Merhaba hanimlar
Son zamanlarda doktor tansel kaplancana gidenleriniz oldumu ?
Bize yurtidisindan sanirim cin den bi makine getirdigini ve kök hücre icin denemelere basladigini söyledi istersek gidip baslayabilecegimizi söyledi
Tabii biz kabul etmedik kesin olmayan biseyi esim üzerinde denenmesini istemedi tabi bende.
Acaba gidip doktorla konusan varmi aranizda bu yeni yöntemi ?
[/QUO Tansel kaplanca hakkinda iyi seyler duydm hep bahsettiniz sey rosi teknigi benim doktorum celaltin hoca 3 hastasi bu yöntemle hamile kaldı ama başarı oranı cok düsük suan yeni yapilmaya basladı suan ankarada 7 hamilelik elde edildi bu makine suan bir ankardada birde istanbulda var ama yayilmaya baslar esiniz kök hucreleri varmı
Merhaba. Celalettin Peru'yu çok araştırıp, ona inanmadığınızı neye dayanarak söylüyorsunuz? Açıklar mısınız? Burada onda tedavi gören çok kişi var ve biz de onun hastasıyız. Eşime sertoli cell only sendromu kondu. 2017'de ilk mikro tese sonucunda. Ben de çok araştırarak Emre bakırcıoğluna mail gönderdim ve hiç umurunda olmadık. Çünkü kendisi zor vakalarla uğraşmak istemiyor. Doğru düzgün bir tedavi uygulamadan direkt mikrotese yapma taraftarı. Böylesi çok daha iyi oldu bizim için. Çok yoğun olmasına rağmen Celalettin Peru bize hemen dönüş yaptı ve umutlarımız tekrar yeşerdi.Merhaba eslerimiz ayni durumda. Cocuklukta inmemis testise bagli azosperm eşim. Celalettin peruyu cok arastirdim ve ben ona inanmiyorum. Emre bakircioglunda tedaviye başladık. Ona guveniyoruz
Yanlış yapmışsınız benim eşimde inmemiş testisli azospermi hastası ve celalaettin hocaya tedavi oluyor ve bu şekilde sonuç alan arkadaşlarda var emre bakırcıoğlu tedavi etmez en fazla altı ay taedavi ondan sonra tese çıkarsa ne ala çıkmazsa 1 yıl geriye gidersiniz maddi imkannınız iyi ise celallettin hocaya gidin derimMerhaba eslerimiz ayni durumda. Cocuklukta inmemis testise bagli azosperm eşim. Celalettin peruyu cok arastirdim ve ben ona inanmiyorum. Emre bakircioglunda tedaviye başladık. Ona guveniyoruz
Merhaba. Oncelikle bana celalettin bey hakkinda yorum yazanlar tedavi gorduklerini soyluyor olumlu sonuc alip bizim artik cocugumuz var diyen hic yok. Kafami bu karıştırıyor. Sadece iyi bir doktor tedavi oluyoruz diyorlar bu kadar. Bizim çocuğumuzoldu diyen yokMerhaba. Celalettin Peru'yu çok araştırıp, ona inanmadığınızı neye dayanarak söylüyorsunuz? Açıklar mısınız? Burada onda tedavi gören çok kişi var ve biz de onun hastasıyız. Eşime sertoli cell only sendromu kondu. 2017'de ilk mikro tese sonucunda. Ben de çok araştırarak Emre bakırcıoğluna mail gönderdim ve hiç umurunda olmadık. Çünkü kendisi zor vakalarla uğraşmak istemiyor. Doğru düzgün bir tedavi uygulamadan direkt mikrotese yapma taraftarı. Böylesi çok daha iyi oldu bizim için. Çok yoğun olmasına rağmen Celalettin Peru bize hemen dönüş yaptı ve umutlarımız tekrar yeşerdi.
