Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ama eşim için doğuştan da olabilir belki testis üretmiyordur diyorlar esimde bir an önce olsun diyor iki arada kaldım esinde takıntı etrafta sıkıştırıyor

Allah ne zaman nasip ederse ozaman oluyor iste bizimde imtihanimiz bu

Ama eşim için doğuştan da olabilir belki testis üretmiyordur diyorlar esimde bir an önce olsun diyor iki arada kaldım esinde takıntı etrafta sıkıştırıyor
Bizimkide oyleydi ben 1 sne boyunca ikna etmeye calistm gitmiyordu cunku olmicak biliyorm sperm yok diyordu ne kavgalar ettik bi bilsen ama herseyin bi sonu varmis bu gunlere geldigimize bile kmse inanamiyo

Ayyy cok sinirlendm ayni benim kaynanam olur olur dedi bana her defasnda ne olur ya dedim sperm 0 ne olucak esim ameliyattaydi yine dedm cikmicakki bak goruceksin smdi gelicekler cikmadi dicekler dedm ama rabbim yuzume baktida sperm cikti
Sanki biz boşa üzülüyoruz sanki biz istemiyoruz keşke herşey kolay olsa bi kere oğullarıyla hastaneye gitsinler doktorun ne dediğini duyup öyle konuşsalar tam konuşmak istiyorum eltim bi yandan olur siz çok abartiyorsunuz görümcem hamile kalır sanki biz bisey yapacağız gibi uzaklaşır bizden sanki bisey yokmuş gibi davranıyorlar

Heh aynen oyle ben hep dedm ccugu olan icn okadar kolayki olur demesi dedm siz smdi surda 5 dkka yatsaniz hamile kalirsiniz dedm terbiyemi bozdm yeter artk dedm kayinvalideme birkere aramadin oglunu dedm ama neden aramiyolar sormuyolar yanimizda gelmiyolar varya para isteriz diye ben çozdum bu isi

Aynen cnm kimse kimseye muhtaç değil kimse ağız eğmek istemez eşim der kardeşlerim benim durumumda olsa bu kadar para vermek zorunda olsa ve olacağı da kesin değil kendilerini yerden yere vurur kimse destek olmuyor diye herkese bağırırlar iste tok açın halinden anlamaz gibi bisey

Evet maalesef kimse,kimsenin halinden anlamıyor bazıları için çocuk sahibi olmak o kadar kolay ki iki dk iş bazıları için ise bu yıllar alıyor hayat işte bide bu işin psikolojik yönü var ki bu daha ağır. Bugün arkadaşım aradı (uzun yıllardır beraber çalıştığım arkadaşım) konuştuk 4 senelik evli bir kızı var ve şu an da da hamile doğumuna çok az kaldı neyse bana dedi ki bana gel vakit geçirelim bende bahane uydurdum evde değilim anneme geldim diye,biliyorum gitsem gördükçe daha çok üzülücem sonra kızını anlatıyor (bizim yıllardır bu durumla savaştığımızı bile bile hemde )onun yaptığı yaramazlıkları anlatıyor,gülüyor arkadan kızının sesi geliyor anne anne diye gel de dayan sonra doğumuna da az kaldı oğluma bunu aldım şunu yaptım diye devam ediyor ya sabır dedim! Sonra ee siz ne yaptınız diyor hiç ne olsun aynı dedim daha sonra yine kendinden bahsettikten sonra dayanamadım bir bahane bulup tlf
kapattım.Tabii sonra söylediklerini düşününce saatlerce ağladım işte böyle ne kadar zor durumdayız nelerle savaşıyoruz bu o kadar ağır bir yük ki ancak çeken bilir.

Seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri yaşıyorum çocuklu arkadaşlarımla görüşmek içimden gelmiyor üzülürüm üzüntümü belli ederim diye.

Öyle cnm ben bi insanin üzgün tarafını bilsem acmam ama insanlar öyle değil bende de ayni oturunca annelik şöyle evlat evin neşesi olmazsa ne olurdu bilmem siz abartiyorsunuz diyip bi kere dinlemeyenler emin ol allah bizide güldürecek

İnsanların birbirini anlaması başına gelmeyince çok zor.. allah sağlık versin hayırlı evlatlar versin öncelikle.. ama birilerinin gözlerimin içine üzülerek bakması seninde olur inşallah demesi o kadar üzüyor ki , belki karşımızdakiler gerçekten güzel niyetlerle söylüyor, ama insan üzülüyor , belli etmemeye çalışıyor,
Öğretmenim etrafımda herkesin bebeği çocuğu var muhabbetler bunun üzerine bütün arkadaşlarımın akrabalarımın çocukları oldu, artık verecek cevap bulamayınca bazen henüz istemiyoruz diyorum.. sorular sorular sorular..
Allah daha beterinden saklasın.. Ben inanıyorum O ol diyince olur O na zorluk yok..

Seni o kadar iyi anlıyorumki aynı şeyleri yaşıyorum çocuklu arkadaşlarımla görüşmek içimden gelmiyor üzülürüm üzüntümü belli ederim diye.
Ben nerdeyse çoğu çocuklu arkadaşımla görüşmüyorum bununla da görüşmem de 2 hafta önce yine aramıştı tlf cvp vermemiştim,kırılmıştı bugün ilk aradı açmadım ikinciye cvp vermek zorunda kaldım darılmasını da istemiyorum.Bu arada sadece adece onunla değil herkesle bağlantımı kestim diyebilirim.Çünkü kimseyle görüşmek,konuşmak istemiyorum içimden gelmiyor ne olacak böyle hiç bilmiyorum.

Olucak bak demistin dersin bukadari da olmusya oda yeter bizde ayni ilaci olduk sperm cikti korkma cikicak
Ay inşallah canım ya doktor umutlu konuşmuş ne bilim bize de umut doğdu işte ilaç fayda etmiş demiş 4 parametreden ikisini oluşturmaya başlamış demiş inş 3 ay sonra daha guzel sonuçlar alırız. Sende o zmaana kadar hamile olursun ins.

Insallah canm insallah hersey guzel olucak hepimiz icin inaniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…