Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam kuzum yapmayayim o zaman. Findik ceviz yesin madem.. bizde haftaya gidiyoruz peruya bakalim ne diyecek bize umutlu konusacakmi
Hadi bakalim guzel sonuclarla gel.
Ama olucak merak etme bize doktor olumlu veya olumsuz hic bisey demedi dusun her işimizi watsaptan yaptik. Ayni sebepten azospermiyiz korkma sizinde olucak inaniyorm.

İnşallah bizde de bulunur :) beni rahatlattin Allah seni bebisine kavuştursun tez zamanda canım

Hadi bakalim guzel sonuclarla gel.
Ama olucak merak etme bize doktor olumlu veya olumsuz hic bisey demedi dusun her işimizi watsaptan yaptik. Ayni sebepten azospermiyiz korkma sizinde olucak inaniyorm.
Yaa senin şu pozitif enerjin ve olumlu dusunmen benide motive ediyor insallah dedigin gibii olurr ❤

İnşallah bizde de bulunur :) beni rahatlattin Allah seni bebisine kavuştursun tez zamanda canım
Amin canim amiiiin
Darısı sizin başıniza insallah
Korkmayin ben cok korktum umudumu yitirdim tam bitti hersey dedim ama rabbim bitmedigini gösterdi bana.
Dua ettim cok dua ettm herkese ettirdim ne olur dua edin sizde hem kendinize hem bizlere.

Canim senin kaç gün var daha transfere. Valla ben daha sabirsizim heralde güzel haberlerini alıp umut olmanı bekliyorum bizlere de.
Canim senin kaç gün var daha transfere. Valla ben daha sabirsizim heralde güzel haberlerini alıp umut olmanı bekliyorum bizlere de.
Yaa bende cok sabirsizim ama malesef adet olmayi bekliyorum
Doktor adetin 2. Gunu gel dedi ilaca baslicaz dedi rahmi transfere hazrlamak icin bi sure ilac kullaniyomussun 10 gunmu 1 haftami bilemiyorum .
Adetim şaşmazsa temmuzun 4 unde gidicem

Yaa bende cok sabirsizim ama malesef adet olmayi bekliyorum
Doktor adetin 2. Gunu gel dedi ilaca baslicaz dedi rahmi transfere hazrlamak icin bi sure ilac kullaniyomussun 10 gunmu 1 haftami bilemiyorum .
Adetim şaşmazsa temmuzun 4 unde gidicem
İki ay sonrada bizde genetik testi çıktıktan sonra canım her aşamayı yaz bilelim iğneler falan

İki ay sonrada bizde genetik testi çıktıktan sonra canım her aşamayı yaz bilelim iğneler falan
Ben transfer gunumu bekliyorum canim igne olaylarini yumurta toplama filan hepsini gectik bizde genetik testi bekliyorduk test cikti doktorumuza sonucu watsaptan attik sonuclarimiz guzel cikmis gelin tup bebege baslayalm dedi ve basladk hemen ignelere baslatiyolar yumurta toplma gunu icin esinde o gun tese ye giriyor eger sperm bulunursa esin yatarken 2 saat sonra seni aliyorlar ama sperm bulunmazsa okadar igneyi bosuna vurulmus oluyorsun.

Arkadaslar toplanan yumurtalarda donduruluyormu istesek ? Yani ben hazirlanmis olsam esim tesede cikmasa o yumurtalar dondurulabiliyormu

Arkadaslar toplanan yumurtalarda donduruluyormu istesek ? Yani ben hazirlanmis olsam esim tesede cikmasa o yumurtalar dondurulabiliyormu
Canim donduruluyordur tabiki ama bana merkez hic oyle bi durumdan bahsetmedi bak sperm dondurma embriyo dondrma var ama yumurta dondurma yoktu anlasma kagidinda.

Ama şoyle bi durum var yumurta sayin azsa ve olgun yumurta az oluşuyorsa Allah korusun ozaman riske girmemek icin daha sonra kullanmk adına dondurabilirler.

Ama şoyle bi durum var yumurta sayin azsa ve olgun yumurta az oluşuyorsa Allah korusun ozaman riske girmemek icin daha sonra kullanmk adına dondurabilirler.
Benimde kafamda deli sorularr.. sperm donuyorda yumurta neden donmuyor.. sperm cikar cikmaz döllenir iste hemen skntiya girmeyiz bizde :)) ama demekki donmuyor dedigin gibii

Benimde kafamda deli sorularr.. sperm donuyorda yumurta neden donmuyor.. sperm cikar cikmaz döllenir iste hemen skntiya girmeyiz bizde :)) ama demekki donmuyor dedigin gibii
Donuyor simdi bekar yası menopoza yaklasmis olanlar daha sonra cock sahibi olabilmek icin donduruyorlar bunu biliyorm ama sana yapmazlar yaşın genc cünku ne gerek var birdaha toplariz derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…