Gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ne güzel siz de çıkmış herkes böyle şanslı olmayabilir biz de o kötü tecrübeyi yaşadığımız için ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.Evet benm esim ciktiginda narkozun etkisiyle cikmis askim diyip aglamisti cikmasaydi ne durumda olurduk bunu ona nasl soylerdim dusunemiyorum bile.
Sagol canim tahmin edebiliyorumGözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Ne güzel siz de çıkmış herkes böyle şanslı olmayabilir biz de o kötü tecrübeyi yaşadığımız için ne kadar zor olduğunu çok iyi bilirim.
Amin inşallah canımSagol canim tahmin edebiliyorumrabbim hepimizin yardimcisi olsun cok zor cok.
Çok şükür biz de herşey yolunda, bugün eşim hormon testlerini ve sperm testini yaptırdıKızlar selam..Celalettin hoca’nın hastalarından pek ses çıkmıyor..Nasıl gidiyor tedaviler?
Hadi inşallah çok güzel sonuçlarla dönersiniz canımÇok şükür biz de herşey yolunda, bugün eşim hormon testlerini ve sperm testini yaptırdı
Yarın kontrolümüz var inşallah hayırlısı olur.
Amin canım Allah razı olsun, hepimizin tedavileri hayırlısıyla sonuçlansın inşallah.Hadi inşallah çok güzel sonuçlarla dönersiniz canım
Ramazandan önce öi gitmiştiniz belki o etkilemiştir ilaçlar aksamıştı o dönemde çünküKızlar moralim çok bozuk az önce eşim vastaptan bana test sonucunu attı. Hiç bir değişiklik yok aynı hatta 3 ay önce %4 spermatid iken bugün ki verdiği testte %2 spermatid çıkmış ama neden ? Yükseleceği yerde aksine düşmüş
Hayır, sırf bu sebepten bu sene ramazan'ı bile tutamadı eşim tedavi aksamasın diyeRamazandan önce öi gitmiştiniz belki o etkilemiştir ilaçlar aksamıştı o dönemde çünkü
Yarın doktorla görüşmemiz var zaten ama şok oldum bunu beklemiyordumDoktorun yanına gittimi peki o ne dedi.. gerilemede olur ilerlemede biz 9ay sonra gördük ilk spermstidleri canım birde semra hoca gelmişti istanbula onda mesela grade 4çıktı eşimin hoca kan değerlerine bakıp suan elonge seviyesinde değerlerin semrada elonge 3-4 çıkarsa hiç şaşırmam demişti hocayla bi konussun bakalım
Ya tam herşey yolunda derken bu ne şimdi biz hiç mutlu olmayacak mıyızHoca daha iyi anlatır canım vardır bi sebebi bir ay gerilersiniz bir ay fırlar sonuçlar belli olmaz sıkma canını
Biz Centrum da denedik rosi tekniği ile 4 embriyo oluştu sonuç negatif fakat benim de sizin gibi içimde hep bi şüphe vardı sonucu görüşmek için ısrarla çağırdılar biz de gitmek istememiştik ama olacak bu ya rosi tekniği ile hamilen kalan bir çiftle karşılaştık sohbet ettik ikinci denemelerinde olmuş.umut tacirliği ya da para tuzağı söylemlerini katılmıyorum neticede diğer yöntemlerinde garantisi yok bu yöntem de de zaten %20 şans veriyorlar.hepimiz neticede bir umudun peşinden koşuyoruz Allah yardımcımız olsunKızlar rosi tekniğini doktorumuza danıştım umut tacirliği şeklinde yorumladı. Başarılı olan örnek var mı bildiğiniz?
Cok dogru düsunuyorsunuz.açıkcası bazen şöyle düşnüyorum ben kim ne derse desin bu iş artık ticaret dökülmüş herhangi bir umut olmasada sizi umutlandırıyorlar birde burda özellikle bazı doktorları övmek için olan insanlar olduğunu düşünüyorum daha yeni üye olmuş belli ama her kelimesi doktor adı yer adı ya bunları yapmayın işte olmayan bir şeyi bize olmuş gibi gösterip yanlış yöne yönlendiriyorlar malesef ama bunun ahı tutar insanlar umutlanıyor çünkü yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Ne kadar yanlış düşünüyorsunuz ben kendi adıma rosi tekniği yeni olduğu için insanların pek fazla bilgisi ve deneyimi olmadığı için yardımcı olmak için yazmıştım doktor ya da merkez adı vermeden nasıl deneyimlerimizi paylaşabiliriz anlayamadım ayrıca olumsuz oldu ama merkez olarak memnun kaldım ne yazsaydım kötülesemiydim yine aynı merkeze gidecek olmama rağmen ve de daha Mayıs ayında tüp bebek denedikaçıkcası bazen şöyle düşnüyorum ben kim ne derse desin bu iş artık ticaret dökülmüş herhangi bir umut olmasada sizi umutlandırıyorlar birde burda özellikle bazı doktorları övmek için olan insanlar olduğunu düşünüyorum daha yeni üye olmuş belli ama her kelimesi doktor adı yer adı ya bunları yapmayın işte olmayan bir şeyi bize olmuş gibi gösterip yanlış yöne yönlendiriyorlar malesef ama bunun ahı tutar insanlar umutlanıyor çünkü yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
üstünüze alınmayın sadece ne zamandır yazmak istediğim bişeydi ama malesef bunu yapanlar var su ortamda lafım onlara çünkü burda insanlar alın terlerini tüm birikimlerini döküyolar belki üstlerine bişey almıyolar para biriktiriyorlar bu maddi kısmı manevi kısmı daha kötü olmamış birşeyi olmuş gibi göstermek yada insanları sömürmek için üye olup yazanlar var buraya lafım onlara yoksa keşke her söylenilen doğru olsada bizde sevinçle okuyup yönelsek o doktoraNe kadar yanlış düşünüyorsunuz ben kendi adıma rosi tekniği yeni olduğu için insanların pek fazla bilgisi ve deneyimi olmadığı için yardımcı olmak için yazmıştım doktor ya da merkez adı vermeden nasıl deneyimlerimizi paylaşabiliriz anlayamadım ayrıca olumsuz oldu ama merkez olarak memnun kaldım ne yazsaydım kötülesemiydim yine aynı merkeze gidecek olmama rağmen ve de daha Mayıs ayında tüp bebek denedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?