gamzesezer teşekkürler canım benimde bilgiye ihtiyacım vardı .sizindemi sorun aynı ilaç tedavisimi görüyorsunuz.biz ne yapacağımızı bilemiyoruz tıkandık kaldık onun için bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum.sağolsun herkez yardımcı oluyor .siz neler yaptınız eşin tese oldumu acaba bizim gibilere care varmı bende bildiklerimi anlatırım
ay canım kusura bakma doğru söylüyosun senden gelecek haberi merakla bekleyenlerden biride bendim oysaki 8 nisandamafoldumbenkafam karıştı canım temizlik yaptım felan çok yoruldum hafızayıda yitirdim galiba kusura bakma canım..Merhaba belgincim
sen beni karistirdin
esim 8 nisan ameliyat oldu biyopsi yapildi fransa'da biz burda yasiyoruz ve tedavimizi burdaki bir merkezde ediyoruz.
ne biliyim canım bazen korku sarıyor böyle endişeleniyorum allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın hiçbirimizi sen nasılsın iyimisin.canım o nasıl söz öyle. öyle düşündüğün zaman herşey anlamsız gelir insana sakın aklına öyle şeyler getirme yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz umutla, neşeyle başlaki sonucuda neşeli olsun inşallah.
inşallah canım inşallah o günleri bir görelim onun için elimden gelen herşeyi yapacagım.olamama düşüncesini aklından bile geçirme canım Allah büyük olacak inşl bizler anneliğin kıymetini o kadar güzel öğrendikki hele bi gelsinler herkes anneliğimize imrenecek biz çocuk ne demek onu öğrendik nice kıymet bilmeyen anne babalar gibi olmayacağız inşl
evet BELGİN konuşamaz görüşemez olduk, iyiyim nolsun bugünümüze şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte, kimi zaman gülüyoruz kimi zaman bu azo illetinden bunalıp ağlıyoruz dua ediyoruz elden gelen bişi yok, sen nasılsın işler bitmiş oohh evin mis gibi olmuştur şimdi temiz temiz otur artık dinlen kaydirigubbakcemile5
canım eşinin hormo değerleri nasıl ?
inşallah canım sonuç yüzünüzü güldürürde bizede umut olur.sizin azosperm oluş sebebeniz nedir çoçuklukta geçirilen bir hastalık felanmı.kaan hoca ne kadar bir süre ilaç tedavisi verdi eşine.bizde kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.önce mail felanmı atsak tellemi arasak yoksa direk gitsekmi bilmiyorum.siz nasıl gittiniz bilgi verirmisin canım:ecrin_bebek:
Espoir dualarımız seninle inşallah çok güzel haberler verirsin bizlere
Arkadaşlar nohut kürü sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeğinden 15dk önce içilmeli
Kızlar cumartesiden beri giremiyordum eşim hormonlarına baktırdı bozulma var ne yazık ki testesteron 3.51 FSH 11.97 her yaptırışımızda biraz daha kötüye gidiyor çok canım sıkkın. öncekiler 9.89, 6.37 10.2 ve 10.5 tu neden böyle oluyor offfff(( sınırı(12.4) neredeyse aşmak üzereyiz. LH biraz daha makul bir seviyeye inmiş neyseki 7,9 sekizlerdeydi şimdi 6.80 estradiolde de düzelme var önceden 45 di şimdi 33 fsh ve testesteronu ikisi birden 5 lerde göremedik gitti. ve bir spermiogram daha yine cumartesi hüsranla sonuçlandı. dondurtma konusunda çok zorlanıyoruz. neden dondurmak istediğimizi bir türlü anlayamıyorlar. ne yazık ki güç bela ikna ettiğimiz embriyolog dondurulacak hiç bir şey bulamadık gelişmemiş yuvarlak hücrede olsa dedi ((( içim yanıyor rabbim tez zamanda güldürsün yüzlerimizi.
merhaba arkadaşlar eşimde azosperm var eşi azosperm olupta hamile kalan duydunuzmu hiç
merhaba arkadaşlar eşimde azosperm var eşi azosperm olupta hamile kalan duydunuzmu hiç
merhaba kızlar bugün türbeye gittim hepimiziçin dua ettim bizlere hayırlı evlatlar nasip et allahım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?