Dilerim Emre bakırcıoğlunda kısa zamanda olumlu sonuç alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Rosi gebeliği olan hastalardan biri suan cp nin hastası üstelik adam tamamen sıfırdan başlamış tedaviye ve aynı zamanda gene sıfırdan başlayıp sperm çıkışı olup tüp bebek yaptıranlar var arkadaşım bunlar sadece benim görebildiklerim birde cp ye gidenlerin çoğu zaten birkaç kez tese olmuş sperm çıkışı olmayan umudunuz yok deyip gönderilen hastalar.. hep söylerim rabbim şifamız nerdeyse bizi oraya yönlendirsin inşallah sizin içinde bizim içinde hayırlısı olurMerhaba. Oncelikle bana celalettin bey hakkinda yorum yazanlar tedavi gorduklerini soyluyor olumlu sonuc alip bizim artik cocugumuz var diyen hic yok. Kafami bu karıştırıyor. Sadece iyi bir doktor tedavi oluyoruz diyorlar bu kadar. Bizim çocuğumuzoldu diyen yok
Gebelikleri ne durumda cnm acaba biliomusun hiç açıklama yapmıyorlar bu ara inş. Sorunsuz ilerliyordurSuan celelattin hocanin iki tane hamile hastasi taniyorum biri rosiden biri tup bebekten ve tedavinin gücüyle mikro tesesiz
İyi allaha şükür 2 gebelikte 3 ayliklar rabbim hayiirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsinGebelikleri ne durumda cnm acaba biliomusun hiç açıklama yapmıyorlar bu ara inş. Sorunsuz ilerliyordur
Madem hamile olanlar var keske buralara yazıp bizide aydinlatsalar. Bebegi olan cekiliyor kenara. Madem bu adam basarili fayda goruyorsunuz sperm çıkışı sagladı yazsinlar adamı herkesde derdine care bulsun. Pskolojim cok kotu anne olamamaktan cok korkuyorum... ben 22 yaşındayım dahaa. Hayat bana en acı yuzunu gosterdiRosi gebeliği olan hastalardan biri suan cp nin hastası üstelik adam tamamen sıfırdan başlamış tedaviye ve aynı zamanda gene sıfırdan başlayıp sperm çıkışı olup tüp bebek yaptıranlar var arkadaşım bunlar sadece benim görebildiklerim birde cp ye gidenlerin çoğu zaten birkaç kez tese olmuş sperm çıkışı olmayan umudunuz yok deyip gönderilen hastalar.. hep söylerim rabbim şifamız nerdeyse bizi oraya yönlendirsin inşallah sizin içinde bizim içinde hayırlısı olur
Canım kardeşim.. burda herkes aynı derdi paylaşıp dertlerine derman bulmaya çalışıyo anne olmamızı sağlayacak olan doktorlar değil rabbimdir doktorlar sadece vesile kadındada erkektede sorun olmayıp çocuk sahibi olamayanda bir sürü insan var ama bizim durumumuzda olup ikizleri üçüzleri olanda.. bazıları yazıyo ama maalesef o arkadaşlar düzenli şekilde buralara yazamıyorlar.. daha yaşın genç şansın belkide daha fazla kendini yıpratma. Allah büyük ol deyince olduran o.. inşallah senin içinde dua edeceğimMadem hamile olanlar var keske buralara yazıp bizide aydinlatsalar. Bebegi olan cekiliyor kenara. Madem bu adam basarili fayda goruyorsunuz sperm çıkışı sagladı yazsinlar adamı herkesde derdine care bulsun. Pskolojim cok kotu anne olamamaktan cok korkuyorum... ben 22 yaşındayım dahaa. Hayat bana en acı yuzunu gosterdi
Ben hamile kalan bir hastasıyla karşılaştım, tanıştım.Tedavi sonucunda tüp bebek tedavisi ie başlamadan hamile kalmış üstelik. Emre bakırcıoğlu sizi birkaç ay oyalayıp sonra da Mikrotese diyecek. Ki biz kendisine mail attığımızda tenezzül edip cevap bile vermedi.Mikrotese sonrasında tedavi çok daha zor oluyor. Yine siz bilirsiniz, umarım olumlu sonuç alırsınız.Merhaba. Oncelikle bana celalettin bey hakkinda yorum yazanlar tedavi gorduklerini soyluyor olumlu sonuc alip bizim artik cocugumuz var diyen hic yok. Kafami bu karıştırıyor. Sadece iyi bir doktor tedavi oluyoruz diyorlar bu kadar. Bizim çocuğumuzoldu diyen yok
Daha önce de yazmıştım Celalettin bey e tedavi oluyorduk eşim bir ilacın kullnimini sormak için aradi açmadı kendisi. Birkaç kez aradık açmadı. WhatsApp tan yazdı sonra eşim.Beyefendi çevrimiçi olduğu halde cevap vermedi. Eşimin telefonunda hâlâ cevapsız olarak durur o sorusu. İlk gittiğinizde sizi iyice inandırıp ikna etmek için yarım saat kendini över sonra da böyle yaptı işte. Insta gram ına da bakıyorum ben bazen, hep reklam kimseye cevap vermez ordan. Bir de site kurmuşlar hastlarla falan o sitenin adıyla bir In stagram kullanıcısı soruların altına hocanın vakti olmadığını sekreteri elif hanima ulaşabileceğiniz numarayı yazar. Diğer doktorlarla irtibatımız olmadığı için yorum yapamayacağım ama bu olayı bizzat yaşadık maalesef.Ben hamile kalan bir hastasıyla karşılaştım, tanıştım.Tedavi sonucunda tüp bebek tedavisi ie başlamadan hamile kalmış üstelik. Emre bakırcıoğlu sizi birkaç ay oyalayıp sonra da Mikrotese diyecek. Ki biz kendisine mail attığımızda tenezzül edip cevap bile vermedi.Mikrotese sonrasında tedavi çok daha zor oluyor. Yine siz bilirsiniz, umarım olumlu sonuç alırsınız.
