- 27 Şubat 2019
- 300
- 752
- 103
Aynen baktim simdi ben de netten dedigin gibiDonuyor simdi bekar yası menopoza yaklasmis olanlar daha sonra cock sahibi olabilmek icin donduruyorlar bunu biliyorm ama sana yapmazlar yaşın genc cünku ne gerek var birdaha toplariz derler
Bn artik 2 yıldır herseyi arastirmaktan doktor oldumAynen baktim simdi ben de netten dedigin gibi
2 hafta kalmış hadi bakalımYaa bende cok sabirsizim ama malesef adet olmayi bekliyorum
Doktor adetin 2. Gunu gel dedi ilaca baslicaz dedi rahmi transfere hazrlamak icin bi sure ilac kullaniyomussun 10 gunmu 1 haftami bilemiyorum .
Adetim şaşmazsa temmuzun 4 unde gidicem
Evet canim2 hafta kalmış hadi bakalım
Saol cnm benim mikro tese yapacaklar testiste varsa deneyecekler yoksa yuvarlak hücresi var eşimin kuyruklu değil onada rosi deneyecekler
Bizde azospermiyiz doktorumuz kesinlikle sigara yok dedi tekrar etmiyorm kesinlkle yok dedi esim azaltti sonra tese ameliyatina girmeden bi 2 3 hafta once birakti ve ameliyatta sperm cikti belki sigarayi birakmasaydi cikmicakti bilemeyiz ki.Recai papuccu hastasiyim ben de simin hic spermi yok mikro tese ve rosi dendi.sigarayi birakamadi esim acaba biraksa degisir mi elogne spertaid grade 2 cikti
Allahim inssallah benim esim de birakir cunkuvar olaan az sspermi de olduruyor.acaba nasil birakti?Bizde azospermiyiz doktorumuz kesinlikle sigara yok dedi tekra etmiyorm kesinlkle yok dedi esim azaltti sonra tese amekiyatina girmeden bi 2 3 hafta once birakti ve ameliyatta sperm cikti belki sigarayi birakmasaydi cikmicakti bilemeyiz ki.
Benim esim zaten az iciyordu oyle bagimlida degildi.Allahim inssallah benim esim de birakir cunkuvar olaan az sspermi de olduruyor.acaba nasil birakti?
Mikro tese olup sperm cikmayan oluyorrmus.bu yuzden once yasaklari birakip uygulamaya gecmek onemli diye dusundum.siz suan ne asamadasinizacabaBenim esim zaten az iciyordu oyle bagimlida degildi.
Bebek icin birakmak zorunda oldugunu idrak ettiginde birakti okadar bicak altina yaticak dikislerle cikicak 1 dal sigara yuzunden degermi hic ben ameliyat olacagini filan hep anlattim sigarayi cogaltirsan birakmazsan cikmaz sperm dedm zaten cok icmiyorduya birakmasi kolay oldu ben kendim icin birakicam nefesim daraliyor fila diyordu ameliyattan sonra bende sigarayi biraktim bunun icin filan diyince bebek icin biraktigini anladim.
Tese olupta bulunamayan okadar cok insan varki 2 kere 3 kere olan insanlar var cok zor bidurum bu cok sukur bizde ilk denemede bulundu ve fazla bulundu fazla olanlarda donduruldu daha sonra ameliyata grek olmadan kullanilsin diye.Mikro tese olup sperm cikmayan oluyorrmus.bu yuzden once yasaklari birakip uygulamaya gecmek onemli diye dusundum.siz suan ne asamadasinizacaba
Zaten tek sebep sigara degilki sizin baska bi sebeptendir belki baska bi hastaninki sigaradndir bu kader kismet basina ne geliyorsa onu yasiyorsun ama sigaraninda sperm olusumunda onemli etkisi var bunu bile bilede sans diyip kullanmak olmaz.Kızlar benim eşim hayatı boyunca hiç sigara kullanmadı bir kez bile, ama yine de sperm hiç yok tese ameliyatı oldu yine hiç bulunamadı.
Bu biraz da şans meselesi arkadaşlar bazen ne yaparsan yap bazı şeyler olmuyor.
Evet haklısınız... Fakat ben şunu demek istiyorum çevremde dahil çok insanlar gördüm günde iki paket üç paket sigara tüketen yine de üç beş çocuğa sahip kadınlar yada erkekler tanıyorum. Tabi ki tek sebep sigara değil, bunun bir çok sebebi olabilir.Zaten tek sebep sigara degilki sizin baska bi sebeptendir belki baska bi hastaninki sigaradndir bu kader kismet basina ne geliyorsa onu yasiyorsun ama sigaraninda sperm olusumunda onemli etkisi var bunu bile bilede sans diyip kullanmak olmaz.
Orasi oyle tabiki ama seker hastalarinin seker tuketmesi gibi bisey olur bizim durumumuzdaki insanlarin sigara icmesi.Evet haklısınız... Fakat ben şunu demek istiyorum çevremde dahil çok insanlar gördüm günde iki paket üç paket sigara tüketen yine de üç beş çocuğa sahip kadınlar yada erkekler tanıyorum. Tabi ki tek sebep sigara değil, bunun bir çok sebebi olabilir.
Dediğim gibi ne ben nede eşim bu güne kadar hiç sigara kullanmadık hatta kokusundan bile tiksiniyoruz. Yine diyorum herşey nasip, bazen ne yaparsan yap,olmayınca olmuyor.
Embriyolarin 5.gunu cok onemliynis gelismeyeni transfer etmediklerini okudum bunun icin sizgenetige gonderdiniz miTese olupta bulunamayan okadar cok insan varki 2 kere 3 kere olan insanlar var cok zor bidurum bu cok sukur bizde ilk denemede bulundu ve fazla bulundu fazla olanlarda donduruldu daha sonra ameliyata grek olmadan kullanilsin diye.
Biz suan embiryo transfer gunumuzu bekliyoruz döllenms embriyolarim var suanda transfer tarihibi bekliyorz.
Hormon testi yaptirdiniz mi urologlar bu durumu incceliyorlar mi?Kızlar benim eşim hayatı boyunca hiç sigara kullanmadı bir kez bile, ama yine de sperm hiç yok tese ameliyatı oldu yine hiç bulunamadı.
Bu biraz da şans meselesi arkadaşlar bazen ne yaparsan yap bazı şeyler olmuyor.
Doktorunuz kimdi?Eşiniz bir tedavi görmüş müydü acaba micro teseden önce? Bir de hormon değerlerini hatırlıyırsanız rica etsem yazabilir misiniz?cevabınız için şimdiden teşekkürlerBen transfer gunumu bekliyorum canim igne olaylarini yumurta toplama filan hepsini gectikbizde genetik testi bekliyorduk test cikti doktorumuza sonucu watsaptan attik sonuclarimiz guzel cikmis gelin tup bebege baslayalm dedi ve basladk hemen ignelere baslatiyolar yumurta toplma gunu icin esinde o gun tese ye giriyor eger sperm bulunursa esin yatarken 2 saat sonra seni aliyorlar ama sperm bulunmazsa okadar igneyi bosuna vurulmus oluyorsun.
Hayir genetige gondermedik biz ama esim genetik tahlillerine baktirmisti temiz cikmisti.Embriyolarin 5.gunu cok onemliynis gelismeyeni transfer etmediklerini okudum bunun icin sizgenetige gonderdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?