Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim annem önüne gelen herkeze anlatıyo mesela bütün köy biliyo durumu ben eşime hiç anlatmıyorum mesela annemin dediklerini arkasından konuştuklarını beni başka bişey yüzünden konuşmuyo biliyo bi duysa yıkılır zaten çok isterdim arkamda dursun kızım olmassa olmasın vardır bir hayır sen eşine destek ol demesini ama asla demiyo biiz görünce üzülüyomuş o yüzden 2 senedir nerdeyse konuşmuyo görmüyo beni bende aramıyorum bıktım çünkü ben zaten üzülüyorum dünya başıma yıkılmış birde aileme nasıl söylerim derdiyle uğraşıyorum çok zor ya bazen isyan ediyorum elimde değil en kötü en cani insanların çocugu oluyo ben gözimden sakınırım benim niye olmuyo diye ama tabi bilemiyoruz arkasındaki hayrı

ben olsam imkanın varsa giderdim o evden olmuyosa çocuk en azından geri kalan hayatımda kimsenin suratını çekmezdim

Şimdi diyorum ya hiç gidesim gelmiyor annemlere bilmiyorum içimden gelmiyor gitmek,konuşmak,muhabbet etmek falan abime anlattım bu durumları bana gitme, görüşme seni üzen seni anlamayan insanların yanında ne işin var onlar insanı üzmekten başka birşey yapmıyorlar diyor. Ben ne yapayım gitsem bir türlü, gitmesem bir türlü ne yapacağımı şaşırdım.

Öyle cnm morali bozma bisey söylerler sende soyle dünyayı bizmi kurtaracagiz

Hangimiz isyan etkiyorsak yalan olur arada geliyor insan bulanıyor sıkıntı ediyor ağlıyor sonra boşver diyoruz geliyor geçiyor cnm

allah hepimize eşlerimize sabır versin bu imtihanın sonunda hayırlı evlatlar versin inşallah eşim bugün doktora gitti test verdi yine hiçbişey çıkmadı çok üzgünüm üstüne üstlük bide eşimin yanında olamıyorum başka bi ilde çalıştığım için. ne ykım yaşamıştır allah bilir doktor tese yapalım demiş eşimde tese olup bu işi bırakmak istiyor allah vermiyorsa yapacak bişy yok artık ilaç kullanmak istemiyorum diyor 15 ay ilaç kullandı

Amin inşallah eslerimiz için daha zor erkekler kadınlar gibi değil içlerinde yaşıyor onlar ne deseler biz uzulunce benim yüzünden derler ne bileyim ne eşimin yanında çocuk istiyorum ôzeniyorum demiyorum kimsenin çocuğunu o kadar çok sevmiyorum alınmasın diye bide benim eşim takıntılı biraz

Öyle cnm eşim çok üzülüyor bende üzülüyorum bi bu durum var bide kimseden destek yok diyor
Valla ben bu saatten sonra hiç kimseden destek beklemiyorum zaten oldukları da yok
En azından destek olmuyorlarsa köstek de olmasınlar istiyorum. Bide benim eşim hastalık geçirdi 2 sene kemo terapi gördü. Allah'tan geldi bu hastalık ona kendisi istermiy di böyle olsun, asla istemezdi tabi ki ama işte bunu anlamıyorlar anlatacak çok şey var bu konuda çok doluyum ama ben sadece Allah'a sığındım dua ediyorum. Şüphesiz Rabbim herşeyi gören,bilen,duyandır ben ona bıraktım
Eşim dünya iyisi bir insan onun üzülmesine hiç dayanamıyorum.

Aynen cnm bende eşime kiyamiyorum bari destekçi değilsiniz köstekte olmayın degilmi

aynen
aynen bende güzel bir çoçuk görünce çok özeniyorum ama yüzümü çeviriyorum bakamıyorum eşim üzülmesin diye şimdi tese olmak istiyor o ne karar verirse destek olmam lazım sanırım temmuzda ameliyat olacak

İnşallah tese'de sperm bulunur cnm dua'larım sizinle daha önce hiç tedavi gördünüz mü ?

Aynen cnm benim ki de tese istiyor bizde ağustos ta olacağız tahminen çok üzülüyorum diye normalde hastane fobisi var ama simdi kendi istiyor yeterki olsun tesede çıksın diyor inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini versin

Sizde de genetik testi istediler mı mikro tese öncesi .

Bizde aynı durumdayız bizde Ağustos gibi tese olucaz bayrama denk geliyor nasıl olur bilmiyorum sizden de genetik testi falan istediler mı tese öncesi onu bekliyoruz iki ayda cikiyormus .

Eşimin sperm sonuçları

Eklentiler

• 3F569843-293A-432C-B98A-B37ACF169C0E.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…