Burdaki herkes seni çok iyi anlıyor çünkü en iyi yaşayan anlar. Seni hiç yadırgamıyorum yaşın çok genç ve gerçekten de hayatın acı yüzünü çok genç yaşta görmüş oldun. Ama EN değil. En acı değil. Sadece acı. Çevrene bak çok daha acı durumlar var. Şehit eşleri.. onların küçük yavruları.. Hem annesini hem babasını kaybeden çocuklar. Daha evlenmeden kanser yüzünden anne olma yetsini kaybeden genç kızlar.. neler neler say say bitmez. Bunları sen de biliyosun zaten. Evet durumumuz çok acı gerçekten ama en acı değil. Tüp bebek merkezinde tanıştığım bi arkadaş vardı. Yaşı 40 a yakın. Onun da eşi aynı sperm yok. Kadın geçenlerde hapis cezası almış 9 yıl bu feto olaylarından. O hapisten çıktıktan sonra eşinde sperm bulunsa ne yazar kadının yaşı geçmiş olacak. Beterin beteri var yani. Yaşınız genç umut var. Belki daha başka yöntemler de çıkacak. Söylemesi kolay biliyorum ama güçlü dur eşine de destek ol. İnşallah güzel sonuçlarını bizimle burda paylaşırsınMadem hamile olanlar var keske buralara yazıp bizide aydinlatsalar. Bebegi olan cekiliyor kenara. Madem bu adam basarili fayda goruyorsunuz sperm çıkışı sagladı yazsinlar adamı herkesde derdine care bulsun. Pskolojim cok kotu anne olamamaktan cok korkuyorum... ben 22 yaşındayım dahaa. Hayat bana en acı yuzunu gosterdi
Bu guzel mesajın icin tesekkur ederim... rabbim yadim etsin cumlemizee. Ben artik iyimser düşünemiyorum keske sizin gibi olabilsemBurdaki herkes seni çok iyi anlıyor çünkü en iyi yaşayan anlar. Seni hiç yadırgamıyorum yaşın çok genç ve gerçekten de hayatın acı yüzünü çok genç yaşta görmüş oldun. Ama EN değil. En acı değil. Sadece acı. Çevrene bak çok daha acı durumlar var. Şehit eşleri.. onların küçük yavruları.. Hem annesini hem babasını kaybeden çocuklar. Daha evlenmeden kanser yüzünden anne olma yetsini kaybeden genç kızlar.. neler neler say say bitmez. Bunları sen de biliyosun zaten. Evet durumumuz çok acı gerçekten ama en acı değil. Tüp bebek merkezinde tanıştığım bi arkadaş vardı. Yaşı 40 a yakın. Onun da eşi aynı sperm yok. Kadın geçenlerde hapis cezası almış 9 yıl bu feto olaylarından. O hapisten çıktıktan sonra eşinde sperm bulunsa ne yazar kadının yaşı geçmiş olacak. Beterin beteri var yani. Yaşınız genç umut var. Belki daha başka yöntemler de çıkacak. Söylemesi kolay biliyorum ama güçlü dur eşine de destek ol. İnşallah güzel sonuçlarını bizimle burda paylaşırsın
Bu guzel mesajin icin tesekkur ederimm allahtan umit kesilmez şu mubarek aylarda benim icin dua edin lutfen dua edinnCanım kardeşim.. burda herkes aynı derdi paylaşıp dertlerine derman bulmaya çalışıyo anne olmamızı sağlayacak olan doktorlar değil rabbimdir doktorlar sadece vesile kadındada erkektede sorun olmayıp çocuk sahibi olamayanda bir sürü insan var ama bizim durumumuzda olup ikizleri üçüzleri olanda.. bazıları yazıyo ama maalesef o arkadaşlar düzenli şekilde buralara yazamıyorlar.. daha yaşın genç şansın belkide daha fazla kendini yıpratma. Allah büyük ol deyince olduran o.. inşallah senin içinde dua edeceğim
YA NASIL ANLATMIŞSIN KENDİM YAZSAM AYNEN BÖYLE YAZARIM 1 TANE YA 1 TANE ODA YOK BAZEN İSYAN EDESİM GELİYO BENİM YAŞIMDAKİLER 3, ÇOCUKLARINI DOĞURDULAR NİYE BEN DİYORUM ÇEVREMDE HİÇ YOK BÖYLE BİR HASTALIK HERKEZ MUTLU NİYE BENİM BAŞIMA GELİYOBen neden herkes gibi iyimser olamiyorum nedenn olaya guzel bakamiyorm. Allahim deli olacagımm hergun aglamaktan gozlerimde yaş kurudu. O kadar neseli guzel bir kizdim ki simdi aynaya bakiyorum halsiz caresiz cirkin bir kiz goruyorum. En buyuk hayalim 3 yada 4 tane cocugum olsun derdim . Simdii isee 1 tane bile olsa yeter allahim diyorum. Insanlarin milyonlarca spermi varken ben tek bir tane olsun diye Allaha yalvariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?