok dedi ilaç tedavisi falan da hikaye dedi. Patolojiye gönderip ordan gelen sonuca göre kapatıcaz defteri ondada bisey çıkacağını sanmıyorum ısterseniz patolojiye göndermeye bilirsiniz bu siz3 kalmış dedi. Bizde sinirlendik tmm kapatalım burda dedik odememizi yaptık çıktık. Daha sonra novaarta yönlendik tavsiye uzerine bakalım artık allah büyüktür diyoruz

Patolojiye gondersenz iyi olurdu cunku johsen skoru kac belli olurdu kök hucrenin varligini görurdunz Inbihin b ve detayli sperm testi yaptrdinzmi hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…