Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Daha sonra aşılama yaptırdık bu değerler çıktı ilk sperm testinde A+B beraber yazılmış bunda a ileri hız demek sanırım 0 çıkmış zaten asılamada tutmadı saolsunlar hiç bilgide vermediler bu sonuçlar gebeliğe engel durum mudur

Ailenizin size ve esinize yaptigina cok üzüldüm, Allah a inanmiyorlarmi (tövbe hasa), bunun Allahtan geldigini bilmiyorlarmi, peki tam tersi olsaydi, problem sende olsaydi ozaman kendi kizlarinada böyle muamele edilsin isterlermiydi, kocan seni sirf cocugun olmuyor diye bosasaydi ne düsünceklerdi, kusura bakmayin, büyük konusmak istemiyorum, siz Annenize Babaniza sayginizi sevginizi koruyun ama Esinizi yüz göz etmeyin, ve Esinize gidip sarilin tebrik edin bu laflardan sonra Ailenize hicbirsey söylemedigi icin,, kimi Damat a öte git bile denmiyor!

Bizde aynı durumdayız bizde Ağustos gibi tese olucaz bayrama denk geliyor nasıl olur bilmiyorum sizden de genetik testi falan istediler mı tese öncesi onu bekliyoruz iki ayda cikiyormus .
Cnm temmuzda randevu aldık muayene gideceğiz o zaman bakalım ne diyecekler bunca doktora gittik bursada genetik test yaptırın demediler

Cnm temmuzda randevu aldık muayene gideceğiz o zaman bakalım ne diyecekler bunca doktora gittik bursada genetik test yaptırın demediler
Bakalım 6 ayı doldurucaz canım tedavide direk tese olsak daha kolaydı herşey aslında genetik bir hastalık varsa önceden biliriz çocuğa geçmez gibi cümleler kurdu bilmiyorum canım ümit dünyası kim ne dese inanıyoruz Allah'tan bekliyoruz hepimizin yüzüne baksın rabbim

Öyle tabi cnm amin inşallah cabalarimiza değer inşallah

GB
Ben bu anlattığım olaydan sonra bir süre evlerine gitmedim, üzüldüm haliyle ve bir gün evimizde otururken eşim geldi annenlere gitmelisin böyle yapma onlar senin annen ile baban sana üzüldükleri için böyle yapıyorlar dedi.Beni ikna etti ve birlikte gittik .Yemin ederim yine de bir gün kötü söz etmedi aileme kin beslemedi asla...Hâlâ da bir sıkıntıları olunca koşup gider herşeylerine koşturur kendi öz oğullarının yapmadıklarını eşim onlara yapmıştır her iyiliği aklınıza ne gelirse, daha bir gün saygıda kusur etmemiştir onlara daha ne diyim ama işte gel gör ki şansı yok işte,ayrıca ne yapsa yaranamıyor bir türlü
Allah onun güzel kalbine göre versin ne diyim.

İnşallah tese'de sperm bulunur cnm dua'larım sizinle daha önce hiç tedavi gördünüz mü ?
Amin inşallah bende dua ediyorum herkese eşim varikosel ameliyatı oldu bir yıl ilaç tedavisi gördü sperm çıkışı olmayınca ara verdi başka bir doktorda tekrar 3 ay ilaç tedavisi yaptı ama sonuç yine sıfır maalesef teseden çok korkuyorum inşallah korktuğum şeyi yasamayiz siz tese yaptınız mı daha önce

Benimki de aynı canım 15 ay tedavi gördüm zaten olacak olsaydı çıkardı diyor tek çözüm tese artık diyor hayırlısı ile olur inşallah siz hangi doktora da tese olacaksınız

Evet maalesef olduk hiçbir şey çıkmadı

Sizde de genetik testi istediler mı mikro tese öncesi .
Evet istemişti İstanbul'da bı doktorla görüşmüştuk tüm testlerimiz genetik hormonlar falan normal iyi diyorlar ama neden sperm hücresi yok anlamıyorum fish testi de yaptık sadece diploid hücre çıktı üreme hücresi görülmedi o yüzden korkuyorum teseden çıkmazsa diye

Esinizi yürekten tebrik ediyorum, ve sizin en büyük sansiniz Eşiniz, kac günlük dünya, elinizden geleni yapin ama hayatinizida yasayin, Allahim Eşinize uzun ömürler versin, dünyanin böyle iyi insanlara ihtiyaci var

Benimki de aynı canım 15 ay tedavi gördüm zaten olacak olsaydı çıkardı diyor tek çözüm tese artık diyor hayırlısı ile olur inşallah siz hangi doktora da tese olacaksınız
Cnm timur Gürgan var dünya tüp bebek dernegi başkanı ona gideceğiz inşallah İstanbul İstinye üniversite hastanesinde

Esinizi yürekten tebrik ediyorum, ve sizin en büyük sansiniz Eşiniz, kac günlük dünya, elinizden geleni yapin ama hayatinizida yasayin, Allahim Eşinize uzun ömürler versin, dünyanin böyle iyi insanlara ihtiyaci var
Kesinlikle eşim benim şansım zaten şöyle birşey var bugüne kadar onun bana olan sevgisinden,onun merhametinden,vicdanından en önemlisi insanlığından en ufak bir şüphem olsaydı ben kendim bir dakika bile yanında durmazdım asla!

Kızlar genetik testi yaptirmadan tese olmayin genetik dna da bi hasar varsa oda tesede sperm cikmasini engeller once o hasarin duzeltilmesi lazm bizim doktorumuz genetik cikmadan baslayamayiz dedi genetik sonuclari cikti sonra tup bebege basladk ve tese olduk.
Genetikte kromozomlarina filan bakiliyor bence onemli.

Sperm cıktı o zaman değil mi canım bizdede gönderdi iki aya çıkacak bakalım bizde 100 bin sperm çıkışı var ama hiç hareket yok morfoloji 0 tese dediler sonra bakalım bekliyoruz sonuç çıktıktan sonra basliyacaz inşallah. Senin yumurta toplama gününde mı tese yapıldı yoksa donduruldu mu?

Ya kızlar ne olur buradaki herkese söylüyorum lütfen eşleriniz çok iyi,güvenilir bir tedavi görsün kesin bir sonuç elde edilsin ondan sonra mikrotese olsunlar. Çünkü ameliyat sonrası sperm bulunmadığında çok büyük bir yıkım oluyor resmen hayal kırıklığı yaşıyor insan.

Bizde 0 spermdi canli cansiz yoktu.
Cok sukur sperm cikti ben tup bebege hazrlandim once esimi aldilar tesede sperm cikinca benm yumurtalar toplandi dollendi suan donduruldu rahim dinlendirme yaptik temmuzun 3 unde adet olucam adetin 2. Gunu transfere hazirlik icin gidicem.
Ayrica esimde fazla sperm bulundu onlarda donduruldu bidaha teseye gerek kalmicak insallah

Evet benm esim ciktiginda narkozun etkisiyle cikmis askim diyip aglamisti cikmasaydi ne durumda olurduk bunu ona nasl soylerdim dusunemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…