Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya arkadaşlar mikro tesede ki spermler sağlıklı oluyor mu yani hani baş boyun kuyruk anatomisi morfoloji gibi. Tüp bebeğin tutma durumu beni endiselendiriyorda ya çıkmazsa ya tutmazsa gibi

Ya arkadaşlar mikro tesede ki spermler sağlıklı oluyor mu yani hani baş boyun kuyruk anatomisi morfoloji gibi. Tüp bebeğin tutma durumu beni endiselendiriyorda ya çıkmazsa ya tutmazsa gibi
Canim bugun tekrar doktora gittik sana haber veririz demistim. Bize dr'un soyledigi opu gunu yine sen ejakulat verirsin bi deneriz bunlarla ama tutunma olmazsa ya da embriyo saglikli olmazsa tese olasiligi her zaman var dedi. Ben de dedim tesede harekerli mi olur hayir tese sperminde ztn hareket olmaz ama daha taze oldugu icin sans daha yuksektir dedi. Dedigim gibi hareketsiz olmasi iyi degil ama en azindan canlilik iyi dedi. Tabi benim esimin nadir gorulen bir hastaligi var tup bebek yaparken de genetik testlerle bu hastaligin bebege gecmesini engellemek istiyoruz o nedenle 5. Gun embriyosu olmasi cok daha onemli. Sperm cikti ama yine de isimiz cok kolay degil. Hepimizin gonlundeki olsun insallah kizlar.

Hadi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim sana canım ..bu habere sevindim en azından olasılığı var rabbimde dilerse olur inşallah .bizim daha genetik test çıkmadı bakalım bı problem cikicak mı bilmiyoruz .

Arkadaşlar nohut kürünü ayrıntılı bir sekilde yazabilirmisiniz rica etsem bide biz deneyelim bakalım

Arkadaşlar nohut kürünü ayrıntılı bir sekilde yazabilirmisiniz rica etsem bide biz deneyelim bakalım
Kızlar nohut kür'ünden ve keçi boynuzu kür'ünden vs uzak durun, bu kürler azospermi hastalarına yani bizlere göre değil sadece sperm sayısı az ise kullanılabilir. Bize de doktorumuz söylemişti.

Bizde tese olduk ve sperm bulundu 5. Gun embriyolarm var transfer bekliyoruz.
Sperm saglikli olmadiginda zaten toplanan yumurtayi dölleyemez hadi dolledi 5. Gune ulasmaz bak mesela benm 9 döllenmis yumurtadan 4 tanesi 5. Gune ulasti donduruldu. Tup bebekte herzaman tutmama olasiligi var saglikli spermi bulunan kisilerde bile bu durum boyle.

Kızlar nohut kür'ünden ve keçi boynuzu kür'ünden vs uzak durun, bu kürler azospermi hastalarına yani bizlere göre değil sadece sperm sayısı az ise kullanılabilir. Bize de doktorumuz söylemişti.
Heh evet bende onu dicektm bizde havuc suyu uyguladik bi kac gun sonra bi durdum dedimki bu sperm hizini ve kalitesini arttirmak icin bizde sperm cikisi yokki bunu yapalm dedm ve biraktik çaksır köku suyu almistim onu bile icirmedim oylece duruyo

Evet fsh yuksek ama ignelerle normale dönmüştü aslinda yinede kullanamazmiyiz .

Evet fsh yuksek ama ignelerle normale dönmüştü aslinda yinede kullanamazmiyiz .
Kullanma canm azospermi hastalarinda etki edecegini pek sanmiyorm ben belki etki eden vardir ama kas yaparken goz cikarmak olur bu sen yinede iyi beslensin diyosan findk ceviz muz yedir en azindan saglikli beslenir.
Bak ben ne dicem esin teseye girmeden 2 3 hafta once sigarayi birakti her aksam kuruyemis meyve filan yedik ama hic bunu dusunerek yemedik belki tese de onun icin sperm cikti bilemeyizki.

Tamam kuzum yapmayayim o zaman. Findik ceviz yesin madem.. bizde haftaya gidiyoruz peruya bakalim ne diyecek bize umutlu konusacakmi

celalettın peru bızım doktor.bence gerek yok nohut kurune bı ıse yaradıgınıda dusunmuyorum fsh ı yukseltıyo
Bizde haftaya gidecegiz peruya.. siz onun hastasi oldugunuz icin bilirsiniz cift tarafli inmemis testise baglı azosperm hastalari varmi varsa bir gelisme saglayabilmismi merak ediyorum bi bilginiz varmi

Bizde haftaya gidecegiz peruya.. siz onun hastasi oldugunuz icin bilirsiniz cift tarafli inmemis testise baglı azosperm hastalari varmi varsa bir gelisme saglayabilmismi merak ediyorum bi bilginiz varmi
grupta var sanırım yanına gıdınce numara verır esınız kaydolur.sımdı basarısı var yada yok desem yalan olur grupta sorarsanız cevaplarlar.bızımkı sebepsız benım dıkkatımı daha cok cekıyo.ınstagramda paylasıyo basarılı sonucları bı goz at ıstersen orda sebeplerınıde yazıyo

Tamam tesekkur ederim bakarim ordan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…