biz de 5.yılımızda öğrendik 3 yıldan fazla korunduk bilmeden :) Baştan öğrenmeniz iyi olmuş bir de çözümü olan bir çeşidi sizin ki... Hep diyorum allah ım kötünün iyisi olsun inşallah diye.. biz de pozitif düşünüyoruz hele eşim :) bana da arasıra geliyorlar ama sonra yine onun sözleriyle kendime geliyorum :))
anne olamamaktan çok korkuyorum çok..
anne olamamaktan çok korkuyorum çok..
nasılsınız kızlar
bluavcı sizdeki durum nedir sorun ne yani merak ettim neden azo ve nasıl ögrendiniz hikayeni anlatırmısın
canım gözün aydın çok sevindim maşallah bayagıda bulmuşlar eşin bugünlerdemi tese olacaktı bende bir kaçgündür girmiyordum kaçırdım galiba ama yinede gözün aydın önemli olan sperm bulunması kaan beyde oldu dimi eşin
sayes senin sayende sophia35 forumunu okuyorum çok güzel gelişmeler olmuş teşekkür ederim umudum katlana katlana arttı sağolasın
marhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız.moreller iyidir umarım.ben burada çok şeyler öğrendim.öğrenmeyede devam ediyorum teşekkürler sorularıma hep cevap buldum cevremizdeki herkezle baylaşamıyoruz malum bizim tese negatifti biliyorsunuz patolojiyi bekliyoruz.sanırım ilaç tedavisine başlarlar ilaçları sgk karşılıyormu yoksa özelemi giriyor.biz bu durumda kaan hocayamı gidelim emre beyemi kaan bey ankara üniversitesindeydi diymi sıra varmıdır acaba.izmirden gideceğimiz için merak ediyorum bizim için istanbul daha yakın ama alman hastanesinemaddi olarak yetemeyiz herhalde.bilgisi olanlardan haber bekliyorum
canım benim rica ederim ne demek :)) ama sophia yı merak ettim en son opu dan gelmişti bir daha ses seda yok. İnşallah kavuşur bebeğine bu sefer :Saruboceq:
umut ne sönmez bir ışık böyle....
tosbik sizde hipoludunuz dimi doktor benim eşime sadece prengly verdi 6 ayın sonunda spermiogram yaptır dedi menegon ve türevlerini vermedi eşimin testesteronu 7ymiş acaba ondanmı biliyosan yardımcı olurmusun
umut olmazsa hayat olmaz canım.. sana geçen gün de anlatmaya çalıştım...
Espoir dualarımız seninle inşallah çok güzel haberler verirsin bizlereMerhaba kizlar.
Artik eskisi gibi giremiyorum. Iki aydir ise basladim bir aydir evimdeyim ve internet baglantim yok.
Ama sizleri hep okumaya çalisiyorum.
Öglen pozunda is yerinde firsat buldukça giriyorum.
Bana gelince, dün merkeze gittik esimin ameliyattindan sonra ilk gün görüstÜk biyolojist ve jinekologla.
Esimde 400 000 yakin sperm bulunmus kaliteleri normal sinirda dediler ne çok iyi ne kötÜ.
Allahin izniyle agustos'ta adetimin ilk gününde basliyoruz tedaviye ignelerimin reçetesini verdiler çok heyecanlandim aslinda kolay gibi geliyor ama prosedür zor olabiliyormus hayirlisi olsun diyelim.
Ben temmuz'da baslamayi düsünüyorduk fakat agustos'ta merkez kapaliymis o yüzden agustos'ta baslayip eylÜl'de bir sorun çikmazsa transfer gerçeklesicek.
Kizlar bize bol bol dua edin.
arkadaşlar nohut kürü sabah tok karnına öğlende yemekten sonra ya eşim akşam işten gelince içse olmazmıya saat 7gibi evde oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?