Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaa bende cok sabirsizim ama malesef adet olmayi bekliyorum
Doktor adetin 2. Gunu gel dedi ilaca baslicaz dedi rahmi transfere hazrlamak icin bi sure ilac kullaniyomussun 10 gunmu 1 haftami bilemiyorum .
Adetim şaşmazsa temmuzun 4 unde gidicem
2 hafta kalmış hadi bakalım

Ankarada ve İstanbul da Gürgan klinik var ankaradaki merkezde yapiyorlarmis İstanbul da görüsecegim gerek görülürse orada istiyorum

Recai papuccu hastasiyim ben de simin hic spermi yok mikro tese ve rosi dendi.sigarayi birakamadi esim acaba biraksa degisir mi elogne spertaid grade 2 cikti

Recai papuccu hastasiyim ben de simin hic spermi yok mikro tese ve rosi dendi.sigarayi birakamadi esim acaba biraksa degisir mi elogne spertaid grade 2 cikti
Bizde azospermiyiz doktorumuz kesinlikle sigara yok dedi tekrar etmiyorm kesinlkle yok dedi esim azaltti sonra tese ameliyatina girmeden bi 2 3 hafta once birakti ve ameliyatta sperm cikti belki sigarayi birakmasaydi cikmicakti bilemeyiz ki.

Bizde azospermiyiz doktorumuz kesinlikle sigara yok dedi tekra etmiyorm kesinlkle yok dedi esim azaltti sonra tese amekiyatina girmeden bi 2 3 hafta once birakti ve ameliyatta sperm cikti belki sigarayi birakmasaydi cikmicakti bilemeyiz ki.
Allahim inssallah benim esim de birakir cunkuvar olaan az sspermi de olduruyor.acaba nasil birakti?

Allahim inssallah benim esim de birakir cunkuvar olaan az sspermi de olduruyor.acaba nasil birakti?
Benim esim zaten az iciyordu oyle bagimlida degildi.
Bebek icin birakmak zorunda oldugunu idrak ettiginde birakti okadar bicak altina yaticak dikislerle cikicak 1 dal sigara yuzunden degermi hic ben ameliyat olacagini filan hep anlattim sigarayi cogaltirsan birakmazsan cikmaz sperm dedm zaten cok icmiyorduya birakmasi kolay oldu ben kendim icin birakicam nefesim daraliyor fila diyordu ameliyattan sonra bende sigarayi biraktim bunun icin filan diyince bebek icin biraktigini anladim.

Mikro tese olup sperm cikmayan oluyorrmus.bu yuzden once yasaklari birakip uygulamaya gecmek onemli diye dusundum.siz suan ne asamadasinizacaba

Mikro tese olup sperm cikmayan oluyorrmus.bu yuzden once yasaklari birakip uygulamaya gecmek onemli diye dusundum.siz suan ne asamadasinizacaba
Tese olupta bulunamayan okadar cok insan varki 2 kere 3 kere olan insanlar var cok zor bidurum bu cok sukur bizde ilk denemede bulundu ve fazla bulundu fazla olanlarda donduruldu daha sonra ameliyata grek olmadan kullanilsin diye.
Biz suan embiryo transfer gunumuzu bekliyoruz döllenms embriyolarim var suanda transfer tarihibi bekliyorz.

Kızlar benim eşim hayatı boyunca hiç sigara kullanmadı bir kez bile, ama yine de sperm hiç yok tese ameliyatı oldu yine hiç bulunamadı.
Bu biraz da şans meselesi arkadaşlar bazen ne yaparsan yap bazı şeyler olmuyor.

Zaten tek sebep sigara degilki sizin baska bi sebeptendir belki baska bi hastaninki sigaradndir bu kader kismet basina ne geliyorsa onu yasiyorsun ama sigaraninda sperm olusumunda onemli etkisi var bunu bile bilede sans diyip kullanmak olmaz.

Zaten tek sebep sigara degilki sizin baska bi sebeptendir belki baska bi hastaninki sigaradndir bu kader kismet basina ne geliyorsa onu yasiyorsun ama sigaraninda sperm olusumunda onemli etkisi var bunu bile bilede sans diyip kullanmak olmaz.
Evet haklısınız... Fakat ben şunu demek istiyorum çevremde dahil çok insanlar gördüm günde iki paket üç paket sigara tüketen yine de üç beş çocuğa sahip kadınlar yada erkekler tanıyorum. Tabi ki tek sebep sigara değil, bunun bir çok sebebi olabilir.
Dediğim gibi ne ben nede eşim bu güne kadar hiç sigara kullanmadık hatta kokusundan bile tiksiniyoruz. Yine diyorum herşey nasip, bazen ne yaparsan yap,olmayınca olmuyor.

Orasi oyle tabiki ama seker hastalarinin seker tuketmesi gibi bisey olur bizim durumumuzdaki insanlarin sigara icmesi.
Nasip kismet ya bizim kaderimizde boyleymis napalm ne yeseler ne icseler cikmayinca cikmiyo rabbimin imtihani.

Embriyolarin 5.gunu cok onemliynis gelismeyeni transfer etmediklerini okudum bunun icin sizgenetige gonderdiniz mi

Hormon testi yaptirdiniz mi urologlar bu durumu incceliyorlar mi?

Doktorunuz kimdi?Eşiniz bir tedavi görmüş müydü acaba micro teseden önce? Bir de hormon değerlerini hatırlıyırsanız rica etsem yazabilir misiniz?cevabınız için şimdiden teşekkürler

Embriyolarin 5.gunu cok onemliynis gelismeyeni transfer etmediklerini okudum bunun icin sizgenetige gonderdiniz mi
Hayir genetige gondermedik biz ama esim genetik tahlillerine baktirmisti temiz cikmisti.
Merkeze gore degisiyor embriyo günu benimkiler 5. Gun embriyosu bazi merkezler 3. Gune ulasan embriyolarida koyuyolar ama arastirmalara gore 5. Gune ulasan embriyolar daha cok tutunuyormus onun icin 5. Gun embriyosu tercih ettiler.
3.gunden sonra gelismeyenler öldugu icin 5. Gune ulasanlari transfer ediyolar ama dedigim gibi her merkez farkli calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…