- 12 Mart 2019
- 16.603
- 35.983
- 598
Hadi bakalim guzel sonuclarla gel.Tamam kuzum yapmayayim o zaman. Findik ceviz yesin madem.. bizde haftaya gidiyoruz peruya bakalim ne diyecek bize umutlu konusacakmi
Biz de haftaya gidicez kontrolümüz var c.p bakalım bu sefer ne çıkacakTamam kuzum yapmayayim o zaman. Findik ceviz yesin madem.. bizde haftaya gidiyoruz peruya bakalim ne diyecek bize umutlu konusacakmi
Bence de öyle sperm sayısı az yada azospermde bitkisel ile ilerlemek iğneyle kuyu kazmak gibi Allah yardımcımız olsuncelalettın peru bızım doktor.bence gerek yok nohut kurune bı ıse yaradıgınıda dusunmuyorum fsh ı yukseltıyo
İnşallah bizde de bulunur :) beni rahatlattin Allah seni bebisine kavuştursun tez zamanda canımBizde tese olduk ve sperm bulundu 5. Gun embriyolarm var transfer bekliyoruz.
Sperm saglikli olmadiginda zaten toplanan yumurtayi dölleyemez hadi dolledi 5. Gune ulasmaz bak mesela benm 9 döllenmis yumurtadan 4 tanesi 5. Gune ulasti donduruldu. Tup bebekte herzaman tutmama olasiligi var saglikli spermi bulunan kisilerde bile bu durum boyle.
Yaa senin şu pozitif enerjin ve olumlu dusunmen benide motive ediyor insallah dedigin gibii olurr ❤Hadi bakalim guzel sonuclarla gel.
Ama olucak merak etme bize doktor olumlu veya olumsuz hic bisey demedi dusun her işimizi watsaptan yaptik. Ayni sebepten azospermiyiz korkma sizinde olucak inaniyorm.
Belkide karsilasacagiz bellimi olur :))Biz de haftaya gidicez kontrolümüz var c.p bakalım bu sefer ne çıkacak
Sizin randevunuz hangi günBelkide karsilasacagiz bellimi olur :))
Amin canim amiiiinİnşallah bizde de bulunur :) beni rahatlattin Allah seni bebisine kavuştursun tez zamanda canım
Canim benim yaYaa senin şu pozitif enerjin ve olumlu dusunmen benide motive ediyor insallah dedigin gibii olurr ❤
Rabbim seninde embriyonun rahmine tutunmasini nasip etsin insallahCanim benim yagüzel düsün guzel olsun demisti arkadasim cok kizmisti bana onu icin artik güzel dusunucez hep birlikte
Amin canim Allah razi olsunRabbim seninde embriyonun rahmine tutunmasini nasip etsin insallah
Canim senin kaç gün var daha transfere. Valla ben daha sabirsizim heralde güzel haberlerini alıp umut olmanı bekliyorum bizlere de.Amin canim Allah razi olsun
Canim senin kaç gün var daha transfere. Valla ben daha sabirsizim heralde güzel haberlerini alıp umut olmanı bekliyorum bizlere de.
Yaa bende cok sabirsizim ama malesef adet olmayi bekliyorumCanim senin kaç gün var daha transfere. Valla ben daha sabirsizim heralde güzel haberlerini alıp umut olmanı bekliyorum bizlere de.
İki ay sonrada bizde genetik testi çıktıktan sonra canım her aşamayı yaz bilelim iğneler falanYaa bende cok sabirsizim ama malesef adet olmayi bekliyorum
Doktor adetin 2. Gunu gel dedi ilaca baslicaz dedi rahmi transfere hazrlamak icin bi sure ilac kullaniyomussun 10 gunmu 1 haftami bilemiyorum .
Adetim şaşmazsa temmuzun 4 unde gidicem
Ben transfer gunumu bekliyorum canim igne olaylarini yumurta toplama filan hepsini gectikİki ay sonrada bizde genetik testi çıktıktan sonra canım her aşamayı yaz bilelim iğneler falan
Canim donduruluyordur tabiki ama bana merkez hic oyle bi durumdan bahsetmedi bak sperm dondurma embriyo dondrma var ama yumurta dondurma yoktu anlasma kagidinda.Arkadaslar toplanan yumurtalarda donduruluyormu istesek ? Yani ben hazirlanmis olsam esim tesede cikmasa o yumurtalar dondurulabiliyormu
Ama şoyle bi durum var yumurta sayin azsa ve olgun yumurta az oluşuyorsa Allah korusun ozaman riske girmemek icin daha sonra kullanmk adına dondurabilirler.Arkadaslar toplanan yumurtalarda donduruluyormu istesek ? Yani ben hazirlanmis olsam esim tesede cikmasa o yumurtalar dondurulabiliyormu
Benimde kafamda deli sorularr.. sperm donuyorda yumurta neden donmuyor.. sperm cikar cikmaz döllenir iste hemen skntiya girmeyiz bizde :)) ama demekki donmuyor dedigin gibiiAma şoyle bi durum var yumurta sayin azsa ve olgun yumurta az oluşuyorsa Allah korusun ozaman riske girmemek icin daha sonra kullanmk adına dondurabilirler.
Donuyor simdi bekar yası menopoza yaklasmis olanlar daha sonra cock sahibi olabilmek icin donduruyorlar bunu biliyorm ama sana yapmazlar yaşın genc cünku ne gerek var birdaha toplariz derlerBenimde kafamda deli sorularr.. sperm donuyorda yumurta neden donmuyor.. sperm cikar cikmaz döllenir iste hemen skntiya girmeyiz bizde :)) ama demekki donmuyor dedigin gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?